Argue Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Armory: The World of Warcraft Armory Characterin nicki: Darkberry Characterin realmı: Auchindoun Wow ilk çıktığından bu yana oynadığım, toplamda 400günden fazla oynama süresi olan accountumu askerlik sebebi ile satıyorum. KARAKTERLER Darkbery 80 Warlock (Auchindoun A) Main charımdır. Raidlerde 6.5k ile 7.5k arasında dps çıkıyor. Farklı gear kombinasyonları yapabilceğiniz itemlara sahiptir. (Full tBC itemlar bankada durmaktadır) 1.7k arena puanı 75k honor durmaktadır. Armory Link: The World of Warcraft Armory Meslekler: JC-450, Enchanting-450 dir, First Aid ve Fishing full dür. 20 title ı vardır. 110day playtime. 90x mount (Amani war Bear, Red, Black, Plagued, Rusted proto drakeler) 67x companion (Tüm horde petleri mevcut) Badge/seal ve bazı diğer bilgiler SS te mevcut.http://img190.imageshack.us/img190/7357/charh.jpg BAZI SSler DRUID GUILD BANK KARISIK*** *** Kendime ait alt charlarıma ait çantalar ve ait oldukları kişişel guild bankalarımda (Auchindoun ve Grim Batol) oldukça değerli mat lar bulunmaktadır. Her lvl dan herb, maden, jewel, cloth, enchant ve çeşitli matlar 4 guild bank slotunu doldurmaktadır. Ayrıca Sıradaki contente hazırlık için; 20stack+ titanium ore, oldukça fazla consumable matları, craft itemlar için 1er stack ebonweave/spellweave, en az 1er stack mavi(rare) kalite kesilmemiş gem vardır.***80 Druid Raspbérry (Auchindoun A) Alt char, ancak Feral(kedi/ayı) ve Resto speclerinin hepsi ile Ulduar yaptım. Alt char oldugundan dolayı fazla özenli bir gearı yok ancak, 2 spec ile rahatlıkla Ulduar25 yapılabilir. Armory Link: The World of Warcraft Armory Meslekler Mining ve Herbalism. 21day playtime.Eziq 71 Paladin (Auchindoun A) Pretbc ve Tbc Charımdır, t2.5 ve t3 gearı bankada RP için durmaktadır. Ayrıca t6 holy ve Retri ayrıca karma prot gearı lvl atlamak için mevcuttur. Armory Link: The World of Warcraft Armory Meslek: Jc-435 Enchanting-375 187day playtime. Headless Horseman ve MGT tavuğu vardır.Strawbérry 70 Rogue (Auchindoun A) Armory Link: The World of Warcraft Armory Meslekler: Skining ve EngineeringSauromat 70 Warrior (Grim batol A) Prot ve Dps gearı vardır. Armory Link: The World of Warcraft ArmoryBoonie 70 hunter (Ravencrest H) Bi hevesle kasmıştım sadece 70 char. Armory Link: http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Al'Akir&n=Boonie Tüm charlarda epic flying mount vardır(Hunter Hariç). Account bilgileri: *SQ/SA var mı:E *MAIL varmı:E *CD-KEY varmı: E *Ilk sahibi misiniz: E *Kimlik verilicekmi:E Isterseniz elden veya kargo ile classic ve tBC paketini verebilirim. WotLKi internetten C-key olarak satın aldıgımdan ancak cdkey screenshot ını verebilirim. Ayrıca Blizzard Autanticator aletinide hediye edeceğim. Accountun ilk ve tek sahibiyim(kimseye şifre dahi vermedim), şu ana kadar bir kez dahi hacklenmemiş ve banlanmamıştır. Tüm karakterlerin Migrate'i açıktır. Fiyat: 1000 TL [email][email protected][/email] (msn/e-mail) adresinden, forumdan ÖM veya 0533 317 44 33 ile bana ulaşabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 bana ucuz geldi, daha pahalıya satabilrisin sanırım, ama 3.2 cıkmadan elden cıkartmaya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 o guilfd bankansı ne soyurlu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Hayırlı satışlar, kesinlikle emek sarfedilmiş karakterler. Valla böyle yıllardır bütünleştiğin karakteri kıçı kırık bi askerlik için bırakmak hiç mantıklı değil =P (ha askerlikte para lazm dersen o ayrı =P) tekrar hayırlı satışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 ağzımın suyu aktı yav.. bu acc yi alsam yapacak bişey bulamam ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Licei Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 aynı guildte olup kendisi ile tanışıyorum. güvenilir ve dürüst biridir account konusunda sıkıntı çekmezseniz. Liseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Abi 1k cok az, bence yabancilara falan satmaya calis forumlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 abi çalışsında satılmıyo bende denedim burda zaten imaknsız bence 500 tl dememe rağmen. wowtrade.dk da 400-450 euro max fiyatlar. ama alıcı yok hiçbiyerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 BNet account'ı yaptın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Licei said: aynı guildte olup kendisi ile tanışıyorum. güvenilir ve dürüst biridir account konusunda sıkıntı çekmezseniz. Liseli Liselim, alsana sen accu asdhjgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Catzee said: BNet account'ı yaptın mı ? Evet yapılı. Avantajı veya dezavantajı varmı bilmiyorum ancak endişeniz güven ise account ile birlikte her türlü iletişim bilgilerinide vereceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Penthesilea said: Abi 1k cok az, bence yabancilara falan satmaya calis forumlardan aynen ve bence sdece asker için satma be içim acıdı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mazzystar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Böyle bi karakter cok komik bi paraya.Üzüldüm valla turhanın bırakmasınada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 siliyom topici askere gidiyom diye ucuza satıyosun şikayet geldi herkesden sattırmıyom burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Yukarı. Need more attention :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 abi onun için yukarısı yetmez. meme de gerekebilir maksimum ilgi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Karakter satıldı, wowtrade.dk da, burda istediğim fiyattan oldukça üste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 bi ben satamadım yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Argue said: Karakter satıldı, wowtrade.dk da, burda istediğim fiyattan oldukça üste. Ne kadara sattın? Ayrıca bnet'e mergelemiş miydin? Aracı vasıtasıyla yapmak için bağlamaman gerekiyormuş vs. Aracı olmadan da paypaldan güven vermiyor bana. Adam parasını geri çekiyor vs göte geliyorsun. Gerçi acc'nı gelir alırsın sonra ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Eski bir arakadaşım kanıma girdi satmaktan caydım, aralık'a kadar oynayacağım. Ama 900€ dan anlaşmıştım. (yabancıların gözünü yiim) edit: bnett merge edili, o geri çekme muhabbeti canımı sıkıyordu zaten.moneybookersta 2 adet hesap açmıstım, gelen parayı diğer hesabıma atıcak böylece geri çekimi garantiliycektim. kısaca gerek kalmadı iyi oldu :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 hemen sat. o parayı bulamazsın bi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 oha 900 euro veriyorlarsa direk sat bence de, daha kim ne zaman vericek oyle bi para, bu avrupalilar kafayi yemis ya 900 euro bi oyun karakterine... ama gercekten bence temiz bi sekilde parayi alabiliyorsan direk sat, bi daha oyle teklif zor. oyun bu aralika kadar oynasan nolur oynamasan nolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar