Efrasiyab Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 yani:D? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 -.- kırılmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Hhaha, bir anda mutlu oldum. Hukuk düşünüyordum, sayısalcı olduğum için 40 puan kırılır diye korkuyordum. Ola bu sene ÖSS var:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 fen lisesi çıkışlıyım tekrar kasıp giricem bu sene baya baya uluslararası ilişkiler falan yazarsam puanda kırılmıyor gelip dövmüyolarda demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 gelip döverler de puan kırılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 niye dövüyolar yiea? (yavşak tonda yieea ama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Vingthor said: fen lisesi çıkışlıyım tekrar kasıp giricem bu sene baya baya uluslararası ilişkiler falan yazarsam puanda kırılmıyor gelip dövmüyolarda demi? Edebiyatı küçümseme klasik fenciler gibi başla şimdiden bakınmaya eğer ki iyi bir ui istiyorsan gerçi abartmayayım şimdi başlaman şart değil, ciddiye al ama sen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 hmm o zaman bekle beni istanbul uluslar ilişkiler veya istanbul deniz ulaştırma işletme müh. yada yıldız gemi işletme falan. de işte bunlardan herangi birine girebilmek için lys'de hangi derslere kasmam gerekiyor onu merak ediyorum. şimdi normal öss kısmından hepsine kasıyoruz yapabildiğimiz kadar puanı yapıyoruz nisan ortasında dimi? sonra istediğimiz bölümün derslerine kasarak daha mantıklı bir tablo içerisinde girişiyoruz. bu istediğim bölümlerden herhangi birinin mf1-2-3-4 tm1-2-3 gibi hangisine girdiğini nerden nasıl öğrenebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 "roket adam" said: bütün süper liseler anadolu lisesi olmadan önce tanımlar şöyleydi; düz lise: en zayıf halka süper lise: düz liseye gitmekten yırtanlar meslek lisesi: lise bitince mesleğini eline alan, hatta sınavsız yüksekokul okuyanlar için anadolu lisesi: tamamen yabancı dil ağırlıklı fen lisesi: bilimadamı yetiştirme aparatcağızı. şimdi bir sürü süper anadolu falan oldu onları salla zaten. üstteki postun sahibi şunu anlayamamış, meslek lisesini de "kazanmak" gerekiyor, az da olsa bi lgs & sbs & oks puanı yapmak lazım. düz lise hiç bişi yapamayan adamların yeri. ben de al mezunuyum da meslek liselerinin önündeki katsayı farkının kalkması bence çok ciddi bir gelişme türk eğitim sistemi için. ihl leri kapsam dışı bırakıyorum o ayrı konu. umarım artık meslek liseleri daha çok tercih edilir, aralarından süzülen akıllı zeki gençler üniversiteye girer kendini geliştirir, diğerleri ara eleman açığını doldurur. Caner saçmalamısın biraz 2. üniversiteye gidiyorum ve izmitin en pislik sayılan düz liselerin birinden mezun oldum. 8. sınıftaki cocuga sen kariyer meslek statü kazanmak için AL ya da FL dersen yemez anlamaz anca koşum atı gibi calısır durur. Fen Lisesindeki elemanları da gorduk toplum içinde adaptasyon sağlayamayan çeşitleri de mevcut. O yüzden genelleme yapmak biraz yanlış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Vingthor said: hmm o zaman bekle beni istanbul uluslar ilişkiler veya istanbul deniz ulaştırma işletme müh. yada yıldız gemi işletme falan. de işte bunlardan herangi birine girebilmek için lys'de hangi derslere kasmam gerekiyor onu merak ediyorum. şimdi normal öss kısmından hepsine kasıyoruz yapabildiğimiz kadar puanı yapıyoruz nisan ortasında dimi? sonra istediğimiz bölümün derslerine kasarak daha mantıklı bir tablo içerisinde girişiyoruz. bu istediğim bölümlerden herhangi birinin mf1-2-3-4 tm1-2-3 gibi hangisine girdiğini nerden nasıl öğrenebilirim? nerden öğrenirsin şimdi link veremeyeceğim de Uİ tm2 ile alacak. TM2'nin özelliği de en eşit ağırlıklı olması. hukuk, siyaset bilimi, kamu yönetimi falan da buna giriyor. Matematik ve edebiyat eşit gibi bişey En son ne zaman girdin ÖSS'ye? İlk sınav için spefisik bişey yok LGS,OKS'nin bi büyüğü gibi olacak anladığım kadarıyla. LYS'de de geçen yıl TM'cilerin çözdüğü mat2 ve edebiyat konularına abanman gerekiyor Yeni sistem aslında o kadar fantastik değişiklikler içermiyor eyvah ne çözeceğim şimdi diye darlanmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Letsgetthesunshine said: "roket adam" said: bütün süper liseler anadolu lisesi olmadan önce tanımlar şöyleydi; düz lise: en zayıf halka süper lise: düz liseye gitmekten yırtanlar meslek lisesi: lise bitince mesleğini eline alan, hatta sınavsız yüksekokul okuyanlar için anadolu lisesi: tamamen yabancı dil ağırlıklı fen lisesi: bilimadamı yetiştirme aparatcağızı. şimdi bir sürü süper anadolu falan oldu onları salla zaten. üstteki postun sahibi şunu anlayamamış, meslek lisesini de "kazanmak" gerekiyor, az da olsa bi lgs & sbs & oks puanı yapmak lazım. düz lise hiç bişi yapamayan adamların yeri. ben de al mezunuyum da meslek liselerinin önündeki katsayı farkının kalkması bence çok ciddi bir gelişme türk eğitim sistemi için. ihl leri kapsam dışı bırakıyorum o ayrı konu. umarım artık meslek liseleri daha çok tercih edilir, aralarından süzülen akıllı zeki gençler üniversiteye girer kendini geliştirir, diğerleri ara eleman açığını doldurur. Caner saçmalamısın biraz 2. üniversiteye gidiyorum ve izmitin en pislik sayılan düz liselerin birinden mezun oldum. 8. sınıftaki cocuga sen kariyer meslek statü kazanmak için AL ya da FL dersen yemez anlamaz anca koşum atı gibi calısır durur. Fen Lisesindeki elemanları da gorduk toplum içinde adaptasyon sağlayamayan çeşitleri de mevcut. O yüzden genelleme yapmak biraz yanlış olur. fl konusunda çok haklısın. özellikle yatılı kalanları ciddi problem çekiyor. bu arada sen istisna olabilirsin belki ama genelde durum bu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 yav said: nerden öğrenirsin şimdi link veremeyeceğim de Uİ tm2 ile alacak. TM2'nin özelliği de en eşit ağırlıklı olması. hukuk, siyaset bilimi, kamu yönetimi falan da buna giriyor. Matematik ve edebiyat eşit gibi bişey En son ne zaman girdin ÖSS'ye? İlk sınav için spefisik bişey yok LGS,OKS'nin bi büyüğü gibi olacak anladığım kadarıyla. LYS'de de geçen yıl TM'cilerin çözdüğü mat2 ve edebiyat konularına abanman gerekiyor en son 3 sene önce girdim. ilk öys'e geçildiği sene girdim ve üniversiteyede o sene girdim öys konularına çalışmışlığım onlarla kazanmışlığım var. öss kısmı çok germiyor beni ama öys kısmına çalışmak kolay iş değildi onu hatırlıyorum. öys kısmının kimyadan soru çözecek vaktim falan kalmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Herşey iyi güzelde güzel sanatlara nasıl girilicek;açıköğretime girer gibi mi?Yani YGS'yi geçmek yeticek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar