aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Blake diyoruz biz ona, yuzu guzel degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 aquilla dostum adeta dusuncelerime tercumansin bu gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 şimdi bu çok hafif kalıyo aslında ammydeki dekolteye göre ama neyse idare edin. en azıdnan fikir sahibi olmak adına asdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 al emmy http://cdn.buzznet.com/media/jj1//2009/09/lively-emmys/blake-lively-emmy-awards-2009-05.jpg oyle sahane memeside yok, ama memeye saygimiz sonsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 böyle ortası boş dekolteleri sevmiyorum :p birleştirsenize kardeş kardeş dursunlar yanyana cıkcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 hugh laurie'ye vermediler ödülü. house'a en iyi drama'yı verseler bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 offf çok bayıktı bu seneki emmy nedense :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 30rock-madmen ffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 İlk ve en önemli olarak: NEIL PATRICK HARRIS'e hala ödül verilmemiş olması insanlık ayıbı. Utançlarından adamı sunucu yapmak zorunda kaldılar. Buna rağmen bu sene Emmy'de adam olma sinyalleri var. Jon Cryer dışında absürd bulduğum bir seçim yok. En çok John Hamm kazanır mı onu merak ediyordum. Çok zor kategoriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 dufrasne said: hugh laurie'ye vermediler ödülü. house'a en iyi drama'yı verseler bari. breaking bad'deki adama vermişler bence de hakediyor o adam. yüzüne ne zaman baksam lan bu adam harbi looser diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 drama ödülleri harbiden en zoruydu. mad men ve breaking bad böyle giderse zaten hep bu 2 sinin arasında geçer bundan sonra emmy ödülleri. sanmıyorum lost, house, dexter yarışabilsin. ayrıca gossip girl hatunlarına ağzınız sulanmış çok ayıp. January Jones ve Christina Hendricks varken serena dan bahsetmek saygısızlık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 yav said: böyle ortası boş dekolteleri sevmiyorum :p birleştirsenize kardeş kardeş dursunlar yanyana cıkcık Bu bir ERKEK yorumu kesinlikle :D Duygusal yaklaşıyoruz "o"nlara ister istemez. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 bu 30rock nedir ya 5 10 dk baktım ödül törenine özetle söyle bişeydi 30rock 30 rock yeaahh 30rock evet adayımız 30rocktan evet evet 30rock evet evet yeah eah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 mani said: January Jones ve Christina Hendricks varken serena dan bahsetmek saygısızlık :P (tu) (tu) Keşke bir elim daha olsaydı da üçüncü bir thumbs up çekebilseydim, o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 izlerken uyumuşum, arada uyandım tina feyin elinde ödül gördüm sanırım. bunlar adam olmaz diyip geri uyudum muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Drama dalında en iyi yardımcı kadın oyuncu: Cherry Jones (24), başkan teyze kapmış emmy yi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 sostizm said: yav said: böyle ortası boş dekolteleri sevmiyorum :p birleştirsenize kardeş kardeş dursunlar yanyana cıkcık Bu bir ERKEK yorumu kesinlikle :D Duygusal yaklaşıyoruz "o"nlara ister istemez. :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 emmy benim icin bitmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 emmy evinde oturup ağlıyormuş. önümüzdeki sene internetten açacaklarmış oylamaları. Türklerin yoğun ilgisinden korkmuyoruz tankla, tüfekle ağır sanayi hamlenizle gelin demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 hahah. o diil de dün gece yarısında uyudum. çok yorulmuştum.. extrem olarak alması gerekip de alamayan kim var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 valla drama dışında kalan dizilerin bir kısmını izlemediğim için diğer konulara yorum yapamam ama drama dallarında ödül alanlar hakettiler bana göre. Hugh Lauire kazanamadı ama yani karşısında Bryan Cranston vardı. daha önce aynı rolle emmy almış olması birşeyi değiştirmiyor benim için çünkü çok başarılıydı 2 sezon. Ha elimde olsa hugh lauire de alsın hatta Jon Hamm Michael C. Hall da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cedrus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 m c hall ve hugh abimizin almaması büyük ayıpken nph nin yine eli boş dönmesi resmen küfür izleyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 o değil de kevi dillon resmen ağlıycak gibi olmuş kazanamıyınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Kazanamasa da Flight of the Conchords'u gördüm en azından adaylarda, sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Cranston sonuna kadar hak etti odulu, Laurie her sene kazaniyor zaten, bu sene boyle olmasina cok cok sevindim ben. House'a bisey olmaz, ama boyle hit olmamis super dizilere odul gittigi zaman cok seviniyorum ben, yayindan kaldirilma tehlikeleri gidiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar