Red Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 oyun hiç 1080p gibi değil ya arkasında yazıodu. eglencelik bir oyun idare eder :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 bazen bulmaca çözerken eytere beee diye isyan ediyosun. ama dayan :D bütün fizik kurallarını kullancan yani bulmaca çözerken hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Viktor said: BI SONRAKI EXPANSION ODA OLUR ADSFASDFASDF YATAK ODASI OLUR!!11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 ben o uçmalı bölümü yaptım.sora o zamanlamalı olaylar şu kadar öldür şöyle öldür bölümünü bitirdim.sora biraz ilerleyip bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 erken bırakmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Red said: eglencelik bir oyun idare eder :) Red said: ben o uçmalı bölümü yaptım.sora o zamanlamalı olaylar şu kadar öldür şöyle öldür bölümünü bitirdim.sora biraz ilerleyip bıraktım oynamamışsın ki,resmen trainingde filan bırakmışsın daha yani :p en azından bi tiamat'e kadar gelmeden bırakmamak lazım oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 cutscenelerdeki dialoglar için bile oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 oha güzelmiş oyun god of warın ilk oyunlarında bıraktıgı izlenimi bıraktı bende.hakkaten başlarnda bırakmamak lazımmış gow 3 ten daha çok beğendiğimi söyleyebilirim.sürekli aksiyon dayatması olmaması uzun bulmacalar güzel bosslar bu oyun gowun yerine geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 "gow 3 den güzel" ibaresini ben de kullanmıştım, gang e =) Bu arada, boss lar biraz kolay gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 o itimati midir nedir ilk başta tecavuz etti ama sonra tokatladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 yarasa olan en zoru zaten, samael de söylüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar