di Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Selam, Biliyorsunuz ki -ya da bilmiyorsunuz ama bileniniz var =P- it gibi calisiyorum. Gecem gunduzum yok. Buna ragmen kazancim ucu ucuna idare ediyor. Ayni zamanda annem ve kardesim benden ayri Mersin'de -ben Istanbul'dayim- durumlari pek de iyi olmayan bir halde yasiyorlar. Kardesimin de bazi rahatsizliklari var. 12 Yasindayken bir ameliyat olmustu, beyninden 5 cm capinca yumruk kadar bir tumor alinmisti. Bir ameliyat daha olmasi lazim kolunu dogru duzgun kullanabilmesi icin fakat 2-3 senedir parasizliktan yaptiramadik bir turlu. Uzun lafin kisasi; 5-6 haftadir is yerimin haricinde ikinci bir is takip ediyorum. Sadece vitamin ve mineral haplariyla ayaktayim. Coktum resmen ama alacagim paranin kardesimin ameliyatini ve ek masraflarini karsilayacak miktarda oldugunu ogrendim. Senelik maasimin yarisi kadar bir para ustelik. Ne yorgunluk kaldi ne bisey. Bu gazla bi 3-5 hafta daha it gibi calisirim heralde dur durak demeden. Boyle konular da acmam ben onu da bilirsiniz ama bildigin sevindim lan. Annemi de uzuntuden kanser olmaktan kilpayi kurtaririm belki bu sayede. Bir de isi bitirip parayi alinca, yani cocugu koyunca icmeye gidelim. Duydun mu kukulu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Bir garip oldum okurken. (tu) Tebrikler (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Öncelikle geçmiş olsun.Adına sevindim.Gaza geldin de sen yinede çok sıcak havalar kendine de dikkat et.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 aslansın kaplansın tim, herşey yoluna girer ya işte o dönemlerden birisini yaşıyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Tebrikler. Şimdiden geçmiş olsun ameliyat içinde kardeşine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 süpersin timus, gercekten sonuna kadar haketmissin sevinmeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 seni bırak oduktan sonra bizde sevindik helal vallah. kardeş içinde geçmiş olsun acil şifalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Ne tanırım seni, ne bilirim. Ama büyük adammışsın. Hemde çok büyük. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Sagolun varolun. Valla buyuk adam miyim bilmiyorum ama umarim oyledir =) Hem parali hem buyuk adam olayim daha guzel olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 çok iyi olmuş ya, inanılmaz sevindim abi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 ben de sevindim :) geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 süper kahramanmışsın sen usta. takdir ettim, helal olsun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 sevinmeyi haketmişsin, helal olsun gerçekten de. geçmiş olsun bi de. bu arada uykuna dikkat etmiyosan en azından beslenmene dikkat et de ters bişeyler olmasın kendini böyle zorlarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 çok geçmişler olsun, umarım her şey daha da güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Hayırlısı ile kurtulur kardeşin inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 nasıl bir iş buldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 di said: Bir de isi bitirip parayi alinca, yani cocugu koyunca icmeye gidelim. Duydun mu kukulu ? duydum lan ben de sevindim ha bundan bahsetmemiştin hiç insanlık öldü mü kavelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 gözün aydın dostum,aslan gibi hayırlı evlat iste helal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 go johnny go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Schwarzkopf said: nasıl bir iş buldun? Abi web developer'dim ben. Oturup site kodlarim tasarimina falan pek karismadan. Sonra yine bilisim ustunde farkli bi alana kaydim, linux sys admin oldum. Sharky'nin zoruyla oldu ama biraz ama iyi oldu. Su anda yaptigim is ise ikisi birden. Normal is-guc tempoma bir de web projesi ekledim. Bayagi bi surundum, yetisemedim geciktirdim vesaire ama bir sekilde geldik sonuna =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Helal abi gratz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Gözün aydın, Kutlayalım bunu bi ara :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 valla bravo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Tekrar geçmiş olsun ve kutlarım. Ama benim post vardı silinmiş ne alaka?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Helal Tiğm. Yardım edebileceğimiz bir konu olursa çekinme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar