Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Absolut said: İşyerinde sigara iş kaybı zaman kaybı o yüzden mutluyum gururluyum daha çok çalışsın elemanlarım daha uzun yaşasın çalışanlarım. sigara molaları vardı benim eski çalıştıgım yerde onun dışında kimse içemezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 dory said: hala anlayamadiginiz biz icilmeyen insanlar duman koklasin onlar da zehirlensin demiyoruz icen insanlar da bu ulkenin birer vatandasi ve onlarin da haklari var bunlar da goz onune alinmali diyoruz. hemen AMA BIZ ICMIYOS KI NIYE ZEHIRLENELIM KI triplerine girmeyin zorla duman yutturan yok, denildigi gibi. Yavaş yavaş mekanlar ayrı sigara bölümlerini açarlar. Öyle bir şeyde olması lazım, baya katı kurallarla gelmiş bir kural olması lazım bunun için herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 GEd said: Yavaş yavaş mekanlar ayrı sigara bölümlerini açarlar. Öyle bir şeyde olması lazım, baya katı kurallarla gelmiş bir kural olması lazım bunun için herhalde. huzur evleri bide bi yer dışında öyle odalar açmakta yasaklandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 abso suan getirilen cozum sadece 1 tarafin artisi dusunulerek yapilmis biz diyorum tupcuden miyiz diyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Bizde isteyen zaten dışarı çıkıp içiyordu. Toplam bir ben 1 de çok eski bi çalışanımız kalmıştı artık bende bıraktım ona da isterse terapi yaptırıp duman free ofis olcaz. Arada misafir gelip odada içince de ohhhhh ohhhh diye içime çekicem dumanı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Sana da artısı var daha az içecek daha yaşlı kanser olacaksın veya olmayacaksın bile belki. dory said: abso suan getirilen cozum sadece 1 tarafin artisi dusunulerek yapilmis biz diyorum tupcuden miyiz diyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 iki tarafli bir konu degil bu kimse sigarayi zorla icirmiyor tercih meselesi madem bu kadar kotu sigara icen biri olarak yasamak birak kurtul, kendini icmemeyi tercih eden adamla esit gorme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Absolut said: Sana da artısı var daha az içecek daha yaşlı kanser olacaksın veya olmayacaksın bile belki. dory said: abso suan getirilen cozum sadece 1 tarafin artisi dusunulerek yapilmis biz diyorum tupcuden miyiz diyorum ben de kız onu takmıyorki zati umrunda değil sigara içenlerin kiminin umrumda yada sadece işte kaldırım köşesinde direk dışlanmış insan olmak istemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Dışlanmamak elinde. Kaldıki hiçbir zaman dışlanmış hissetmedim kendimi kaldırımda sigara içerken. Toplamda 2-3 dakikada sigaranı içersin girersin içeri. Evet yemek sonrası oturup bi cigara yakayım diyemiyorsun elbette karşındakileri rahatsız etmemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 kendi keyfinizi milletin sagligindan daha onemli gormek priceless. keyif, cunku eger sigara icmen gerekiyorsa, cikar disarida icersin bir tane, sonra 1 saat icmeden oturursun. o da en triyakisi. sonucta sigara icmenin yasaklanmasi diye birsey soz konusu degil. oburu saglik cunku sizin bencilliginizden goremediginiz pek cok sonucu var sigara icilmesinin. misal avrupada komple yasaklanmasinin en buyuk sebebi calisan sagligi ve esit is bulma hedesi. senin sigara ictigin yerde adam gunde 8 saat calisiyor. sigara icse bile 8 saat o dumani soluyor. hele ki sigara icmeyen bir adamsa ya garsonluk yapmiyor, ya da iki senede cigerlerini hurdaya cikariyor. pis bencilliginizden az bir vazgecin hele.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 diğer insanları rahatsız ettiginiz sürece evet tüpcüdensiniz. farklı bir dünya sandıgınız "yan masa"nızda içtiginiz sigara etrafınızdaki herkese gidiyor. siz farkında olmayabilirsiniz ama gerçekten rahatsız oluyor insanlar.kimse bunlar sigara içiyor bunlara ne yapsak da 2.sınıf muamelesi yapsak diye düşünmüyor. nargile işi komik olmuş ama ona bi düzenleme yaparlar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 istemiyoruz sizi yanımızda anlayın bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Viktor said: kimse sigarayi zorla icirmiyor tercih meselesi tercihten bile bahsetmiyoruz ki. zevkten, keyiften bahsediyoruz. evde ya da acik havada degil de, cafede barda sigara icme keyfi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 I WANT MY NARGILE BACK!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Bundan sonra içmeyeceksiniz işte bunu tartışmanın manası yok. İçeceğin zamanda güzel güzel açıkhavaya çıkar orda içersiniz. 2 hafta önce olsa çok pis karşı tezi savunurdum hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 valla süper oldu. 2 bar 2 cafe var. pekte etkilemedi işleri. hatta birinde işler arttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kirve Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 dory said: hala anlayamadiginiz biz icilmeyen insanlar duman koklasin onlar da zehirlensin demiyoruz icen insanlar da bu ulkenin birer vatandasi ve onlarin da haklari var bunlar da goz onune alinmali diyoruz. hemen AMA BIZ ICMIYOS KI NIYE ZEHIRLENELIM KI triplerine girmeyin zorla duman yutturan yok, denildigi gibi. Kapalı yerlerde sigara içip, oradaki içmeyen bütün insanları zehirleme "hakkınız" dışında, hangi hakkınız elinizden alınıyor? Siz sigara içeceksiniz diye bir mekanı bütün içmeyenlere zulüm etme "hakkınız" mı elinizden alınan yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Absolut said: Bundan sonra içmeyeceksiniz işte bunu tartışmanın manası yok. İçeceğin zamanda güzel güzel açıkhavaya çıkar orda içersiniz. 2 hafta önce olsa çok pis karşı tezi savunurdum hehe. bu msjdan sonra topic kitlenmeliydi ama:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 dory said: sigaray her yerden yasaklamak icmeyene guzellik yapmak degildir, icen insanin haklarina saldiridir. sigara icilmeyen ortamlar da var, oralarda takilabilirsiniz. ama heryerden kaldirmak, iste bu olay cidden sigara tuketen insanlarin haklarina saldidan baska bisi degil.Senin haklarin benim haklarimin basladigi yerde bitiyor sorry. ; / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 iyi oldu iyi nargile kafelerin olayi sacma oluyor gerci ama onun disinda cillop gibi oldu bu yasa gerci keske 4-5 ay once ciksaydi bu yasa nargile kafeye gidicem diyip satmazdi bazilari raidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Acep evde bi nargile yaksam mı akşam. Ama yok önce nargile sonra 1 sigara derken başlarım gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 ahah ne oldu baba sigara kokuyorsun diyip resti koydu mu prensesler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Ferrero said: daha çok içip içmeyenlerin yüzünün ortasına üfleyesim var. Aferin, cehalet marifet, asilik karizma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Yok ya duruyu 1-2 yıldır bırakıcam diyordum en sonunda geçen haftayı önceden bildirdim resmen kızcagız o günü iple çekti babam isgarayı bırakıcak diye. Şİmdi evdeki eşim dahil herkes beni içerken görse de azarlasam babamı diye atmaca gibi çevremdeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Absolut said: Sigara tüketimi azaldıkça alkol tüketimi artıyor hehe barlar bence o kadarda pişman olmaz bir zaman sonra :PBu cok dogru. Sigara icmeyen biri olarak surekli bisiler yiyip iciyorum ben, onlar arada tutturup daha az hesapla kalkiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar