kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 manyak bişi bu oyun ya oynayın mutlaka kaçırmayın dehşet bişi :)[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 hmm level cdsinde vardı bi deneyeyim madem...[signature][hline]Bir ağacım ormanda dallı budaklı Baharı bekler dururum gövdemde adın yazılı Dudağımda bir damlan denize döndü Şiirler yazdım sana okurmusun söyle [i]My Website,My playlist, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 bende demosundan bahsediyorum zaten dene kaçırma süper tek kelime ile bence abi[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 fena değil havok fizik motoru yine kendini göstermiş. fena da olmamış.ama adamın max payne e benzetilmesi sinirimi bozmadı değil hani.[signature][hline]Bir ağacım ormanda dallı budaklı Baharı bekler dururum gövdemde adın yazılı Dudağımda bir damlan denize döndü Şiirler yazdım sana okurmusun söyle [i]My Website,My playlist, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 yok be baba alakası yok çok kral silahlar var hele şu attığında sana geri gelen icat süper :)[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 su gecen sene cıkan bır oyun vardı pek cok char la oynuyodun ... para ıle malzeme alıp gorevlerı yaparak ılerlıyodun ... oyunun motoruna hasta olmustum ... aynı aynı motor aynı hastalık devam edıyor ... cok ıyı bır oyun olacak bence ...[signature][hline]Kucuk insanların büyük gölgeleri oldugu ülkelerde ... Güneş batmak üzeredir ... The Bagımsız Oyun Bagımlısı ... Ateş bilmez nasıl yaktıgını ... Aranel Lúinwë ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 oynanış serious sam'e benzio. yaratıklar geliyo sen kesiyon... ama SS'ten daha ağır bir atmosferi var. demoyu netten çektim ertesi gün lvl cdsindede varmış:) ölesine çekmiştim bilmeden harbi güsel bi oyun olacak bende de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 vallahi boş zamanlarımda oynuyorum cok güsel harbi.[signature][hline]Unlive Owner www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 said: LevieMaxilack, 26 Mart 2004 22:16 tarihinde demiş ki: fena değil havok fizik motoru yine kendini göstermiş. fena da olmamış.ama adamın max payne e benzetilmesi sinirimi bozmadı değil hani. Ne yani olamasmi ona kalirsa Neo Yuda Bisim Cuneyt Abiye bensetiyilar bis bisey diyosmu alla alla :-D[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 oyunda çok korkunç bi atmosfer varmı çok tırsarımda ben...Başlamayı düşünüyom oyuna :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 serious sam ne kadar korkunçsa bu da o kadar korkunç bana göre. tema biraz ağır öyle şeytan falan ama pek farketmiyorsun:) bi tek bölüm sonunda çıkış portalı açılırken bi ses çıkıyo onda tırsıyom ben:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 oyun güzelll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar