Bella Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 bugün 9.30da sınavım var. 06.00da kalkmam lazım. çalışmaya 02.00de başladm. süper. allam of.neyse gidip çalışayım artık. bugün ne çok yazdım günlüğe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Dynun said: ayyy :) dalga geçilcek bişey yok arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 var aslında da geçme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 günlük ben salak mıyım oturuyorum şu an? ey allam ya ne mal kızım gidiyorum çalışmaya tamam yaa nasıl gaz verdim kendime mal dedim malak dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 utopia said: ne çıkacağını bilmediğin sınav için nasılsa aklında kalmayacak 400 küsur slaytı okumanın ne gereği var ya. ben yatıyorum dflgj. ahahahha ben en son öyle dediğimde mikrobiyolojiden 10 falan alacaktım. çok büyük hataymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 4 gunde 3 sinava girdim. Final haftasi sanki anasini sattim. Bide sinyal sinavi var ve hasta olmamak icin kasiyorum. Bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 selam gunluk kafam +++ ekmekle uzun sure aradan sonra uzun uzun konustuk. Hayat ne garip, vapurlar filan. süprüzlerle doluymus. v,zeler iyi vuruyor. organizasyon isini ahlettmeye calisyoruz. Az uyuyorum yine bu aralar beynim göt gibi. annemle konustum dayimla italyaya gidicez sanırım buyuk bi tekstilci olmam lazım cok cekiciyim bide cok acım ev yine kerane gibi kredikartımı bulamıyorum abv. klavyenin pili bitiyor kac gundur unutuyorum eve gelirken dus alıp yatsam iyi olur veya ev arkadasımı kaldırıp poaca mi alsak gercekten inanılmaz bir keyif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 yata yata ne hale geldim günlük ben ki bi kıpırtıya uyanırdım, şimdi telefonun alarmını kapatıp uyumaya devam ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 "roket adam" said: utopia said: ne çıkacağını bilmediğin sınav için nasılsa aklında kalmayacak 400 küsur slaytı okumanın ne gereği var ya. ben yatıyorum dflgj. ahahahha ben en son öyle dediğimde mikrobiyolojiden 10 falan alacaktım. çok büyük hataymış. bense üç buçuk sayfa yazı yazdım sınavda. her santimetrekaresini kullandım kağıdın. KALDI 1. ama önce, ikinci sınıf veletlerimle uğraşmam lazım gidip <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 of! staj yerinde sanki ihtiyaclari yokmus bana , ayak altindaymisim gibi hissediyorum. sinir oluyorum. nese birazdan yine gitcem. 2 saatlik molayi evde gecirebilmek baya iyi, 10 dakka olunca aradaki mesafe. insan psikolojisi sakaya gelcek gibi degil sevgili idiot. genel olarak sölüyorum. bana has degil. ama ben herseyi akisina biraktim, böyle cok sakin bi moddayim. kendi hayatimi disardan izliyorum adeta. nese fazla derinlere inmeden susmak lazim bazen. bye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Günlük, Kız arkadaşım tek kelimeyle çılgın.Gerçi artık kız arkadaşım değil ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 sevgili günlük 2 sınavımda poh gibi geçti geçmiş olsun bana.oysaki geçen yıl hiç çalışmadan 0 zayıfla geçmiştim çalışınca daha kötü oluyor be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 günlük, öksürmekten bıktım. azıcıkta hapşırmak istiyorum artık değişiklik olsun biraz,cidden sıkıldım. 17 PENDİKKKKKKKKK** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 cado said: sevgili günlük 2 sınavımda poh gibi geçti geçmiş olsun bana.oysaki geçen yıl hiç çalışmadan 0 zayıfla geçmiştim çalışınca daha kötü oluyor be aynen öyle. 2 sınavımın sonuçları açıklanmış, ikisine de harbi harbi çalışmıştım, birisi 28 diğeri 53. ne ulan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 günlük, new moon filmine bilet aldırıldım daha doğrusu aldırıldım :/ nedir bu kızların altı üstü cinseyeti belli olmayan şahsiyete olan hayranlığı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 gümlük. asker oluyorum ben ya. nası olacak bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 bugün annem geldi. bulaşıkları yıkadı, evi süpürdü, bana yemek yaptı, banyoyu temizledi... eve kadın eli değdi günlük müthiş bir olay eve kadın eli değmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ne dışarı çıkasım var ne evde durasım var bunalımmı bu günnük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 şafak 09! aydınlanıyor yavaş yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Sınava çalışmadım oturup yatayım bare uyku düzenim adam olsun dedim oooogh amma uyudum diye bi kalktım 45 dakka geçmiş dinlemeye başladığım albüm bitmemiş daha. çok baydım ajan çok sinirlendikçe karnım ağrıyo, ağrıdıkça geriliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Sevgilimi çok özlemişim en mutlu benim bu aralar. Banka kartımı kaybettim yüksek ihtimalle parasız kalacağım ona rağmen mutluyum günlük sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 günlük çok sinirliyim. ne sen anlayabilirsin ne de ben anlatabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 lan yarın sınavım da yok antrenman da yok maç da. ne mübarek gün lan. rahat rahat böle oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Yarın iktisat sınavım var günlük bugüne kadarki sınavları hayırlısıyla atlattım....İnşallah bundan sonrakileri de atlatıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar