Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigara yasağından izlenimler

Ferrero

Öne çıkan mesajlar

BabacumMostors said:

Flameoffear said:

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/10339877.asp?mnID=10339877

oha çok iyiymiş şimdi bunu emsal göstereek olan işletmelere karşı ne bok yiyecekler acaba?

Haberi iyi okuyup heyecan yapmayacaklar bence Babacum :p

Silay, müstakil kapalı alanlarda da Temmuz 2009 itibariyle tütün mamulleri tüketiminin yasaklanmasıyla “burada sigara içilmez” tabelasını geri asacaklarını, kafede o tarihten itibaren sigaranın tamamen yasaklanacağını bildirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

Flameoffear said:

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/10339877.asp?mnID=10339877

oha çok iyiymiş şimdi bunu emsal göstereek olan işletmelere karşı ne bok yiyecekler acaba?

tamamini oku ikinci yasak oncesi bu

ilk yasak sadece alisveris merkezlerini kapsiyordu adam havalandirmasini alisveris merkezininindne ayirmis yasayada uygun alisveris merkezi disindaki herhangi bir kafe muamelesi gormus o yuzden

ama yeni yururluge giren yasak acik ve net

kapali alanlarda icilmez

bitti, bunun etrafindan anca catiyi ucurarak dolasirlar
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

İçenlere selam olsun. Direniş az olsun diye yazın geçirdiler yasayı, kışın dışarı çıkıp sokak köpeği gibi titreye titreye içeceksiniz daha, esas zevk orada :p

kışın barlarda lise yıllarındaki gibi tuvalete 20 kişi doluşup göt göte sigara içebiliriz. çok az gitmişimdir tuvalete sigara içmeye ama o kadar çok kişiyle tanışmıştım ki.
güzel olur böyle olursa.

edit: tabi rezil bir durum, onu geçiyorum ve olumlu yönden bakıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Alışveriş merkezine gideceğiz, teras/balkonlar ağzına kadar ikinci sınıf insan doluyken biz rahat rahat oturacağız içeride, sıcak ve sakin. Bara gideceğiz, yağmurun soğuğun altında tinerci gibi sigara içenler yerine içeride keyfine bakan taraf olacağız. Sigara içmekten çok daha büyük bir keyif olsa gerek bunlar, eheh.

Daha önemlisi, bir sonraki nesilde ikinci sınıf vatandaş sayısı muhtemelen çok daha düşük olacak. Her ne kadar içkiyi yasaklamanın habercisi de olsa, çok sevdim bu yasayı.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

Böjeek said:
%90

% 40

hatta

Rıdvan Yaka'nın verdiği bilgilere göre 18-24 yaş arasındaki her dört gençten biri sigara içiyor. Dünyada 15 yaş üstü fertlerde sigara kullanımında yüzde 51,8'le Yunanistan başı çekiyor, Türkiye yüzde 35,5'le 21. sırada bulunuyor. Türkiye'deki sigara bağımlılığında az da olsa azalma var. Dünya genelinde 1 milyar 250 milyon kişi sigara içiyor. Sigara, her yıl 4 milyon, her gün 11 bin kişinin ölümüne sebep oluyor. Yetişkin nüfusun yaklaşık üçte biri sigara içiyor. Dünyada sigara kullananların yaklaşık üçte ikisi şu 10 ülkede yaşıyor: Çin, Hindistan, Endonezya, Rusya, ABD, Japonya, Brezilya, Bangladeş, Almanya ve Türkiye.

Komşusu Türkiye de ondan.Yusuf yusuf ediyor yeni gençlik.
Sosyal ağlarda paylaş

Sakın kaçırmayın şu çocukça TW/MOD/ADMİN OLACAKSIN edebiyatını zaten :p Bildiğin kullanıcıyım aynı zamanda, her zaman dediğim gibi. Durup dururken mesajını beğenmeyip hesabını uçurmadığıma göre, TW OLACAKSIN BİR DE gibi bir argüman duygu sömürüsünden öteye geçemez.

Konuya dönersek, evet, ikinci sınıf vatandaş.
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

sigara icmeyenlerle icenler uzayli birbirini tanimayan insanlar degil o yuzden icilen ve icilmiyen mekan olayi fantezi

-baba aksam bara gidicez
-iyi geliyim, nereye gidecez?
-dutturu ye gidicez
-sigara iciliyor ya orda
-benimi kirican bapsi

sole muhabbetleriniz warsa iradesizsiniz demek abi

-melis aksam bana versene
-ama benim sevgilim war ayrica biz arkadasiz
-ya olsun beni mi kirican

tobe tobe
abi gitmicem dersin gitmessin
bi gun sigara icilen yere bigun icilmeyen yere gidersin
sigara icen arkadasinna sik gorusmessin

sirf siz belki arada bir sikinti yasicaksiniz diye biz geberelim mi abi
mantiga bak
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Alışveriş merkezine gideceğiz, teras/balkonlar ağzına kadar ikinci sınıf insan doluyken biz rahat rahat oturacağız içeride, sıcak ve sakin. Bara gideceğiz, yağmurun soğuğun altında tinerci gibi sigara içenler yerine içeride keyfine bakan taraf olacağız. Sigara içmekten çok daha büyük bir keyif olsa gerek bunlar, eheh.

Daha önemlisi, bir sonraki nesilde ikinci sınıf vatandaş sayısı muhtemelen çok daha düşük olacak. Her ne kadar içkiyi yasaklamanın habercisi de olsa, çok sevdim bu yasayı.

ikinci sınıf insan olmakla alakası yok. sigara içen insan olmakla alakası var. ikisi alakasız şeyler.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

Viktor said:

sigara icmeyenlerle icenler uzayli birbirini tanimayan insanlar degil o yuzden icilen ve icilmiyen mekan olayi fantezi

-baba aksam bara gidicez
-iyi geliyim, nereye gidecez?
-dutturu ye gidicez
-sigara iciliyor ya orda
-benimi kirican bapsi

sole muhabbetleriniz warsa iradesizsiniz demek abi

-melis aksam bana versene
-ama benim sevgilim war ayrica biz arkadasiz
-ya olsun beni mi kirican

tobe tobe
abi gitmicem dersin gitmessin
bi gun sigara icilen yere bigun icilmeyen yere gidersin
sigara icen arkadasinna sik gorusmessin

sirf siz belki arada bir sikinti yasicaksiniz diye biz geberelim mi abi
mantiga bak

aga sen zaten geberiyorsun onu icerek, icme geberme eger icemiycek iradeyi bulamiyorsan bizi gebertme diyorum

sosyal hayati bu yasaktan once olmayan astim hastalarina anlat onu, sevgilisi bara gidelim diye israr ettiginden onu kiramayip gece bitmeden darth vader gibi solunum aletine baglanan arkadasim var

hic ciddiye almiyorsunuz icmeyen insani ne akdar rahatsiz ettigini

surekli insanlari sigara bahane edip reddedince etrafinda insan kalmiyorki buda gene goremediginiz birsey, ya iradesizlik yapip bogulmayi goze alip gidicen yada arkadasligini bitiricen

evde sigara icirtmiyorum diye bana gelmeyi birakan cok arkadasim var
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...