Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

61. emmy odulleri (2009)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İlk ve en önemli olarak: NEIL PATRICK HARRIS'e hala ödül verilmemiş olması insanlık ayıbı. Utançlarından adamı sunucu yapmak zorunda kaldılar.

Buna rağmen bu sene Emmy'de adam olma sinyalleri var. Jon Cryer dışında absürd bulduğum bir seçim yok.

En çok John Hamm kazanır mı onu merak ediyordum. Çok zor kategoriydi.
Mesaj tarihi:
dufrasne said:

hugh laurie'ye vermediler ödülü. house'a en iyi drama'yı verseler bari.

breaking bad'deki adama vermişler bence de hakediyor o adam. yüzüne ne zaman baksam lan bu adam harbi looser diyorum.
Mesaj tarihi:
drama ödülleri harbiden en zoruydu. mad men ve breaking bad böyle giderse zaten hep bu 2 sinin arasında geçer bundan sonra emmy ödülleri. sanmıyorum lost, house, dexter yarışabilsin.

ayrıca gossip girl hatunlarına ağzınız sulanmış çok ayıp. January Jones ve Christina Hendricks varken serena dan bahsetmek saygısızlık :P
Mesaj tarihi:
yav said:

böyle ortası boş dekolteleri sevmiyorum :p
birleştirsenize kardeş kardeş dursunlar yanyana
cıkcık

Bu bir ERKEK yorumu kesinlikle :D Duygusal yaklaşıyoruz "o"nlara ister istemez. :D
Mesaj tarihi:
mani said:
January Jones ve Christina Hendricks varken serena dan bahsetmek saygısızlık :P

(tu) (tu)

Keşke bir elim daha olsaydı da üçüncü bir thumbs up çekebilseydim, o derece.
Mesaj tarihi:
sostizm said:

yav said:

böyle ortası boş dekolteleri sevmiyorum :p
birleştirsenize kardeş kardeş dursunlar yanyana
cıkcık

Bu bir ERKEK yorumu kesinlikle :D Duygusal yaklaşıyoruz "o"nlara ister istemez. :D
:D
Mesaj tarihi:
emmy evinde oturup ağlıyormuş. önümüzdeki sene internetten açacaklarmış oylamaları. Türklerin yoğun ilgisinden korkmuyoruz tankla, tüfekle ağır sanayi hamlenizle gelin demişler.
Mesaj tarihi:
valla drama dışında kalan dizilerin bir kısmını izlemediğim için diğer konulara yorum yapamam ama drama dallarında ödül alanlar hakettiler bana göre. Hugh Lauire kazanamadı ama yani karşısında Bryan Cranston vardı. daha önce aynı rolle emmy almış olması birşeyi değiştirmiyor benim için çünkü çok başarılıydı 2 sezon. Ha elimde olsa hugh lauire de alsın hatta Jon Hamm Michael C. Hall da.
Mesaj tarihi:
Cranston sonuna kadar hak etti odulu, Laurie her sene kazaniyor zaten, bu sene boyle olmasina cok cok sevindim ben.
House'a bisey olmaz, ama boyle hit olmamis super dizilere odul gittigi zaman cok seviniyorum ben, yayindan kaldirilma tehlikeleri gidiyor :)
  • Yeni Oluştur...