sesu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Ya hep yapacağım yapacağım diyordum ben de. Şimdiye kadar sadece imam bayıldı yapmıştım. Bugüne kısmetmiş. Ama pek güzel oldu soğumasını bekliyorum şimdi^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 kermit said: herkes senin gibi mükemmel ve kusursuz değil demekki =( mesela göks. mesaj atamıyo,boş mesaj atıyo =( yetemiyo. ZUAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 telefona alışamadım bu arada şesu gerçekten yani yuh sana ben 8 yaşımdan beri zeytinyağlı kabak bayıldı yapabiliyorum. yani ayıplanacak bişi senin yaptığın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Pilav yapmaya calismak vol54 bu aksam gerceklesiyor. Lutfen sutlac olmasin bu sefer. Cunku bi seferinde tuz yerinede seker atinca, bi sut eksik kalmisti. Olcude sorun yok, dakikalari ezberledim, makarnadan ve fast fooddan kurtulmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Çok iyiyim günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 sevgili gunluk burnum akiyo *firk* ilac falan iciyorum, oksuruk surubu icmeyeli nerden baksan bi on sene olmustur yahu, yenden icmek garip geldi, simardim tabi suruptan oldum olasi nefret ettigim icin, naz yaptim biraz icmeme konusunda ama gg o oksuruk cekilmez. igneye bile raziyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 kapıda kaldım bugün çok pisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 kermit said: telefona alışamadım bu arada şesu gerçekten yani yuh sana ben 8 yaşımdan beri zeytinyağlı kabak bayıldı yapabiliyorum. yani ayıplanacak bişi senin yaptığın. arkadaşım!1 kabak bayıldı diye bi yemek yok bi kere yalan sölüyosun!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 geldiğin yere geri dön 20lik diş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 yarın hayırlara vesile olacak bişi yapıcam ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 hayırlı olsun o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Olivies said: Pilav yapmaya calismak vol54 bu aksam gerceklesiyor. Lutfen sutlac olmasin bu sefer. Cunku bi seferinde tuz yerinede seker atinca, bi sut eksik kalmisti. Olcude sorun yok, dakikalari ezberledim, makarnadan ve fast fooddan kurtulmak istiyorum. Vazgectim bu sevdadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 işyerimde abba dinleyen 40 küsür yaşında adamlar. eheeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Günlük koltuk yine kırıldı titanyum bi pc koltugu istiyorum ben mümkünse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 son 35! gün dengesiiiiiiiiiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 gene 2 oldu saat be. yat hadi günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 saat 2. sabah 7de kalkıp duruşmaya gidecem. götüm titriyor günlük. hakimin karşısına çıkıcam falan. baya düzgün adamım halbusi. şansımı günlük şansımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 dedi cem garipoğlu.. ama ona kimse inanmadı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Ulan sinir bozucu kalp krizi videoları izliyorum gece gece manyak mıyım neyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 arkadaşıma şarkı atarken uyuyakalmışım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 günlük annemin doğum gününü 2-3 saat erteleyerek unutmayı başardım. unuttuğum anahtarı anahtarcıda yaptırıp eve gelmeden yaptırdığımı kaybeden bir tipim var zaten. o değil de eyvah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 sinirlerimi kontrol edemedim bu gün. kalp kırdımmı bilmiyorum ama hani başıma gelenlerden sonra bu bile iyi halim diyorum. sebepsiz yere anneme bağırdım çağırdım niye bağırdığımı niye tartıştığımı bile hatırlamıyom şimdi. en son "kes lan" diye kapıyı çarpıp evden çıkışımı hatırlıyom. sonra 13. kattan aşağı inerken asansörün durması ve ben artık hangi kafadaysam 0 a geldiğimizi sanıp asansörden inmeye kalkmam. sonra karşıma bi yaşlı teyzenin çıkması. bi an afallamam. sonra baktığımda daha 6. katta olduğumu anlamam. iradem zayıf bi kaç konuda sigara içtim mesela bu gün tekrar. bu konuda zayıfmışım baya. içmesem daha kötü olurdum lan. sabırlıyım ama. onu öğrendim ben bu aralar. başım çatlıyo. 1 gram uykum yok sabahlar beni bekler. belki uyumamda ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 ahahaha adam beni tanımadan ''narsist'' misin dedi. sabah sabah sinirimi bozdu ahahaha. alakam yok yani bariz ezik ezik geziyorum bu ara. bu arada saat 12'de gene hastane yolları taştan günlük... sonra kitap filan almaya gidicem en sonda galatasaray starbucks'a emre'nin yanına uğramayı düşünüyorum. sonra şu taksimdeki saray muhallebicisin de bi tatlı yicem ^_^ sonra dayımla buluşup hediye bakmaya gitcekmişiz yıldönümleri için. hediye işinden hiç anlamıyomuşta hede hödö. koşturmacalı bigün olcak günlükcüm ama kendimi iyi hissediyorum bugün. gidiyim şimdi güzel bi kahvaltı ediyim çogaçıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 günlük donguz gribi mi oluyorum? özgeyi de sattım, uyyim biraz daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 efenim bazı zamanlarda -olur ya- tanrı direkt yanınızdadır. böle iğrenç sorundan tereyağından kıl çekmeden bile kurtuluverirsiniz. işte bu gibi bir durumda "oha oha oha!" diyip polka dansı falan yaparsınız. yihu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar