Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

5/5 t8.5 Human Warlock + Alt charlar + 20k gold

Argue

Öne çıkan mesajlar

Armory: The World of Warcraft Armory
Characterin nicki: Darkberry
Characterin realmı: Auchindoun

Wow ilk çıktığından bu yana oynadığım, toplamda 400günden fazla oynama süresi olan accountumu askerlik sebebi ile satıyorum.

KARAKTERLER

Darkbery 80 Warlock (Auchindoun A) Main charımdır. Raidlerde 6.5k ile 7.5k arasında dps çıkıyor. Farklı gear kombinasyonları yapabilceğiniz itemlara sahiptir. (Full tBC itemlar bankada durmaktadır)
1.7k arena puanı 75k honor durmaktadır.
Armory Link: The World of Warcraft Armory
Meslekler: JC-450, Enchanting-450 dir, First Aid ve Fishing full dür.
20 title ı vardır.
110day playtime.
90x mount (Amani war Bear, Red, Black, Plagued, Rusted proto drakeler)
67x companion (Tüm horde petleri mevcut)
Badge/seal ve bazı diğer bilgiler SS te mevcut.
http://img190.imageshack.us/img190/7357/charh.jpg

BAZI SSler
DRUID

GUILD BANK

KARISIK

Kendime ait alt charlarıma ait çantalar ve ait oldukları kişişel guild bankalarımda (Auchindoun ve Grim Batol) oldukça değerli mat lar bulunmaktadır. Her lvl dan herb, maden, jewel, cloth, enchant ve çeşitli matlar 4 guild bank slotunu doldurmaktadır.
Ayrıca Sıradaki contente hazırlık için;
20stack+ titanium ore, oldukça fazla consumable matları, craft itemlar için 1er stack ebonweave/spellweave, en az 1er stack mavi(rare) kalite kesilmemiş gem vardır.

80 Druid Raspbérry (Auchindoun A) Alt char, ancak Feral(kedi/ayı) ve Resto speclerinin hepsi ile Ulduar yaptım. Alt char oldugundan dolayı fazla özenli bir gearı yok ancak, 2 spec ile rahatlıkla Ulduar25 yapılabilir.
Meslekler Mining ve Herbalism.
21day playtime.

Eziq 71 Paladin (Auchindoun A) Pretbc ve Tbc Charımdır, t2.5 ve t3 gearı bankada RP için durmaktadır. Ayrıca t6 holy ve Retri ayrıca karma prot gearı lvl atlamak için mevcuttur.
Meslek: Jc-435 Enchanting-375
187day playtime.
Headless Horseman ve MGT tavuğu vardır.

Strawbérry 70 Rogue (Auchindoun A)
Meslekler: Skining ve Engineering

Sauromat 70 Warrior (Grim batol A) Prot ve Dps gearı vardır.

Boonie 70 hunter (Ravencrest H) Bi hevesle kasmıştım sadece 70 char.
Armory Link: http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Al'Akir&n=Boonie

Tüm charlarda epic flying mount vardır(Hunter Hariç).

Account bilgileri:

*SQ/SA var mı:E
*MAIL varmı:E
*CD-KEY varmı: E
*Ilk sahibi misiniz: E
*Kimlik verilicekmi:E

Isterseniz elden veya kargo ile classic ve tBC paketini verebilirim. WotLKi internetten C-key olarak satın aldıgımdan ancak cdkey screenshot ını verebilirim.

Ayrıca Blizzard Autanticator aletinide hediye edeceğim.

Accountun ilk ve tek sahibiyim(kimseye şifre dahi vermedim), şu ana kadar bir kez dahi hacklenmemiş ve banlanmamıştır.

Tüm karakterlerin Migrate'i açıktır.

Fiyat: 1000 TL

[email][email protected][/email] (msn/e-mail) adresinden, forumdan ÖM veya 0533 317 44 33 ile bana ulaşabilirsiniz
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Argue said:

Karakter satıldı, wowtrade.dk da, burda istediğim fiyattan oldukça üste.

Ne kadara sattın? Ayrıca bnet'e mergelemiş miydin? Aracı vasıtasıyla yapmak için bağlamaman gerekiyormuş vs. Aracı olmadan da paypaldan güven vermiyor bana. Adam parasını geri çekiyor vs göte geliyorsun. Gerçi acc'nı gelir alırsın sonra ama.
Sosyal ağlarda paylaş

Eski bir arakadaşım kanıma girdi satmaktan caydım, aralık'a kadar oynayacağım.
Ama 900€ dan anlaşmıştım. (yabancıların gözünü yiim)

edit: bnett merge edili, o geri çekme muhabbeti canımı sıkıyordu zaten.moneybookersta 2 adet hesap açmıstım, gelen parayı diğer hesabıma atıcak böylece geri çekimi garantiliycektim. kısaca gerek kalmadı iyi oldu :d
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...