Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 elaidi said: ikinci sınıf insan olmakla alakası yok. sigara içen insan olmakla alakası var. ikisi alakasız şeyler. Şöyle verelim; Viktor said: 2. sinif insan degil vatandasi, avrupadan kaynaklanan bir laf kendine, etrafindakilere, ulke ekonomisine ve cevreye zarari oldugunu bile bile sigara tutturmeye devam edenlere diyor gavur Kendinize kondurmamanız bir şeyi değiştirmiyor yani, çok kondurmuyorsanız içmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 valla ülkenin bana zaten bi yararı yok, yarardan çok zararı olmuş. ben de ona pek yarar sağlamaya niyetli değilim. ayrıca sen ikinci sınıf demişsin o beşinci sınıf demiş üç gram da umrumda değil ne dediğiniz. sadece aradaki farkı söylemeye çalıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 abi ne salak bisi diyosun viktor insannari sigara yuzunden reddedince giden arkadasin warsa ne bicim arkadas abi o kiz arkim mesela evinde sigar aicilmesine izin vermiyo ben de gerekirse disari bisi almaya cikip iciyorum karsindaki insanin saygisi yok demek viktor alla alla benim sigara icmessem olecegim ole ahim sahim tek mekan wardir oda raki masasi oda yane deniz kenarinda acik havada icerim sorun olmaz ama yane bu cok komik bi suclama abi beni disiyolar diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Havalandırması bir standartın üstünde olan yerlere sigara içme sertifikası verilsin. Çözülsün bu durum. Ya da, düz sigara içilen yerlere "BURADA SİGARA İÇİLİYOR" tabelası asılsın, istemeyen gitmesin. Bu saçma salak yasanın yaptığı tek şey bazı trollere ekmek vermek. Ayrıca, sigara içmediği için kendini birinci sınıf vatandaş sananlar baya iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Ben kendimle alakalı bir şey demedim, sizin üst limitinizi belirttim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Birincisi sosyal hayatın dinamikleri gereği asla öyle olmuyor. Ben sigara içmeyen bir insan olarak her bara gittiğimde, istisnasız her gittiğimde sigara dumanına maruz kalıyorum. Yani ya arkadaşlarımla sosyal hayatı keseceğim, yada sigarayı çekeceğim paşa paşa. Nargile perspektifine geldiğinde orada olay biraz değişiyor. Birincisi nargilenin kültürel yeri, durumu, bağımlılığı, içilebilme sıklığı gibi faktörler nargileyi sigaradan ayırıyor. Nargile açıkçası bence yasaklanmamalı. Ha. Şimdi, tabii ki burada yaşanacak çelişki insanın kendi vücudu üstündeki tasarruf hakkı konusunda olacaktır ancak sigara ve sosyal hayat birleşiminin doğası gereği her zaman bir başkalarına zarar verme durumu gerçekleşiyor. Bence bu nedenle yasaklanmalı sigara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 baggio o adamlarin bazilari muslumanlar icin hatta baya buyuk bi kismi ki genelde yoneticiler ve filozoflar felan turklere insan bile demiyodu buna mi alincaz yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Araba var diye sokağa çıkmayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Baggio said: Ben kendimle alakalı bir şey demedim, sizin üst limitinizi belirttim sadece. o da senin haddin değil malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Dregoth said: Birincisi sosyal hayatın dinamikleri gereği asla öyle olmuyor. Ben sigara içmeyen bir insan olarak her bara gittiğimde, istisnasız her gittiğimde sigara dumanına maruz kalıyorum. Yani ya arkadaşlarımla sosyal hayatı keseceğim, yada sigarayı çekeceğim paşa paşa. abi bu aciziyet nasil insanlarsiniz abi siz yetersiz misiniz sigara icilmeyen mekana gitmek istemek gibi bi hakkin war oraya git abi acik hava bi yere gidin sizin arkadaslarinizla iliskiniz koruncak diye benim haklarimi elimden almak nasil bi mantik abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 geçen gün umumi bi wc de sıçıyolar diye girmek istemedim ama benim sosyal ve tuvalet olaylarımı engelleyecek değil diye işkenceye katlandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Nargileye özerklik gelsin olmaz böyle. Sigaraya iyi olmuş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 BonePART said: Dregoth said: Birincisi sosyal hayatın dinamikleri gereği asla öyle olmuyor. Ben sigara içmeyen bir insan olarak her bara gittiğimde, istisnasız her gittiğimde sigara dumanına maruz kalıyorum. Yani ya arkadaşlarımla sosyal hayatı keseceğim, yada sigarayı çekeceğim paşa paşa. abi bu aciziyet nasil insanlarsiniz abi siz yetersiz misiniz sigara icilmeyen mekana gitmek istemek gibi bi hakkin war oraya git abi acik hava bi yere gidin sizin arkadaslarinizla iliskiniz koruncak diye benim haklarimi elimden almak nasil bi mantik abi abi barların yüzde doksani 2 metre kare yerden oluşuyor havalandırmalar yetersiz açsalar bile 2 dk sonra kapatıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 arkadasimin annesinin blogundan soyle bi kisimi alintilicam "Sigara kapalı mekanlarda içilemediğine göre, tiryakiler nerede sigara içecek, sorusunun yanıtı şüphesiz ki sokaklar ve caddeler olacaktır! O zaman nasıl bir manzarayla karşılaşılıyor? Fosur fosur sigara içen erkek, bayan manzaraları... Peki, bu durumda sigara reklamı canlı bir şekilde olmuyor mu? Elbette ki, daha da etkileyici oluyor. O zaman televizyonlardaki sigara görüntülerini kapatmak ya da perdelemek çok komik değil mi?" said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Ondan bahsetmiyor Bone. Öyle olduğunu bile bile gidenden bahsediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 yok oyle birsey bu istatistigi nereden cikartiyorsun bariz ve net turkiyedenin %33 u sigara iciyor ve yasaktan sonra icilmeme orani artiyor uydurmayin bir tarafinizdan nileppezdel said: Ya sigara düşmanlarına saydırıcam b,irazdan o olcak.. Yahu bar bu, klahvehane. Giden kesimin ezici çoğunluğu sigara içiyo. Mekanın söz hakkı olması lazım. "Ben sigara içmeyen müşterilerimi kaybederim gerekirse, burada sigara içiliyor zorla da sokmuyoruz rahatsız olan gelmez" der. Budur arkadaş. Diğeri zorbalık oluyo, yasak değil. İnsan hakları falan hiç diil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Bu nasıl bir direk saldırı? Abuk subuk konuşma yani. Aciziyet ile alakasından çok olayı söyleyeyim. Birincisi Beyoğlunda bana genelinde sigara içirmeyen düzgün bir bar söyle, hadi var olduğunu varsayalım. Aciziyetin ötesinde her zaman ama her zaman 10 kişilik grupta 1-2 kişi bile sigara içse, rica edilir sigaralı bölüme oturulur, kafelerde bile, bırak barları. Bunun aynısını yukarıda Viktor örneklemiş. Evet, senin bana zarar verme hakkın tabii ki alınacak elinden. Sen o sigarayı içerek sadece kendine zarar verdiğin noktada istersen içine dinamit sok. TCK nın izin verdiği kadar kendi üzerinde tasarruf yetkini kullan yani ama bana zarar verdiğin noktada orada duracaksın yani. Nargile konusunda da söylemişim zaten, o mekanlar sadece bu tütünü tüketmek için tasarlanmış yerler, o nedenle kuruluş amaçlarına ters düşecek bir yasak ve bu yasak o konuda çok anlamsız diye. Ama hayır direk kendinizle aynı olmadığında düşünce bok atılmalı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Llama said: BonePART said: Dregoth said: Birincisi sosyal hayatın dinamikleri gereği asla öyle olmuyor. Ben sigara içmeyen bir insan olarak her bara gittiğimde, istisnasız her gittiğimde sigara dumanına maruz kalıyorum. Yani ya arkadaşlarımla sosyal hayatı keseceğim, yada sigarayı çekeceğim paşa paşa. abi bu aciziyet nasil insanlarsiniz abi siz yetersiz misiniz sigara icilmeyen mekana gitmek istemek gibi bi hakkin war oraya git abi acik hava bi yere gidin sizin arkadaslarinizla iliskiniz koruncak diye benim haklarimi elimden almak nasil bi mantik abi abi barların yüzde doksani 2 metre kare yerden oluşuyor havalandırmalar yetersiz açsalar bile 2 dk sonra kapatıyorlar llama abi bizim dedigimiz sey sigara icilebilir bar olmasi sigara icilmeyenin yaninda viktor diyo ki benim arkadaslarim benimle disari cikmaz sigara icilmeyen yere gidelim dersem QQ beni sevmiyolar penceremde olum manzarasi war QQ ona dedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Viktor said: aga sen zaten geberiyorsun onu icerek, icme geberme eger icemiycek iradeyi bulamiyorsan bizi gebertme diyorum sosyal hayati bu yasaktan once olmayan astim hastalarina anlat onu, sevgilisi bara gidelim diye israr ettiginden onu kiramayip gece bitmeden darth vader gibi solunum aletine baglanan arkadasim var hic ciddiye almiyorsunuz icmeyen insani ne akdar rahatsiz ettigini surekli insanlari sigara bahane edip reddedince etrafinda insan kalmiyorki buda gene goremediginiz birsey, ya iradesizlik yapip bogulmayi goze alip gidicen yada arkadasligini bitiricen evde sigara icirtmiyorum diye bana gelmeyi birakan cok arkadasim var güzel yazmış viktor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 dory said: arkadasimin annesinin blogundan soyle bi kisimi alintilicam "Sigara kapalı mekanlarda içilemediğine göre, tiryakiler nerede sigara içecek, sorusunun yanıtı şüphesiz ki sokaklar ve caddeler olacaktır! O zaman nasıl bir manzarayla karşılaşılıyor? Fosur fosur sigara içen erkek, bayan manzaraları... Peki, bu durumda sigara reklamı canlı bir şekilde olmuyor mu? Elbette ki, daha da etkileyici oluyor. O zaman televizyonlardaki sigara görüntülerini kapatmak ya da perdelemek çok komik değil mi?" said: Bakış açına bağlı o biraz. Yoldan geçen başka bir insana "ibret alınacak tablo" etkisi yapabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 sigaray her yerden yasaklamak icmeyene guzellik yapmak degildir, icen insanin haklarina saldiridir. sigara icilmeyen ortamlar da var, oralarda takilabilirsiniz. ama heryerden kaldirmak, iste bu olay cidden sigara tuketen insanlarin haklarina saldidan baska bisi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Dregoth said: Bu nasıl bir direk saldırı? Abuk subuk konuşma yani. Aciziyet ile alakasından çok olayı söyleyeyim. Birincisi Beyoğlunda bana genelinde sigara içirmeyen düzgün bir bar söyle, hadi var olduğunu varsayalım. Aciziyetin ötesinde her zaman ama her zaman 10 kişilik grupta 1-2 kişi bile sigara içse, rica edilir sigaralı bölüme oturulur, kafelerde bile, bırak barları. Bunun aynısını yukarıda Viktor örneklemiş. Evet, senin bana zarar verme hakkın tabii ki alınacak elinden. Sen o sigarayı içerek sadece kendine zarar verdiğin noktada istersen içine dinamit sok. TCK nın izin verdiği kadar kendi üzerinde tasarruf yetkini kullan yani ama bana zarar verdiğin noktada orada duracaksın yani. Nargile konusunda da söylemişim zaten, o mekanlar sadece bu tütünü tüketmek için tasarlanmış yerler, o nedenle kuruluş amaçlarına ters düşecek bir yasak ve bu yasak o konuda çok anlamsız diye. Ama hayır direk kendinizle aynı olmadığında düşünce bok atılmalı zaten. TOBE TOBE abi su ustteki mesjaimi oku anla ne deme istedigimi su anda yok olsun diyorum ben zaten her mekan sigara icilmez olsun ama bazi mekannarda sigara icilsin diyorum ayrica tekrar tekrar diyorum sigara icmedigin ve cok rahatsiz oldugun halde arkadaslarin orda oturuyo diye orda oturmak istiyosan o senin aciziyetin ben oturmucam sigara icilen yerde dersin oturmassin yada bi kere sen oturursun bi kerede onlar icmez sigara o senin anlasman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Barlara girin, kahvehanelere girin sigara içen içmeyen oranlarını karşılaştırın. Ondan sonra konuşun ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 dory said: sigaray her yerden yasaklamak icmeyene guzellik yapmak degildir, icen insanin haklarina saldiridir. sigara icilmeyen ortamlar da var, oralarda takilabilirsiniz. ama heryerden kaldirmak, iste bu olay cidden sigara tuketen insanlarin haklarina saldidan baska bisi degil. otunda serbestliğinden yanayım benimde haklarım var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 sigara icenler, qq moar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar