Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdisindan yanimda elektronik alet getirmek

nakerebanarimasen

Öne çıkan mesajlar

en kötü gümrükte hepsine el koralar :)

bir kısmını valizine at, 3-5 tane de sırt çantana at sorun çıkmaz ama

yurtdışında ki havalanlarında, Türkiyede olduğu gibi havalanına girerken kontrol edilmiyorsun, valizi direk uçağa veriyorsun, valizine içecek fln da koyabilirsin rahatlıkla sorun çıkmıyor. Sırt çantanıda uçağa binmeden önce kontrol ediyorlar, 15 tane ipod'a oha diytebilir adam sırt çantanda görürse, o yüzden sen bir kısmını (yada hepsini) valize koy. Türkiyeye girerken kimsenin çantalarını kontrol ettiği yok zaten, bişey varsa kendin söylüyorsun :)
Sosyal ağlarda paylaş

zgrw said:

en kötü gümrükte hepsine el koralar :)

bir kısmını valizine at, 3-5 tane de sırt çantana at sorun çıkmaz ama

yurtdışında ki havalanlarında, Türkiyede olduğu gibi havalanına girerken kontrol edilmiyorsun, valizi direk uçağa veriyorsun, valizine içecek fln da koyabilirsin rahatlıkla sorun çıkmıyor. Sırt çantanıda uçağa binmeden önce kontrol ediyorlar, 15 tane ipod'a oha diytebilir adam sırt çantanda görürse, o yüzden sen bir kısmını (yada hepsini) valize koy. Türkiyeye girerken kimsenin çantalarını kontrol ettiği yok zaten, bişey varsa kendin söylüyorsun :)

abi aman ya niye hepsine el koysunlar oyle haklari mi var ya:( parasini verdim ama ya:( ne bicim is bu
Sosyal ağlarda paylaş

sen parasını verdin ama gümrük de çalışan abilerimiz derler ki sana bunların gümrük vergisini ödmen lazım buda değişiyor, ödediğin zamanda tr fiyatlarına denk geliyor.

Eğer onları hediye paketine koyarsan gerçi sorun olmaz hediyeler gümrükten muafiyeti vardır gerçi belli bir melağ altındakiler için...
Sosyal ağlarda paylaş

valla bu konuda su ana kadar kesin tecrube edilmis bisi yok sanirsam, ama ben ilk work travel dan donerken, laptop camera mp3 calr vs gibi seyler fln almistim baya, hic sormadilar, yani hepsini bi kutuya koy, zaten kucuktur hepsi, laptop cantasina fln doldur mesela laptopla arada kaynar gider..

x ray sirasindada iste vatanim diye yere atla op dikkat cek, o sirada x ray e dikkat etmez elemalnar..

yada en etkili yol ->

http://www.youtube.com/watch?v=D3HmaGH1Bk8
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

abi cahil cesareti bu ya
15 tane ipod
haha
el koysalar ne gulerim ya
6 k dolar

laf etmeden konuyu anla biraz cahil cesareti falan, getirmeye calsissam ne olur diye soruyorum durumu bilmiyorum soru sorup anlamaya casliyoruz. ananin karninda gumruk bilmem ne kurallariyla mi dogdun artizzzz:)-D ha bu arada 15 tane ipod burda 2500 dolar ediyo 6k dolar alcaktan uc biraz;d
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

ustunde 3 tane opodla gumrukten gecerken sormucek mi adam bunnar ne diye
ustunu ararken?

su ana kadar 10 kere gecmisimdir bir kere ustumu aramadilar ama;( neyse 2 tane yanima iki tane cantaya 2 de valize atalaim

Asteroth said:

Ayrıyeten 2500 15'e bölünmüyor, nasıl 2500$ ediyor 15 iPod?

vay be yalanimi yakaladin helal olsun... ne bicim sey be bu 15800 yen tanesi 15tanese 237000 yen bak 15 e de bolunuyo 2,508.09 USD ediyojmus
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...