Farinal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 hllTeam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 en fazla 34000 tane random sayı üretebilecek kadar kıt bir sistem hey allam kıro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 aptal aypot kimin sana ihtiyacı var ki! hele arabada! http://thereifixedit.files.wordpress.com/2009/10/vincentb-cdromstereo.jpg?w=500&h=375 oldu işte daa ne! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 günlük birden buram buram rakı koktu burnuma nese ben yatayım başbaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Günaydin sana. Patron karsimda oturuyor bisiler zirvarliyor ben sana yaziyorum. Bir kalkip monitöre baksa cok pis söver :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Ankaraya geldim babamı görmeye, bebelik arkadaslarımla gorusmeye filan babam, hoşgeldin oğlum dedi 1 sene aradan sonra sonra gitti yattı bi garip oldum hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 3 gun oldu toplasan 5 saat uyumadim. cok gerginim artik, kasima girmekle beraber herseyin iyice kopma noktasina gelmesini yasiyorum. acaba ev arkdasi bulabilicek miyim? acaba ev arkadasim gidicek mi? dounun askere gitmesine 1 ay kaldi hatta belki 1 aydan daha az gorucez birbirimizi. is bulabilicek miyim okulu bitirebilcek miyim? bunca sorunun arasinda vakit bulup o kadar projeyi yapabilcek miyim? uyku sorunum icin ilac kullanmali miyim? ya artik hic dogru durust uyuyamazsam, ozman nolcak? kafam cok acaip yine uyuyamadim bari sn izliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 inet pokerde 30k kazandim haber vereyim dedim günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 günlük bütün iğrençlikleri gördüm rüyamda piercingim koptu ellerim ve saçlarım yandı yorganımı açtım böcekler çıktı en son 3 senelik bi etimek paketiyle karşı karşıyayıydım ki annem aradı kurtardı beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 of be günnük nezle olmak ftl ayaga kalkıcak halim yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 günlük, akşam bağdat caddesindeki cumhuriyet yürüyüşüne gidicez .inşallah yağmur yağmaz lan nolur yağmasın zaten soğuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 ögle icin yemek vakti deli aciktim seni bile yiyebilirim günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 günlük kafayı yiyecem not yok,iftiralar havada uçuşuyor çoluk çocuğa çobanlık yapıyoruz. öyle sarhoş olsamki bir daha ayılmasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Günlük çok yorgunum bugün ya gece maç izledim sabah 8 de uyandım bi daha uyuyamadım. 4 saat uykuyla durmak ne iğrenç birşeymiş. üstüne bide java çalışmam lazım bugün yarın lab var. pofs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 günlük; ne çok uyumuşum yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Günlük sinirliyim çok!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Günnük ben galiba pizza yapacam şimdi. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 boğazdaki ışık gösterisi görünüyo evden gözümü alamıyorum hehey havaya fişenkler de göründü henp ^_^_^_^_^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 la aksam sinav var, pek bisey bilmiyorum, kolay sorar isallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Çizmeye başlsak yavaştan günlük ha ? salıya anca biter çünki daha renderı mendırı var bu işin peheeeyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 son 28 gün felaket sıkıştırıo vakit geçmio bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 mutlu insanlarla dünyanın, yaşamanın ne kadar güzel olduğunu konuşmak istiyorum günlük asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 beklemek sıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 donuyorum. bez ayakkabı ve hırkayla çıkıp yağmurda kalmam baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 sabah yedibuçukta yatıp 12'de diriltildim. resmen reslendim çünkü uyanmadım dirildim biliyorum. bir çığlık. mutfağın lavabosu düşmüş. mermer. bayram günü tesisatçı aramak hakkaten keyifli olmuyor. geldi yaptı falan sonra ev temizliği. sonra hatun izinli günüm konuşalım yaptı onla konuştuk saatlerce. oyun oynamak istiyorum arkadaşım. kapatıyorum patiyi falan oyun oynicam. 11 ders vermeye çalışıyosam bu kafa arada boşalacak lan. yiter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar