Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

In Por Ylem uo shard yabancı

Lucretius

Öne çıkan mesajlar

bu shard varya cok iyi bi shard 550 kişi oluyor lag yok hemde yabancı shard olmasına rahmen ama tek derdim girdigimizde e-mail adresi istiyor yazıyorsun code yolluyor mailine yaz buraya codeu diyor hem mail bakmak ve codeu yazmak icin 10 saniye veriyo sonra con lost yapıyor.her yeni girdiginde aynı maili bile yazsın yeni bir code yolluyor bir turlu halledemedim bi yardım[signature][hline]Grandmaster Shooter
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer kullandığın client versiyonu serverınkinden farklıysa bazı serverlar böyle sorun çıkartırlar. Kısaca en sağlamı AoS yükledikten sonra patchleri tamamen indirip öyle denemek. O zaman problem ortadan kalkacaktır.[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki:
Neyse ben kaçıyorum meme elliycem.

Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

beyler bu sorunun yolu su ilk once aos u yukleyip pactini yapıyorsunuz ve servera girdiginiz an hic yurumeyeceksiniz ben basardim email girdim msn acikti 5 sn de gonderdiler sifreyi zaten 5 haneli birsey hemen yazdim ve con lost oldum bir daha girdigim zaman sifreyi yazdigim icin con lost olmadim guzel bir server gercektende hic lag yok bakalim biraz takılmayi dusunuyorum bu serverda[signature][hline]İmMaLoN İf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...