vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 oofs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 vaniLLe said: o herif de seksi ama sorry. popiler insanlardan hoslanmiyorsun sen bence, sorun o. adamlar gayet tas. yahu sorun popülerlik değil de, fazla büyütülüyor. Aynı insanlar meşhur olmadan sokaktaki adamken, birden genç kızların sevgilisi, genç erkeklerin idolü olabiliyor. Fazla hayranlık var bizim insanlarımızda, gereğinden fazla önem veriyoruz, ben buna kızıyorum. Ha bakarsan da, murat boz denen adama takacak yüzlerce taş erkek var piyasada, eğer adam gibi bi jüri adam gibi bi sıralama yapsa murat boz listeye bile giremezdi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 iyi dediğin doğruda bilinmeyen bir kişiye nası yakışıklı güzel diyelim. yoksa izmirde bile bi adriana lima'ya basacak bir sürü kız vardır. düşün türkiyenin diğer taraflarını, dünyayı. benim emmioğlu var mesela murat bozdan daha yakışıklı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ben anladim senin sorununu. jimmy fallon dopiginde ne demisiz bak cekemiyon bariz, sevgilin seviyo kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 senko said: iyi dediğin doğruda bilinmeyen bir kişiye nası yakışıklı güzel diyelim. yoksa izmirde bile bi adriana lima'ya basacak bir sürü kız vardır. düşün türkiyenin diğer taraflarını, dünyayı. benim emmioğlu var mesela murat bozdan daha yakışıklı?? piyasa derken, ünlü piyasasında olm asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 vaniLLe said: ben anladim senin sorununu. jimmy fallon dopiginde ne demisiz bak cekemiyon bariz, sevgilin seviyo kesin. ya o da seviyor da, cidden onunla alakası yok. Misal kıvanç lavuğunu sevmiyor, ama ona da murat boza karşı düşündüklerimi düşünüyorum. Bu konuda öyle bi olay yok, sadece fazla abartılmalarından hoşlanmıyorum, ha ne değişir, hiçbirşey. Sadece bu kadar yalak bi medya olmasın istiyorum, her şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 quote'deki linkten önizleme süfer bi özellikmiş, nedankoya tekrar rep bastım. kıvanç lavuğu. kıvanç. lavuk. u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 oha hülya avşara seksi değil demişsiniz Yakında ajda pekkana da değil dersini Sonra abartıp bülent ersoya kadar gider bu densizliğiniz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 okan bayülgenin nesi seksi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 deniz akkayalar deniz sekiler berrak tüzünataç ve aklıma gelmeyen bir sürü kadını götürdü okan bayulgen.var bişi demek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 espritüelligi + zekasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 kulakları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 bırakın şu espritüellik, zeka ayağını ya, nice gençler espri uğruna öldü, niceleri zeka bokuna çocuğunu kesti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 of sen de bi soda ic rahatla be =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 ahahaha hazımsızlığım yok ki sdasda sevgilim beğeniyo mu beğeniyo, hayran mı hayran, gerisi önemli değil. Ama kızların bu klişeleri, birde zibidi zibidi insanlara hayranlık duymaları gicik ediyo beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Ya güzel kardeşim, sende TV'ye çık en fazla 1 hafta, değişimi gör. Televizyonun gücünü küçümseme, küçücük adamlar TV'de dev görünür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 ayrıca cücülerin gölgelerinin uzun olduğu bir ülkede güneş batıyor demektir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 böyle arkadan vuruyo şey oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 |Joker| said: Ya güzel kardeşim, sende TV'ye çık en fazla 1 hafta, değişimi gör. Televizyonun gücünü küçümseme, küçücük adamlar TV'de dev görünür. işte sorun bu noktada. Hiçbi değeri olmayan adamlar çıkıp parayı da kırıyor karı kızı da götürüyor. Ama gayet güzel akademik eğitim almış hayvan gibi çalışmış başarılı bi insan memlekette bu kadar prim yapamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 misal ardeth in murat boz dan neyi eksik lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Bu sadece memeleketle sınırlı değil. Tüm dünyada böyle. Snoop Dogg müthiş bir insan mı mesela? Hustler'a video çeken bi adam, geldiği noktaya bak :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 müslüman oldu snoop dogg artık bitirmşitir hustler kariyerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 SeaGle said: misal ardeth in murat boz dan neyi eksik lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 kivanc tatlitug denen herif sahiden saglam yakisikli yalniz, bok atmaya gerek yok... tayyip efsane girmis listeye yani. hani yasayan en seksi 28. turk erkegi tayyipse biz bitmisiz sahiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar