Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yine değişti,ÖSS

vivavale

Öne çıkan mesajlar

Değilim.

İktisat düşünmeye başladım. Ege iktisat tutacak çok muhtemelen. Ayrıca istanbul/marmara türkçeler de cepte sayılır.

Öte yandan içimdeki idealist hayvanı kamçılayıp go go odtü siyaset diyip tekrar hazırlanabilirim de xD

Hala karar vermedim tam olarak ama sanırım ege yaa hmmmüf

haftasonu ablam(evli barklı kimya müh.) kafamı yıkadı ekonomi diye ve baya bir ikna oldum..8-)
Sosyal ağlarda paylaş

evet aslında :D

siyaset bilimi kamu yönetimi ve uluslararası ilişkiler diyorum ea'ya geçtiğimden beri ve odtü/mülkiye (olmadı hacettepe/iü) hayallerimdeydi

iktisat'ı hiç kurcalamamıştım çok sayısal bir bölüm olduğu için (kendimi bildim bileli matematikten kaçarım entel takılırm falan sdf)

ama işte beynim yıkandı. iktisat okursam hem herkesin işine yarayacak bir konuda uzman olmuş oluyorum hem de aynı şekilde siyasettir kamu yönetimidir uidir, sosyolojidir o yanlara da genişleyebilirim akademik olarak.

öyle ama di mi?:P
Sosyal ağlarda paylaş

yok iyi değil matematiğim felan. lisede hep zor geçtim.

daha doğrusu matematiğim iyi değil derken, lise müfreadatıyla hiç barışık değildim hiç çalışmadım. yoksa mat1 netim 27,75, aptal değilim yani :D mat2 15.25 :/

o yüzden zaten iktisat'a yeltendim. neticede üni'de bana gösterilen matematik işime yarayacak matematiktir di mi? kasarsam olur gibi. olur ya

iktisatçı olcam ben evet evet
Sosyal ağlarda paylaş

iyi olur o zaman mat2im, neticede iktisata girmeyip 1 sene daha össye hazırlansam gene iyi olcaktı.

grafik mrafik tamamdır ya sorun olmaz =p

ayrıcana ilk sene başlarım ilk dönem, sonlara doğru baktım olcak gibi değil. yallah dersaneye. hem mat2 de çalışmış olcam iktisat okurken xD

ben ikna ettim galba kendimi
Sosyal ağlarda paylaş

dostum öle diosunda ilk seneden sonra dersaneye gitmek kasar,bi de üni hayatı etkiliyo,zorlanırsın cok ii düsün kararını o sekilde ver 1 sene deyip gecme sonra gercekten pisman olabilirsn.

vicdan gibiym a..

sütten agzı yanan 1,5 iskenderi yogurtlu yer,benden uyarması dostum

Sosyal ağlarda paylaş

cihant said:

Ancak amaç üzüm yemek değil müslüman doktor,avukat,mühendis yetiştirmek olduğundan bu değişikliğin savunulacak hiçbir tarafını görmüyorum.

Her yerde kendinizi belli etmeseniz olmaz.. Amaç hristiyan , yahudi , budist , ateist doktor ve avukat vs vs cart curt vırt zırt yetiştirmek olsa savunulacak birtarafları olur senin için herhalde. Niye mi bunları yazıyorum tahammül edemiyorum ne olursa olsun kim kimin hakkında yazarsa yazsın ben yazarım arkadaş kusura bakma. Dinsel , ırksal , görüş ayrıcalığı içerikli herşeyden nefret ediyorum lanet olsun.. B. ettiniz bu terimlerle dünya'yı!
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

iyi olur o zaman mat2im, neticede iktisata girmeyip 1 sene daha össye hazırlansam gene iyi olcaktı.

grafik mrafik tamamdır ya sorun olmaz =p

ayrıcana ilk sene başlarım ilk dönem, sonlara doğru baktım olcak gibi değil. yallah dersaneye. hem mat2 de çalışmış olcam iktisat okurken xD

ben ikna ettim galba kendimi

İktisatta ilk sene alacağın mat101 en zor ders işte matematik içeren, ondan başka da matematiksel iktisat var zaten hatırladığım türev integral yoğun ders. Matematik bilmemek sorun olmaz zannımca.

Benim iibf'de en nefret ettiğim ders hukuk, muhasebe ve türevleri. İyiki ekonometri okuyorum, temel düzeyde yetiyor ikisi de.

İstatistik, son sene göreceğin ekonometri falan zaten temel düzeyde olacaklar iktisat okursan iktisatın sayısal açıdan çok zor bir yanı yok, daha çok; uluslararası iktisat, para politikaları vs. gibi ezbere dayalı dersler yorar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...