Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Böyle yazlık yerde plajda klasik ile çalıncak şarkıların akorlarını arıyorum.Tek tek aramak istemediğimden elinde hazır akor arşivi olan varsa bana pm atarsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 ULAN UP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 nette aratsan milyon tane çıkar. yalnız akor dedinde ne zamandır gitar fln ilgileniyorum, daha mi la re sol si mi'nin ilersine geçemedim... :( abi sol minorden çalcaz diyorlar böyle mal mal bakiom ne kötü dimi? edik: hazır istemişsin, okumamışım orayı. bende yok ama tab istiosan nette dolaşıyor guitar pro'tabları böyle zipli halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eight Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Otur çıkar 3 tane akor var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 eight said: Otur çıkar 3 tane akor var zaten. Ahah doğru söylüyor,plaj önü şarkılarının değişmez akorlarını söyliyim sana Am-C-G-Em Nadiren : F-G#-Dm-Bb Al kombinasyonlarını o kadar kağıt taşımassın cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Adam Kadmon'un Keyboard Grimoire diye kitabı var, bütün akor ve gamların (hem klavye hem gitar üstünde (ayrıca tab olarak) gösteriyor. Öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 akdeniz sabahları bir başka oluyor hele birde aylardan kasım ise.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Kitap yerine htguitar adlı programı da kullanabilirsiniz akorların nasıl basıldığını görmek için. İçinde metronomu filan da var. Türk yapımı hem :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 yaw adam ne istemiş siz ne önermişiniz ya da ben öyle anladım sen diyorsun ki bana bi zip verin içi: yaşardan kuşlar emre aydından bilmemne dumandan bilmemne klasikle(akustikle) çalınıp sahilde sölenecek şarkı dolu olsun. böyle hepsini bastırıp bi dosyaya koyayım sonra sahile çıkıp içinden alayım alayım çalayım bu değil mi sanmıyorum böle arşivi olan biri olsun bissürü site var hepsinde var dolu seç beğen kendin yap arşivini hocam:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Adamın ne istediği belli de konu sapmış ben ordan devam ediyim dedim :D . mygitar.com da filan büssürü akor, nota var, oradan faydalanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 hemmen bir katkım olsun: em-d-c-d yaşar kurt-korku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 sahilde 3 akorla gitar çalmak kadar kıl oldugum bisey yok ki 8-10 liraya tam aradıgın kitaplar var full sarkı akor herkesin bildigi cinten sarkılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar