Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 bi de armudun da sapı var cekmeyi bileceksin vardı.yıllar yıllar once barmenin teki soylemisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 bi tane daha olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 bulursun baska takma kafaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Longshanks said: TOPICI DIKKATLE TAKIP EDEN MERAKLI ARKADASLARIN DIKKATINE YANLIS INTEL SONUCU FAIL OLDUM KIZIN VARMIS ERKEK ARKADASI =(((((((((((((((( en azından harekete geçip de fail olmadım =D bunun uzerine soylenicek 2 soz var.. her kapının iki tokmagı vardır bir de tabiki kalede kaleci war die sut da mı cekmiycen arkadasım?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 anam sözlere bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Emaleth said: üzümün de sapı var, ayıklayıp yiyoruz ;)ahaha çok güldüm. ama yok ya ben sevmem öyle şeyleri. öyle sap ayıklamaya uğraşan insanlardan olmak istemiyorum şahsen bu arada önceden erkekler hoşuma gitmiyodu hep kızlardan hoşlanıyoduk tabi de yıllardır yaşamıyodum yani o hissi:D dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 screwy said: her kapının iki tokmagı vardır Ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 kadinlardan uzak dur seytandirlar hepsi. direkt birini al evlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Skroce said: kadinlardan uzak dur seytandirlar hepsi. direkt birini al evlen bu mantıkla seytanla bir ömür gecirmis olcak ama:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ABİ HER KAPININ İKİ TOKMAĞI VAR NE YA OSDFHUHSDFFSD. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Stblack said: Skroce said: kadinlardan uzak dur seytandirlar hepsi. direkt birini al evlen bu mantıkla seytanla bir ömür gecirmis olcak ama:) iste ondan sonrada seytana uydum diyecek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Sakat mantık yalnız .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 topik rezalet bi hal almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Bence sen kızın etrafında dolaş. ideal erkek rolü yap. Kız zaten kendi ayrılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 screwy said: kalede kaleci war die sut da mı cekmiycen arkadasım?? AHAHAHHAHHAHAHAH. bunun hastasıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 screwy said: her kapının iki tokmagı vardır nasıl lan ? LAN ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 iki kişinin çektiği tombala değildir der susarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 SenariouS said: screwy said: her kapının iki tokmagı vardır nasıl lan ? LAN ? ehehe harbiden nasıl bir söz bu ya xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 artık sende bir erkeksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Longshanks said: bu arada önceden erkekler hoşuma gitmiyodu hep kızlardan hoşlanıyoduk tabi de yıllardır yaşamıyodum yani o hissi:D dsfds Bu nasıl bir cümle kurulumu arkadaş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Redeagle said: SenariouS said: screwy said: her kapının iki tokmagı vardır nasıl lan ? LAN ? ehehe harbiden nasıl bir söz bu ya xDbi de iyi insanın icinde kotu sey kalmaz die bi soz war onun sırrını ben hala cozemedim hangi acıdan yani /discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Letsgetthesunshine said: Longshanks said: bu arada önceden erkekler hoşuma gitmiyodu hep kızlardan hoşlanıyoduk tabi de yıllardır yaşamıyodum yani o hissi:D dsfds Bu nasıl bir cümle kurulumu arkadaş =) ahahah fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 zaman insanı degistirio be hacı eskiden hoslanmadıgın bir cok seyden hoslanabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 ahaha ulan *bne olduk çıktık topic yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 yok esta. *bne demeyelim de tercihlerin degisik diyelim. Sıkıldım ya kisisel algılama:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar