Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bildiin sevindim ulan.

di

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Biliyorsunuz ki -ya da bilmiyorsunuz ama bileniniz var =P- it gibi calisiyorum. Gecem gunduzum yok. Buna ragmen kazancim ucu ucuna idare ediyor.

Ayni zamanda annem ve kardesim benden ayri Mersin'de -ben Istanbul'dayim- durumlari pek de iyi olmayan bir halde yasiyorlar. Kardesimin de bazi rahatsizliklari var. 12 Yasindayken bir ameliyat olmustu, beyninden 5 cm capinca yumruk kadar bir tumor alinmisti. Bir ameliyat daha olmasi lazim kolunu dogru duzgun kullanabilmesi icin fakat 2-3 senedir parasizliktan yaptiramadik bir turlu.

Uzun lafin kisasi; 5-6 haftadir is yerimin haricinde ikinci bir is takip ediyorum. Sadece vitamin ve mineral haplariyla ayaktayim. Coktum resmen ama alacagim paranin kardesimin ameliyatini ve ek masraflarini karsilayacak miktarda oldugunu ogrendim.

Senelik maasimin yarisi kadar bir para ustelik.

Ne yorgunluk kaldi ne bisey. Bu gazla bi 3-5 hafta daha it gibi calisirim heralde dur durak demeden.

Boyle konular da acmam ben onu da bilirsiniz ama bildigin sevindim lan. Annemi de uzuntuden kanser olmaktan kilpayi kurtaririm belki bu sayede.

Bir de isi bitirip parayi alinca, yani cocugu koyunca icmeye gidelim. Duydun mu kukulu ?
Sosyal ağlarda paylaş

Schwarzkopf said:

nasıl bir iş buldun?

Abi web developer'dim ben. Oturup site kodlarim tasarimina falan pek karismadan.

Sonra yine bilisim ustunde farkli bi alana kaydim, linux sys admin oldum. Sharky'nin zoruyla oldu ama biraz ama iyi oldu.

Su anda yaptigim is ise ikisi birden. Normal is-guc tempoma bir de web projesi ekledim. Bayagi bi surundum, yetisemedim geciktirdim vesaire ama bir sekilde geldik sonuna =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...