yav Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 yeni sistemdeki puan türleri ve hangi bölümün hangi puanla alacağı şurda yazıyor bilmek isteyenlere: http://abbasguclu.com.tr/sinavlar/yeni_ossde_hangi_puan_turu_ile_nereye_girilecek.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 yav sen seneye tekrar denicem diyodun kararlı mısın hala :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Değilim. İktisat düşünmeye başladım. Ege iktisat tutacak çok muhtemelen. Ayrıca istanbul/marmara türkçeler de cepte sayılır. Öte yandan içimdeki idealist hayvanı kamçılayıp go go odtü siyaset diyip tekrar hazırlanabilirim de xD Hala karar vermedim tam olarak ama sanırım ege yaa hmmmüf haftasonu ablam(evli barklı kimya müh.) kafamı yıkadı ekonomi diye ve baya bir ikna oldum..8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 ablan iyi yıkamış ekonomi iyidir siyaseti napcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 evet aslında :D siyaset bilimi kamu yönetimi ve uluslararası ilişkiler diyorum ea'ya geçtiğimden beri ve odtü/mülkiye (olmadı hacettepe/iü) hayallerimdeydi iktisat'ı hiç kurcalamamıştım çok sayısal bir bölüm olduğu için (kendimi bildim bileli matematikten kaçarım entel takılırm falan sdf) ama işte beynim yıkandı. iktisat okursam hem herkesin işine yarayacak bir konuda uzman olmuş oluyorum hem de aynı şekilde siyasettir kamu yönetimidir uidir, sosyolojidir o yanlara da genişleyebilirim akademik olarak. öyle ama di mi?:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 ben uluslar okuyrm,matematiğin ve sosyal bilimlern ortak noktası.hem zevklidir bölüm,iktisatta kasarsın biraz.eğer matematiğn iyiyse,ekonometri oku derim.bilgisayar ve matematik,mezun oldugunda iş bulabilirsin.ama cok zor bi bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 yok iyi değil matematiğim felan. lisede hep zor geçtim. daha doğrusu matematiğim iyi değil derken, lise müfreadatıyla hiç barışık değildim hiç çalışmadım. yoksa mat1 netim 27,75, aptal değilim yani :D mat2 15.25 :/ o yüzden zaten iktisat'a yeltendim. neticede üni'de bana gösterilen matematik işime yarayacak matematiktir di mi? kasarsam olur gibi. olur ya iktisatçı olcam ben evet evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 valla viktor iktisat okuyo diye biliyorum ama memnun değildi sanırsam yamuluyor olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 mat2 in ii değilse biraz zorlanabilirsin.iktisatta sürekli grafik görürsün.sonra muhasebe dersleri olur,uluslararası iktisat,sonra yine grafikler,sonra istatistik var.matematiği sevmiyosan hele ki mat2 in ii değilse iktisat secme zorlanırsın pisman olmanı istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 iyi olur o zaman mat2im, neticede iktisata girmeyip 1 sene daha össye hazırlansam gene iyi olcaktı. grafik mrafik tamamdır ya sorun olmaz =p ayrıcana ilk sene başlarım ilk dönem, sonlara doğru baktım olcak gibi değil. yallah dersaneye. hem mat2 de çalışmış olcam iktisat okurken xD ben ikna ettim galba kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 dostum öle diosunda ilk seneden sonra dersaneye gitmek kasar,bi de üni hayatı etkiliyo,zorlanırsın cok ii düsün kararını o sekilde ver 1 sene deyip gecme sonra gercekten pisman olabilirsn. vicdan gibiym a.. sütten agzı yanan 1,5 iskenderi yogurtlu yer,benden uyarması dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 düşünüyorum işte. 1 haftadır 1 yıl yaşlanmışımdır. bi ton başka faktörler de var çünkü anlatsam anlatılmaz bakacağız. teşekkür ederim abilik yaptığınız içün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 ne demek efenim teveccügünüz :D cok zor bu öss derdi lanet olsun,hem sınava kasıyosun sonra da hangi bölüm hangi üni die kasıyosun berbat bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schweinsteiger Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 cihant said: Ancak amaç üzüm yemek değil müslüman doktor,avukat,mühendis yetiştirmek olduğundan bu değişikliğin savunulacak hiçbir tarafını görmüyorum. Her yerde kendinizi belli etmeseniz olmaz.. Amaç hristiyan , yahudi , budist , ateist doktor ve avukat vs vs cart curt vırt zırt yetiştirmek olsa savunulacak birtarafları olur senin için herhalde. Niye mi bunları yazıyorum tahammül edemiyorum ne olursa olsun kim kimin hakkında yazarsa yazsın ben yazarım arkadaş kusura bakma. Dinsel , ırksal , görüş ayrıcalığı içerikli herşeyden nefret ediyorum lanet olsun.. B. ettiniz bu terimlerle dünya'yı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 yav said: ayrıcana ilk sene başlarım ilk dönem, sonlara doğru baktım olcak gibi değil. yallah dersaneye. hem mat2 de çalışmış olcam iktisat okurken xD ben ikna ettim galba kendimi Eğer üniyi kazanıpta okumazsan tekrar öss ye girersen katsayın yarıya düşmüyor muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 2.sene düşmüyor. hazırlık'ı var bunun hem öyle bişeyi yaparsam 2.gittiğim yerde hazırlık'ı illa ki geçerim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 ya şimdi alan olayı kalktı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 sanırım. sayısalcı adam ea bölümü yazdıgı zaman puanı düşmüyor artık diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 rahatladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 yav said: iyi olur o zaman mat2im, neticede iktisata girmeyip 1 sene daha össye hazırlansam gene iyi olcaktı. grafik mrafik tamamdır ya sorun olmaz =p ayrıcana ilk sene başlarım ilk dönem, sonlara doğru baktım olcak gibi değil. yallah dersaneye. hem mat2 de çalışmış olcam iktisat okurken xD ben ikna ettim galba kendimi İktisatta ilk sene alacağın mat101 en zor ders işte matematik içeren, ondan başka da matematiksel iktisat var zaten hatırladığım türev integral yoğun ders. Matematik bilmemek sorun olmaz zannımca. Benim iibf'de en nefret ettiğim ders hukuk, muhasebe ve türevleri. İyiki ekonometri okuyorum, temel düzeyde yetiyor ikisi de. İstatistik, son sene göreceğin ekonometri falan zaten temel düzeyde olacaklar iktisat okursan iktisatın sayısal açıdan çok zor bir yanı yok, daha çok; uluslararası iktisat, para politikaları vs. gibi ezbere dayalı dersler yorar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Riverwind said: sanırım. sayısalcı adam ea bölümü yazdıgı zaman puanı düşmüyor artık diye biliyorum ben de 0.3 yerine 0.6 ile çarpılıyor diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Beyler ben 2005te sayısalcı olarak girmiştim. Üniyi bırakıp yeniden girersem bu sene EA olmak istiyorum. Normal katsayı ile EA puanımın katsayısı ne olur? Yani ne kadar puanım kırılır? İstediğim bölümün puanı yüksek, şansım ne olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 kırılmayacak artık işte anlayın şunu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Bu ne şiddet ne celâl:) Yani Sayısalcı olsam bile ister EA ister SÖzel veya diğer 2-3 puan türünden hiçbirinden puanım kırılmayacak (okul puanım veya ÖSS puanım) değil mi:D? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 AHAHA Hala soruyonuz işte ondan bu şiddet bu celal şu video baya anlatıyo ayrıcana yeni sistemi:: h ttp://www.facebook.com/video/video.php?v=1026430076964&ref=mf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar