Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Bi de Ricky Gervais yine kopardi abi ne mukemmel bir adam bu ya. 5 Kasim'da stand up'ina gidiyorum hehe :) http://www.youtube.com/watch?v=eGNHY8ikV8k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Bence Brian Cranston'a vermeseler Jon Hamm'e verirlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Jon Hamm e en karizmatik aktör ödülü verilsin. briyantin + sigara kombosuyla adam bambaşka birine dönüşüyor be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Çok çok aptalca dağıttılar. Hani bu senede House almasın diyordum (finaller hariç bu sezon house nispeten sönüktü), hani dexterda hoş olmasına ragmen daha emmy alıcak kadar olgun bir dizi degilde, breaking bad gibi bi diziye vermeleri baydı. Comedy de mesela Weeds dururken (curb your enthusiasm varmıydı bilmiyorumda eger yoksa curb your enthusiams ın aday gösterilemmeside ayrı saçmalıktır zaten) bir curb your enthusiasm, bir entourage varken, hatta ve hatta bir californication dururken bi 30 rock a best comedy vermek filan. kafayı iyi bulmuş bu sene akademi. mad men den bahsetmiyorum bile. Dizi bitsede su emmylerin ırzına geçmekten vazgecse, birde yapımcısı utanmadan "2 sene üst üste almak icin cok calıstık bla bla bla" televizyon basında bi "bsg" dedim. 30 roctk icinde gecerli "bsg" ler. said: Outstanding Lead Actor In A Comedy Series: Steve Carell - The Office Tony Shalhoub - Monk Jemaine Clement - Flight Of The Conchords Jim Parsons - The Big Bang Theory Alec Baldwin - 30 Rock Charlie Sheen - Two And A Half Men (monk olmasa) Outstanding Lead Actress In A Comedy Series: Sarah Silverman - The Sarah Silverman Program Mary-Louise Parker - Weeds Julia Louis-Dreyfus - The New Adventures Of Old Christine eger weeds olmasa Toni Collette - United States Of Tara Christina Applegate - Samantha Who? Tina Fey - 30 Rock hele bunu ya Toni Collette ya Tina Fey verdiler ki ikiside birbirinden beter Outstanding Lead Actor In A Drama Series: Hugh Laurie - House Michael C. Hall - Dexter Simon Baker - The Mentalist Gabriel Byrne - In Treatment Bryan Cranston - Breaking Bad Jon Hamm - Mad Men Bunu Breaking Bad e verenin ..... Outstanding Lead Actress In A Drama Series: Mariska Hargitay - Law & Order: Special Victims Unit Kyra Sedgwick - The Closer Holly Hunter - Saving Grace Sally Field - Brothers & Sisters Elisabeth Moss - Mad Men Glenn Close - Damages Burada hani bu 2 dizi yakındı, ikisinede laf etmezdimde Glenn Close nedir ya? Outstanding Comedy Series: Entourage Weeds How I Met Your Mother Flight Of The Conchords 30 Rock The Office Family Guy Entourage ve weeds basa bas gidip weeds in burun farkıyla yenmesi gerekirdi. Bunu 30 Rock a vermeleri rezalet. Hoş Curb Your Enthusiasm in aday gösterilmemesi daha büyük rezalet. Outstanding Drama Series: Big Love Dexter House Damages Mad Men Breaking Bad Lost Dexter ve Lost u direk elemistim. Big Love zaten bos bir dizi. Hani bunda zannedersem Mad Men aldı lafım yok, cidden "Drama" lafının hakkını veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 jon cryer sonunda aldı adamım be. neil patrick harris bir çok gencin idolü şeklinde bir karakter oynadığı için çok sempati topluyor ama cryer'ın hiç eksiği yok ondan. inanılmaz oynuyor cryer yıllardır. hugh laurie de ne zaman alacak şu ödülü merak ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Nasil Hugh Laurie ne zaman alicak merak ediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Penthesilea said: Nasil Hugh Laurie ne zaman alicak merak ediyorsun? wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Abi beynim tersine dondu bugun en sonunda, herif 2 tane kazandi lan dedim, de adam 2 tane golden globe kazandi, emmy degil. Bosver golden globe daha iyi zaten euheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Jon Cryer overacting abidesi. NPH mimiğinden ses tonuna, duruşuna ders verecek adam. Weeds'in birşeye aday olabilmesi bile süpriz. Charlie Sheen kendini oynayan bir adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 mad men en sevdiğim dizi değil kesinlikle, ama galiba en "iyi" dizi =) adamlar işin sanatını yapıyo resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar