Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=_3Y1Q6rWePA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 güzel kesmiş helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Vanillada hunterlar da neler kesiyordu tek başına. Bilmemne vs the world diye serisi vardı hatta bi hunterın NERFNERFNERFNERF QQ moar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 slave pens HC ilk bossu kiteliyarak kesmistim ama hunterinki skill istiyordu en azindan, dhysp cekiyordu o videolari herif durnehold HC deki ilk bossu 3.5-4 saat chain immolation trap atip keserek hatasiz kiteladi ki hunter solo sunda mob sana bir defa vurur bir kez bile damage yersen cheetah yuzunden GG olurdun faceroll degildi hunter vs world ler yuksek konsantrasyon gerekirdi ve her boss a karsi ise yaramazdi, kazara dalginlikla pet in despawn range e girince pin pon bozulur en bastan baslaman gerekirdi, FD resistlerse gene en bastan baslaman gerekirdi vs vs bu videoda adam bildigin bodozlama dalip kesiyor, HS HS DS diye benim outlande yeni cikmis blood DK mla HFP altindaki kirmizi eliteleri kesmem gibi adsffdsaafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hýbý Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Of. Bi mage olarak dk'lardan hiç hazzetmiyorum hiç. Gerçi adam da kazara iyi bi dk oyuncusuymuş aynı zamanda, herkes dk açabilir hale gelince ortam cıvıdı malum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 işteyim diye videoyu izleyemedim daha ama ne olduğu belli.. bu herif yüzünden bir nerf daha yemesek bari sdf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Spyro said: bu herif yüzünden bir nerf daha yemesek bari sdf.. VİKTORDAN BAHSEDİYORSUN DİMİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 tabi ki :D.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 ZUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 DK mı kassam Paladin'e devam mı etsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 nerf dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Yok canım ne opu....Bu tip şeyler görünce temelden gelen dengesiz yapı rahatsız ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Hydros the Unstable kesiyordu SSC'de lock'un teki. qq moar. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 hidrosun mantığının kekliğindendi o, abuse of mechanics. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 clever use of mechanics o bi kere, abuse değil :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 bende warrior tankım diye geziyorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 off yazmadan edemiyicem VİKTOR QQ MOAR ahahahahahahhahahhaaa //mulgear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Topiği görünce train olmadığım aklıma geldi. 3 gündür level 80'im. Böyle adamların da DK açmış olduğunu bilin diye yazayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 ah levent ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 çok komik değil mi bu oyun ya, kocaman yaratıgın ayak parmagına vura vura öldürüyorsun falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 5 senelik oyunu nasıl küçümsedi adam helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Eski olaylara bakıp şimdi bazı classların yaptıklarını görünce aşşalamamak elde değilki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 CusTodeM said: 5 senelik oyunu nasıl küçümsedi adam helal olsun slayer77 said: Eski olaylara bakıp şimdi bazı classların yaptıklarını görünce aşşalamamak elde değilki alakasi yok, devin ayagina vura vura oldurmekten bahsetmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 ahaha abi o dedigin bi marvel comicinde wardi su fantastic fourun bi dusmani war ya gezegen yiyen onna savasiyolardi bole spiderman daredevil felan karismiyo yetemezler diye iste hulk thor fantastic four felan dovusuyo asagiya bi bakiyosun robotun ayagina kalkala vuran viri war kaptan amerika ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Hergonan said: CusTodeM said: 5 senelik oyunu nasıl küçümsedi adam helal olsun slayer77 said: Eski olaylara bakıp şimdi bazı classların yaptıklarını görünce aşşalamamak elde değilki alakasi yok, devin ayagina vura vura oldurmekten bahsetmis. Hadi canım bunlar alakasızmı şimdi tuh bea nasıl olduda fark etmedim. allahım ya...önce algıla sonra anla sonrada bişey yaz. Bende biliyorum bunların alakasız olduklarını ben cümlede wowu aşşalamayı kale alarak genelleme birşey söyledim.bossun parmana vurarak kesmesi oyuncuların moblara menikür pedilür mudur nedir yapmasına bakmıyorum. Eki oyunla şimdikini kıyaslayınca içden içe oyunu aşşalamamak elde değil. Yazan: Slayer77 bi pc farklı acc sahip kişiler girince acc problemi oluyor pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar