Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Simdi abim amerikada bunlardan tekini aldircam ama karar veremedim psp kucuk kuzenimde var karmakarisik gelmisti oyunlarin grafikleri bi GOW oynadim 5dk hicbisey anlamadim eeh bu ne kolpa aletmis diye kenara biraktim ps3 sahibi olmam psp icin bi avantajken dsi oyunlari daha bi eglenceli falan sanki kararsizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Şu konuyu oku bak: http://forum.paticik.com/read.php?27,3808297,page=1 O konuda DS Lite hakkında bunu yazmıştım, sonra 7 sayfa tartıştık PSP'ye kıyaslarsak daha iyi bence. Oyunları daha güzal, pili 15 saat gidiyor. Ben şu anda Civilization oynuyorum mesela DS ile, çok da eğleniyorum. Hedef kitlesi faklı ikisinin aslnda, DS tam bana göre. Çok yakın bir arkadaşımda PSP var, pek bir zevk vermedi bana; ya araba yarışı, futbot gibi sporumsu oyunlar ya da God of War gibi düz aksiyon oyunları vardı. DS RPG ve strateji açısından en iyisi bence, hatta tur tabanlı oyun açısından PC'den bile daha iyi diyebilirim. Civilization çok güzel olmuş mesela. Kendine özgü 200'den fazla oyunu var, ve mini oyunlar açısından tam bir hazine. Platform oyunları falan da çok zevkli. Adventure açısından (Click & Point) zaten tek rakibi eski PC oyunları -ki ScummVM ile onların hepsini çalıştırıyor, bir Monkey Island, Beneath the Steel Sky falan oynanabiliyor ve dokunmatik ekran sayesinde PC'den daha zevkli oluyor bazen , modern bir rakibi yok gibi. Bunların hepsi benim görüşüm tabii, ama oyun felsefesi bana tam olarak uyuyor. Pek grafik yok daha çok saf eğlence, fluff, ince stratejiler, iyi bir yapay zeka, minik casual oyunlar, ve bitmesi asırlar süren RPG ve Tur tabanlı strateji oyunları. RTS açısından sadece bir adam gibi oyun var, bu daha anlatabilir belki. Daha çok düşünmek gerektiren şeyler var yani. Eğer bu dediklerim çekici geliyorsa al. Bunda öyle karanlık, aşırı aksiyonlu oyunlar yok (bir - iki tane var sadece). Sevimli bir alet. Sadece taktik olarak kafa yormaya çalışıyor, şöyle şu kombodan sonra adamı şöyle öldüreyim yerine GO tarzı bir oyun sana daha uygunsa buna yönel. Yok ben God of War'ını, PES'imi isterim, zaten Civilization başımı ağrıtıyor, ekranda pikel görünce kusarım diyorsan (var öyle diyenler, nasıl diyorlar anlamıyorum) alma. Bir de en çok satan PSP oyunu 2.5 milyon satmış, PSP 40 milyon satmış. en çok satan DS oyunu 20 milyon satmış (2.5 milyonun üzerinde satan 21 oyunu var), DS 90 Milyon satmış. DS daha pahalı bir de. Oyunları aynı fiyatlarda. DS'de multimedya yok. Film, müzik falan yok yani, sadece oyun. Korsan oyun içinde aletin firmware'ini kırıp, garantisini batırmaya gerek yok, sadece Özel bir kartuş alıyorsun MicroSD girişi olan, oyunları o karta atıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 bu yazini okumustum o zamanlar galiba ds lite alicam of kafam tam corba oldu link icin saol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 pspye cikan oyunlar yolda sokakta oynamak icin cok fazla kanimca, oturur evinde oynarsin onlari ps3 varsa. diger cephede, ds eglencelik, zaman gecirmelik, hoppidi hoppidi oyunlar da sunuyo kullaniciya, o yuzden daha rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 peki o zaman DS mi DSI mi avantajlari dezavantajlari nelerdir ps3den giriyorum netten aramak klavyesiz cok usendirdi help plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 dsi ye gerek yok kanımca ds lite al yeter gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 kutur kutur internette gezmek istiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 DSi'ya şu an gerek yok, çok yeni şu an için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Lite alicam galiba bu konuda yardimci olabilcek var mi yaninda sunuda al bu lazim sundan almassan olmaz seklinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 DSi'nin pili daha az gidiyor ve GameBoy slotu yok. DS'nin yanında koruyucu klıf ve ekran koruyucusu alman iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 kart mart falan onlar nasil olcak R4 falan nedir almayin demisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 DSTT kullanıyorum ben. Acekard2 al daha iyi olur. Gittigidiyor'da dealextreme'de falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 ds bana biraz daha cocuk aleti gibi geliyor yane sanke hane kendime almamda kucuk kuzenime hediye alirim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Click & Point ve platform seviyorsan al ds'i . Wii gibi düşün onda da orjinal oyunlar var bunda da. Yani ne biliyim ameliyat yaptıgın Trauma Center diye bir oyun var mesela Click & Point'le nasıl oyun yapılır'ın tanımı resmen. Sonra adventure oynamak için biçilmiş kaftan. Ama Sırf rpg için alıcaksan alma derim cok da iyi değil rpg oyunlarında bence. Psp'de de var güzel rpg'ler. Rpg oldumu insan birazda olsa görsel'e bakıyor. Görsel konusunda da psp daha iyi tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Benim bir sorum olucak Scum oyunları Click & Point'le oynanıyormu ? Eğer oynanıyorsa efsane olur ya . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Oynanıyor. Ama çok yapmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 suan fiyat arastirmasi yapiyorum bakalim 250-300 arasi galiba fiyatda baya uygunmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 2 alette var bende sokakta yolda DS tuvalette evde yayilirken PSP psp yi acip oyunu koyup bolumu acana kadar 3 durak geciyor ustune cizilmeye cok musait bir tasarimi var panikle cebe tikistiramiyicak kadar narin ve buyuk, hold ozelligi dandik DS e kiyasla bide ustune sarji hele UMD kullaninca cok kotu teknik olarak dover DS ide mobil konsol degil DS te oynanabilicek zibilyon tane oyun var psp de korsan oynasan bile 4gb karta 300gb lik HDD parasi verip anca 7-8 oyun tikiliyor PSP nin PS1 oyunlari oyntmasi yeni nesil oyunlari gostermesi guzel ama kendine ozgun oyunu cok az ya ps2 port ya ps1 den port ben kamerayi kullanip resim cekcem internete giricem hatat internetten oyun satin alicam vs vs dersen DSi yok ben bunlari yapmam ama GBA oyunlarini oynicam, alet cabuk kirlenmesin kamera lensi cizilirse intehar ederim diyorsan DS lite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 abi kamera umrumda diilde internete girmek istiyorum lite tatmin etmez mi o acidan bide pil omru cok onemli tabi lite istememin esas faktoru o pil omru baya uzun dsi in iste kisa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 ds lite da ram olmadigindan browser yok GBA slotuna ram taktigin bir zimbirti ile satilan bir opera var ama ayri satiliyor, r4 le filanda calismiyor haliyle ram sorunu yuzunden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 lite da browser yok mu ya nasil yok internete giriliyo diye biiyodum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 İnternete giriliyor. Ama DSi kadar iyi değil. RAM olmadı için bazen takılıp kalıyor. Ama foruma falan yazı gönderilebiliyor, google, wiki açılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 aletin kendi ile beraber browser gelmiyor ya orjinal ialcian ram apratli yada dogur durust calismiyan milletin beles yaptigi browserlardan birini bide DS WEP disinda wireless a baglanmiyor, WPA kullanan bir hatspotta filan kullanamiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 dsi da ds lite da baglanamiyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Anelor said: dsi da ds lite da baglanamiyor mu DsLite bağlanıyor. Fakat ekstra aparat alman lazım. Ve pek kullanışlı değil. DsI ise aparatsız bağlanıyor. Ram'de iyi üstünde. Fakat bu tür konsollardan browser beklemektense Oyun beklemelisin. Ds seriside R4 gibi kartlarla bunu hayli karşılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar