BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Flameoffear said: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/10339877.asp?mnID=10339877 oha çok iyiymiş şimdi bunu emsal göstereek olan işletmelere karşı ne bok yiyecekler acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Viktor said: kahve ile sigara iyi gidiyor o yuzden kahvehanede icilir diyene sigara ile seksde iyi gidiyor ama sokakta sevisiyormusun diye lafi koyucam not alin Public Sex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 bug bulmus adam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 BabacumMostors said: Flameoffear said: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/10339877.asp?mnID=10339877 oha çok iyiymiş şimdi bunu emsal göstereek olan işletmelere karşı ne bok yiyecekler acaba? Haberi iyi okuyup heyecan yapmayacaklar bence Babacum :p Silay, müstakil kapalı alanlarda da Temmuz 2009 itibariyle tütün mamulleri tüketiminin yasaklanmasıyla “burada sigara içilmez” tabelasını geri asacaklarını, kafede o tarihten itibaren sigaranın tamamen yasaklanacağını bildirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 BabacumMostors said: Flameoffear said: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/10339877.asp?mnID=10339877 oha çok iyiymiş şimdi bunu emsal göstereek olan işletmelere karşı ne bok yiyecekler acaba? tamamini oku ikinci yasak oncesi bu ilk yasak sadece alisveris merkezlerini kapsiyordu adam havalandirmasini alisveris merkezininindne ayirmis yasayada uygun alisveris merkezi disindaki herhangi bir kafe muamelesi gormus o yuzden ama yeni yururluge giren yasak acik ve net kapali alanlarda icilmez bitti, bunun etrafindan anca catiyi ucurarak dolasirlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 küçükbeyoğluna gidin işte hem açık hava hem sorun yok rahat alkol var falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Baggio said: İçenlere selam olsun. Direniş az olsun diye yazın geçirdiler yasayı, kışın dışarı çıkıp sokak köpeği gibi titreye titreye içeceksiniz daha, esas zevk orada :p kışın barlarda lise yıllarındaki gibi tuvalete 20 kişi doluşup göt göte sigara içebiliriz. çok az gitmişimdir tuvalete sigara içmeye ama o kadar çok kişiyle tanışmıştım ki. güzel olur böyle olursa. edit: tabi rezil bir durum, onu geçiyorum ve olumlu yönden bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Yasak çıktığından beri sigara içtiğim her yerde hala sigara içiyorum. Bu kadar sigara içen varken bu yasak yavaş yürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Alışveriş merkezine gideceğiz, teras/balkonlar ağzına kadar ikinci sınıf insan doluyken biz rahat rahat oturacağız içeride, sıcak ve sakin. Bara gideceğiz, yağmurun soğuğun altında tinerci gibi sigara içenler yerine içeride keyfine bakan taraf olacağız. Sigara içmekten çok daha büyük bir keyif olsa gerek bunlar, eheh. Daha önemlisi, bir sonraki nesilde ikinci sınıf vatandaş sayısı muhtemelen çok daha düşük olacak. Her ne kadar içkiyi yasaklamanın habercisi de olsa, çok sevdim bu yasayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 valla bi telefona bakar. ebesinin terakkesini görür içeren de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 İkinci sınıf vatandaş? Yavaş git Baggio TW olcaksın bi de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Holy said: Böjeek said: %90 % 40 hatta Rıdvan Yaka'nın verdiği bilgilere göre 18-24 yaş arasındaki her dört gençten biri sigara içiyor. Dünyada 15 yaş üstü fertlerde sigara kullanımında yüzde 51,8'le Yunanistan başı çekiyor, Türkiye yüzde 35,5'le 21. sırada bulunuyor. Türkiye'deki sigara bağımlılığında az da olsa azalma var. Dünya genelinde 1 milyar 250 milyon kişi sigara içiyor. Sigara, her yıl 4 milyon, her gün 11 bin kişinin ölümüne sebep oluyor. Yetişkin nüfusun yaklaşık üçte biri sigara içiyor. Dünyada sigara kullananların yaklaşık üçte ikisi şu 10 ülkede yaşıyor: Çin, Hindistan, Endonezya, Rusya, ABD, Japonya, Brezilya, Bangladeş, Almanya ve Türkiye. Komşusu Türkiye de ondan.Yusuf yusuf ediyor yeni gençlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Sakın kaçırmayın şu çocukça TW/MOD/ADMİN OLACAKSIN edebiyatını zaten :p Bildiğin kullanıcıyım aynı zamanda, her zaman dediğim gibi. Durup dururken mesajını beğenmeyip hesabını uçurmadığıma göre, TW OLACAKSIN BİR DE gibi bir argüman duygu sömürüsünden öteye geçemez. Konuya dönersek, evet, ikinci sınıf vatandaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Hakaret etmeye hakkın yok ne olursan ol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Senin gibi neyi düğü belirsiz olacağıma 2. sınıf olurum sorun değil. Np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Ah canım, içlendi. Yak bir sigara hazır evdeyken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Ikinci sınıf hmm, ağır laf açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 asdasd 2.sınıf insan ne ya. eskimedi mi o laflar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Bizim şirkette 2 ayrı üstü açık sigara içme terası var... terasta ayrıca sınırsız çay kahve espresso kapuçino kola makineleri var.. sigara içmek için sürekli amirler tarafından çalışanlara verilen molalar var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 2. sinif insan degil vatandas avrupadan kaynaklanan bir laf kendine, etrafindakilere, ulke ekonomisine ve cevreye zarari oldugunu bile bile sigara tutturmeye devam edenlere diyor gavur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 sigara içenler ülke ekonomisine yarar sağlıyo bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Viktor said: sigara icmeyenlerle icenler uzayli birbirini tanimayan insanlar degil o yuzden icilen ve icilmiyen mekan olayi fantezi -baba aksam bara gidicez -iyi geliyim, nereye gidecez? -dutturu ye gidicez -sigara iciliyor ya orda -benimi kirican bapsi sole muhabbetleriniz warsa iradesizsiniz demek abi -melis aksam bana versene -ama benim sevgilim war ayrica biz arkadasiz -ya olsun beni mi kirican tobe tobe abi gitmicem dersin gitmessin bi gun sigara icilen yere bigun icilmeyen yere gidersin sigara icen arkadasinna sik gorusmessin sirf siz belki arada bir sikinti yasicaksiniz diye biz geberelim mi abi mantiga bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Baggio said: Alışveriş merkezine gideceğiz, teras/balkonlar ağzına kadar ikinci sınıf insan doluyken biz rahat rahat oturacağız içeride, sıcak ve sakin. Bara gideceğiz, yağmurun soğuğun altında tinerci gibi sigara içenler yerine içeride keyfine bakan taraf olacağız. Sigara içmekten çok daha büyük bir keyif olsa gerek bunlar, eheh. Daha önemlisi, bir sonraki nesilde ikinci sınıf vatandaş sayısı muhtemelen çok daha düşük olacak. Her ne kadar içkiyi yasaklamanın habercisi de olsa, çok sevdim bu yasayı. ikinci sınıf insan olmakla alakası yok. sigara içen insan olmakla alakası var. ikisi alakasız şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 mumtazer turkone efendi sigara ile ergenekonun silahlarini birbirine baglayip sahane bir yazi yazmis ZUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA hadi bakalim dagilin ergenekoncular, bir daha tuttururseniz dogru silivriye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 BonePART said: Viktor said: sigara icmeyenlerle icenler uzayli birbirini tanimayan insanlar degil o yuzden icilen ve icilmiyen mekan olayi fantezi -baba aksam bara gidicez -iyi geliyim, nereye gidecez? -dutturu ye gidicez -sigara iciliyor ya orda -benimi kirican bapsi sole muhabbetleriniz warsa iradesizsiniz demek abi -melis aksam bana versene -ama benim sevgilim war ayrica biz arkadasiz -ya olsun beni mi kirican tobe tobe abi gitmicem dersin gitmessin bi gun sigara icilen yere bigun icilmeyen yere gidersin sigara icen arkadasinna sik gorusmessin sirf siz belki arada bir sikinti yasicaksiniz diye biz geberelim mi abi mantiga bak aga sen zaten geberiyorsun onu icerek, icme geberme eger icemiycek iradeyi bulamiyorsan bizi gebertme diyorum sosyal hayati bu yasaktan once olmayan astim hastalarina anlat onu, sevgilisi bara gidelim diye israr ettiginden onu kiramayip gece bitmeden darth vader gibi solunum aletine baglanan arkadasim var hic ciddiye almiyorsunuz icmeyen insani ne akdar rahatsiz ettigini surekli insanlari sigara bahane edip reddedince etrafinda insan kalmiyorki buda gene goremediginiz birsey, ya iradesizlik yapip bogulmayi goze alip gidicen yada arkadasligini bitiricen evde sigara icirtmiyorum diye bana gelmeyi birakan cok arkadasim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar