Farinal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 eyv babuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 bir yardımımız dokunursa soylemen yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 saol kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 cuma ya kadar zaman geçmez be pf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 SAAT 5 CUS YA UYKUM YOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 günlük, sabah namazına kalkmak cok zor ya. senelerdir dayanıyorum ama artık bırakıcam sanırım. öğle namazından önce kazasını kılmaya karar verdim. allah kabul etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 dün bir pilav yapmışım, anneminkilerden iyiydi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 günlük, hadi iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 sevgili günlük; güne yağmurlu,kapalı ve sıkıntılı bir hava ile başladık. hala saatlere alışamadım ben. özellikle iş çıkışları hava çok kararıyo ya :( daha işe geleli 1 saat oldu ama gel bide bana sor. sanki saatleeeeeeer olmuş gibi. ahh ahh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 günlük paşakapısı cezaevinin yanından geçerken kafama güvercin çarptı arkadan hayatımın şokunu yaşadım diyebilirim ölüyorum sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 günlük; ben nil'i özledim. açıversinler ban'i artık yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 günlük eğitim fakültesinden birini hastaneye kaldırdılardı domuz gribi denmiş. LAN! kuzenim eğitimde. hergün eve mikrop getiriyo kesin pis kız. ölüceeeeez. ha bide hapşırdım az önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 ders çalışmam lazım. fakat sabahtan beri çalışmak dışında her şeyi yaptım. odam pırıl pırıl oldu, kitaplarımı düzenledim, kahvemi hazırladım. çalışmamam için hiçbir şart yok ortada. ama olmuyor, olmuyor =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 urmesque said: günlük eğitim fakültesinden birini hastaneye kaldırdılardı domuz gribi denmiş. LAN! kuzenim eğitimde. hergün eve mikrop getiriyo kesin pis kız. ölüceeeeez. ha bide hapşırdım az önce. insanlar bööle manyadı işte günnük. 2 hafta kadar önce etrafımdaki hemen herkes grip oldu bi kez, ben de dahil. bana domuz gribi denen hedeyi zaten atlattık gibi geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 ahahahah ciddi değildim lan :( ona bakarsan ben sürekli hastayım sadafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leira Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 dinan kendini beğenmenin sınırlarını zorluyo bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 dinanı severim iyi çocuktur başka bişey yazacaktım da bunu gördüm başka bişeyi de yazayım ankaranın gene kasvetli havası geldi, hırkamı giyeyim de şarabımı açayım da içime kapanayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 hmmmpf... nefes almadan bitirdim çikolatayı sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 gÜNLÜK , Yoğunum ama huzurluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 günnük hadi ii geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 kedi üzerine yaptığım denemeler sonucu vardığım kanı şu: çocuğum olsa çıkarıp götümden donumu bile vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 keşke eve geldiğimde kotoru dl ye bıraksaydım şimdi oynardım diyorum tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 ay aman.. oturup adam gibi açlışmam lazımken boşboş baktım sayfalara... puuffff. ne sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 bu gün sen çok gençsin yavrum hayat ümit neşe dolu mutlu günler vaat ediyor sana yıllar ömür boyu. .. ne yalnızlık, ne de yalan üzmesin seni... doğarken ağladı insan, bu son olsun bu son... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 böyle de koyarım kıt kafalı windows vistaya. sen adam gibi random sayı üretemiyorsan ben de kendi random sayı üreten fonksiyonumu yazarım sdf mal vista. gerizekalı. aptal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar