Olivies Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 İsim verip rencide etmicem o kendini biliyor. verdiğin pilav tarifine kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 günlük şu an hayatımda en çok saygı duyduğum insan en sevdiğim kişilik. 40cm yanımda yatıyor, uyudu ve ben ona 120cm uzaklıktaki yatağımda yatacağım. chill out müzik çalıyor uyandırsam mı günlük. böhüe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Günlük Canım hiç dershaneye falan gitmek istemiyor.Coğrafya-tarih...Tükürdüğümün kpssı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 günlük dün senden sonra iki-iki buçuk saat yatimde dört-beş gibi uyanıp ders çalışım dedim. aha saat bu, şimdi uyandım, senide dost bildik kişiselimizi açtık insan bi uyandırır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Yarınki sınava hiç çalışasım yok günlük, acayip pişmanın yüksek lisansa başladığım için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Günlük sigarayı bıraktığımın 3. günündeyim. kesinlike içmicem. peki sigarayı neden 3 vize olan bir haftadan önce bıraktım? kafama sıçayım. bugn dışarı çıkıp kfc de kova yemeyi planlıyorum sora eve gelip ders çalışıcam sıkıcı olucak pfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 günlük, aslında bir kaşık yok. hmmm. ya bırak bu ayakları biftek yemek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Kotumu yıkamayı unutmuşum günlük ya. Kütüphaneye gideyim biraz yarınki sınavıma çalışayım da eve gelip evi toplayayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Cons said: vaniLLe said: bu günnerdeki tek islevim, yemek yemek, deli gibin hapsurmak, burun silmek, öküz gibi öksürük krizine girmek. ve en önemlisi de gereginden fazla eblek olmak. yine de cok islevim varmis. saygilar. gel kapının önüne koyayım seni takoz diye. kendini işe yarar hissedersin. zaa suratina bi tane gecersem simdi böle takozla, en azindan takozun da daha cok islevi olur, benim de. zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 günlük hayat ÇOKZEL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 vaniLLe said: Cons said: vaniLLe said: bu günnerdeki tek islevim, yemek yemek, deli gibin hapsurmak, burun silmek, öküz gibi öksürük krizine girmek. ve en önemlisi de gereginden fazla eblek olmak. yine de cok islevim varmis. saygilar. gel kapının önüne koyayım seni takoz diye. kendini işe yarar hissedersin. zaa suratina bi tane gecersem simdi böle takozla, en azindan takozun da daha cok islevi olur, benim de. zaa almancılardan aldığım hazzı başka bişeyden almadım. belki şişmanlar. ama yok lan almancılar daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 of. typo. o deil de sana bi tane gecersem önce ihbin ihbin die gülmeye baslarsin sonra, ismail yk- allah belani versin'i söylemeye baslarsin. o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 günlük gidiyorum sdf. http://img690.imageshack.us/img690/5158/gidiyorumks.jpg tolga <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Ben vazgeçtim gamze gitme diyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 standart iğrenç bir günün ardından bi film izleyim dediğinizde indirdiğiniz bilmemlaç gb filmin görüntü kalitesinin bok gibi olduğunu görünce tam oturmamış lcd piyasasını korsan karşıtı kuruluşların gazladığına karar verdim.. tam filmi ilzyeceksin. ı-ıh.irrrenç görüntü kalitesi. bırakıyorsun işte.. alırım dvd'sini falan bi ara. öeh ayrıca pogodi said: günlük hayat ÇOKZEL. deli bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Yarın "Uluslararası Pazarlama" sınavım var. Başında "Uluslararası" olan herşeyden nefret ediyorum!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 günlük lan kalan günler hızla azalarak bitsin lan mümkünse. yoruluyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Günlük bu hafta iş başvurum belli olacak. Ömrümün geri kalan 30 yılı şekillenecek. Çok heyecanlıyım kadim dostum, can yoldaşım, karındaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 dasaaa said: pogodi said: günlük hayat ÇOKZEL. deli bu mümkün yarın 1 salı 2 çarşamba 1 perşembe 1 cuma 2 sınavım var sonraki hafta da 3 günde 5 sınavım var en ufak bi sıkıntıdır mutsuzluktur yok efendime söyliyim ankisiyetedir yok içimde şu an ders çalışmaya devam edeyim ben günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 whataday! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 tam derse başlarken odamın ve salonun tek ışık kaynağı olan süper yeşil masa lambam düştü kırıldı. çok sinirlendim pakedin son sigarasını içeyim dedim cama çıktım. daha ilk fırtta dudağıma yapıştı sigara yere düştü (yaşayanlar bilirler) ağlayacağım lan valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 allam tüm deliler beni buluyo ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 güya hem dün hem bugün ders çalışcaktım yalan oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 rapidshare FU. yarım saatir bedava kullancılar için slot yok diye işkence yapıyor denyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar