kermit Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 evet 20 yi alan cidden zorlasak 30 40 ı da alır alırsın dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 2500 dolar dedi 3000 3500 den satsa sana 300-350 kalir iyi lan pazar alanini ele egcirmek icin bir ordu kuriyim brb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Kermit şu ipodları ayarla da pazar alanının fayanslarını yenileyelim çok eskidi, bir de taharette çatlak var onu da tamir ettirsek anca yeter o para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 hakaret etme O EL İNSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 "roket adam" said: Kermit şu ipodları ayarla da pazar alanının fayanslarını yenileyelim çok eskidi, bir de taharette çatlak var onu da tamir ettirsek anca yeter o para. eheh millet kendi kendine kasabblcek durma geldi bone azmo ben gorevimi yatpim anlastigimiz gibi simdi ipodlarini tsiyyin popeye in yontemle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 http://www.officialdougfieger.com/daboyz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 abicim inatla bizi karistiriyosunda biz bastan beri kacaga karsiyiz i-potlar girmez diyoruz sen sokucem arkadaslara sozum war ne gerekiyosa yaparim alir giderim onlari diyosun bize ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 nakerebanarimasen said: "roket adam" said: http://tr.wikipedia.org/wiki/Turk_Ceza_Kanunu_301._maddesiabi turkiyeyi sevmek mi zorundayim ustelik kufur falan da etmedim turkiye zerre sikimde degi ldedim bi saatttir alalım bu arkadaşı jpegi arıyorum bulamadım, burada o varmış gibi düşünün. hatta bulan varsa yollasın sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 şu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 şikayet ettim hepinizi. yargıyı bekleyin usluca dsafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 arkadaki abim nası mutlu fordluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Popeye said: genis bir insansan bence 20 taneyi gecirirsin sen AABI HADUHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Yaziklar olsun, senin gibi adamlar yuzunden bu haldeyiz iste. Ulke sevgisi, ulke sorumlulugu 0. Sen bor madenleri e-maillerini da forwardlamiyorsundur ya, ne hale geldi Turkiye... Bilmiyor musun o ipodlarin ticaretinden elde edecegin haksiz kazanc kac fakirin ekmegiyle oynayacak? En onemlisi, Apple CEO'su Steve Jobs kanser hastasi ve sen bir kanser hastasinin ihtiyaci olan parayi boyle umarsizca calabiliyorsun... Hala sasirdim konunun silinmemesine, paticik de ahlaki erozyona ugradi demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 lulz steve jobs 15 tane ipoddan tedavi olamıyormuş yazık valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 bi adam 15 sayfa da ezilmez ki.. yazıktır, ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Esh said: bi adam 15 sayfa da ezilmez ki. yazıktır, ayıptır. esh defol git kendi ezikligini baskalarin male etme bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 male etmek ne demek lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 bonepart yuzunden abi, adamin ayari kacti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 nakerebanarimasen said: Esh said: bi adam 15 sayfa da ezilmez ki. yazıktır, ayıptır. esh defol git kendi ezikligini baskalarin male etme bari fakat ben seni savunuyordum, ama düşene bi tekme de sen vuracaksın demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 adam simdi de ben dusmedim falan diye saydircak sana esh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 özür dile esh ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 başlığa bakıp ciddi bi konudur diye girdimde trol cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 nakerebanarimasen said: Esh said: bi adam 15 sayfa da ezilmez ki. yazıktır, ayıptır. esh defol git kendi ezikligini baskalarin male etme bari agresif bonzi seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noact Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 bana müzik seti getirebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 lan varya paticik alemini insan sandim da suc benimmis megersem hayvan herfiler sizi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar