Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Painkiller

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
manyak bişi bu oyun ya
oynayın mutlaka kaçırmayın dehşet bişi :)[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
bende demosundan bahsediyorum zaten
dene kaçırma
süper tek kelime ile bence
abi[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
fena değil havok fizik motoru yine kendini göstermiş. fena da olmamış.ama adamın max payne e benzetilmesi sinirimi bozmadı değil hani.[signature][hline]Bir ağacım ormanda dallı budaklı
Baharı bekler dururum gövdemde adın yazılı
Dudağımda bir damlan denize döndü
Şiirler yazdım sana okurmusun söyle
[i]My Website,My playlist,

Mesaj tarihi:
yok be baba
alakası yok çok kral silahlar var
hele şu attığında sana geri gelen icat süper :)[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
su gecen sene cıkan bır oyun vardı pek cok char la oynuyodun ...
para ıle malzeme alıp gorevlerı yaparak ılerlıyodun ...
oyunun motoruna hasta olmustum ...
aynı aynı motor aynı hastalık devam edıyor ...
cok ıyı bır oyun olacak bence ...[signature][hline]Kucuk insanların büyük gölgeleri oldugu ülkelerde ... Güneş batmak üzeredir ...
The Bagımsız Oyun Bagımlısı ...
Ateş bilmez nasıl yaktıgını ...
Aranel Lúinwë ...
Mesaj tarihi:
oynanış serious sam'e benzio. yaratıklar geliyo sen kesiyon... ama SS'ten daha ağır bir atmosferi var. demoyu netten çektim ertesi gün lvl cdsindede varmış:) ölesine çekmiştim bilmeden harbi güsel bi oyun olacak bende de
Mesaj tarihi:
said:
LevieMaxilack, 26 Mart 2004 22:16 tarihinde demiş ki:
fena değil havok fizik motoru yine kendini göstermiş. fena da olmamış.ama adamın max payne e benzetilmesi sinirimi bozmadı değil hani.

Ne yani olamasmi ona kalirsa Neo Yuda Bisim Cuneyt Abiye bensetiyilar bis bisey diyosmu alla alla :-D[signature][hline].......

ICQ=173110143
«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
oyunda çok korkunç bi atmosfer varmı
çok tırsarımda ben...Başlamayı düşünüyom oyuna :)[signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
Mesaj tarihi:
serious sam ne kadar korkunçsa bu da o kadar korkunç bana göre. tema biraz ağır öyle şeytan falan ama pek farketmiyorsun:) bi tek bölüm sonunda çıkış portalı açılırken bi ses çıkıyo onda tırsıyom ben:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
  • Yeni Oluştur...