Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 selam said: Eski üye, yeni uye, moderator, sendika , anti sendika, kadın erkek zenci beyaz uzakdogulu farketmez, banlanınca "vay 5 senelık üye banlandı" filan demeyin hic, isterse en eski üye olsun bir süre sonra unutulacagını, yerini başka üyelerin dolduracağını unutmayın. Inanmayan varsa cok ornek var eski üyeler daha iyi bilir. (bkz: Forum Kurallari ve Yeni Ceza Sistemi) saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 zorunuza bişiler gidiyo lan bence sizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 ne gidecek asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 git öl, ama reslenme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 beyler ortak tüp alalım dalgıçlık yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 inscription gm lemiş res scrtollu yazarki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 kural kuraldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 SeaGle said: beyler ortak tüp alalım dalgıçlık yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 bide bu var. said: sevgilerimizle. zegna nefr fizban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 bak simdiden soyluyorum kimsede bandaj yok ona gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 teklifim hala geçerli, 2 milyar biri atsın 2 milyar da ben, ortak dalgıç olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 vaniLLe said: git öl, ama reslenme. ahahahahahahhjhgfjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 selam ben ban yemedim onca senelik üyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 yerseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 selam ben şunca senelik üyeyim ban yemişliğim var kavgada pıçak yarası almış gibi yani karizma yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 abi fizbani admin yapanin beynine ediyim herife hata ettik officer verdik once herkesi kickledi sonra guildi birakip onnari invite etti bole kalles serefsiz bi insan kendisi sahsen mesela ben olsam adres ister evini bsarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 arkadaşlar banlanan üyeler olarak www.paticik.cc.tr.gg altında toplanalım! paticik adminleri de bu sitenin vazgeçilmez olmadığını anlasınlar!1!!11!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Ege Sualtı Mühendislik Deniz Tarama ve Sualtı Mühendislik Batimetri, Sualtı Hizmetleri www.egesualti.com Oceanic Dalış Malzemeleri ve Hollis Teknik Dalış Malzemeleri Türkiye nin en kapsamlı web sitesi! www.deepstore.net Kenan Spor - Scuba Servis Bauer Kompresör Yetkili Servis Regülatör & Tüp Servis www.kenanspor.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 ayrımcılık var diyosunuz sendika felan diyosunuzda zamanında sendika olarak en az burda 15 kişi ban yediydi ayrımcılık yok ağlamayın. herkes ban yiyo hakederse. ama ben tekim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 yine ölemedin mi ya sen =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 paticiki neden bu kadar ciddiye alıyorsunuz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 kermit said: ayrımcılık var diyosunuz sendika felan diyosunuzda zamanında sendika olarak en az burda 15 kişi ban yediydi ayrımcılık yok ağlamayın. herkes ban yiyo hakederse. ama ben tekim. iki kere ban yedim, beni böyle de kabul edebilir misin gökalp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 bende banlandım holey... ama bi daha olsun istemem holey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 bi reskill durumu falan olur, ben de ses verim. 5 senelik üyeyim banlanırım falan, forceumuz olsun. saygılar.thxby. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar