Aegean Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Bu akşam trt1 de 8.30 daydı sanırım tam emin değilim[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 biri bana film başlamadan 5 dakika önce icq mesajı atarsa süper olur eheh hep unutuom[hline]There's a shadow just behind me, shrouding every breath I take, making every promise empty, pointing every finger at me. Waiting like a stalking butler who upon the finger rests. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 20:50 diye biliyorum ben, reminder koymayı unutmayınız ;)[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 20.50 evet bi kere daha izler miyim düşünüyorum karar vermedim 3 saat sürüyo bu arada film vaktiniz varsa izleyin daşşaklı filmdir güzel baya[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Mükemmeldi.[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 güzeldi ancak mükemmel değildi bence :D[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 uhuh khrolsun donem odevi[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 aynen ae :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 süperdi ama tek üzüldüğüm şey Brad Pittin bu dfilm için kariyerimin en büyük hatasıydı demesi oldu[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 said: Khirsah, 17 April 2003 17:54 tarihinde demiş ki: tek üzüldüğüm şey Brad Pittin bu dfilm için kariyerimin en büyük hatasıydı demesi Ama oyle. Bu sözü bilmiyordum ve gercekten Bratt Pitt' i bir kez daha takdir ettim. Çok iyi bir özeleştri yapmış. Altta da Prad Pitt' in filmografisinde de goreceginiz gibi bu film onun yukselisindeki durak noktalarından bir tanesidir. [hline] Confessions of a Dangerous Mind (2002) Ocean's Eleven (2001) Spy Game (2001) Mexican, The (2001) Snatch. (2000) Fight Club (1999) Meet Joe Black (1998) Dark Side of the Sun, The (1997) Seven Years in Tibet (1997) Devil's Own, The (1997) Sleepers (1996) Twelve Monkeys (1995) Se7en (1995) Legends of the Fall (1994) Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles (1994) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 fight club süper filmlerinden biridir ama orda edward norton'ın biraz gölgesinde kalmıştı[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 brad pittin bu sözleri filme bence gölge düşürse de Anthony Hopkinsin oyunculuğu mükemmeldi.Adam sırf aşmış yaw[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Antony Hopkins zaten çok iyi bir oyuncudur. Bugune kadar çevirdiği filmlerden bir çoğunda filmi onsuz olamıyacağı düşüncesini yaratır insanda. Çok bilinen bariz bir örnek vermek gerekirse herhalde aranızda Silence of the Lambs filminin Hannibal karakterinde Antony Hopkins dışında bir oyuncu hayal edebilen biri olmamıştır. İşte bu şekilde bir oyunculuk kalitesi sergiler oyunlarında. Ama maalesef Meet Joe Black bu filmler arasında değil. Ne Brad Pitt ne de Antony Hopkins' in oynayıp oynamaması bu filmde bir fark yaratırdı. Yerine dandik birer oyuncu da konsaydı film çok da farklı olmazdı. Tek farkeden hasılat olurdu. Daha önce ne de olsa Guy Ritchie Lock Stock and Smoking Barrels ile Snatch arasında fark olarak Bradd Pitt' i koyarak bir ismin getirebileceği hasılat farkını net olarak da görmüştü. Maalesef ikisi de iyi bir oyun sergileyememişlerdi bu filmde ama bence suç kendilerinde değil filmin kendisindeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 ya özet olarak eğlencelik bi filmdi bu yüzden pitt ve hopkins in yaptıkları rollerin pek bi değeri yoktu. hopkins i hannibal karakterinde izledikten sora ben başka performansını yorumlamayacam :) ama brad pitt bence bu filmde iyi iş çıkarmış .. azrail olduğunu bana bakışlarıyla yaşatmıştı bu arada silence of the lambs de hopkins in yerine kimse düşünülemez denmiş .. doru olağanüstü bi performans ama ben o rolde bi de marlon brandoyu denemek isterdim[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Abi biraz sıkıcı bir filmdi gereksiz uzatmalar falan vardı. Ben daha önce 1 kere izledim daha da izlemem 3saatimi daha güzel şeyler harcarım.[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Hopkins ne yaptıysa kuzuların sessizliğindeki Hannibal Lecter roluyla yapmıştır =).Gayet iyi bir oyuncudur severimde hehe. Film çok güzel bence dvd kolleksyonumda duruyor zaten. Ready & Steady...[hline]Alexi Septimus , Necromancers Cold as Corpse. kalima, 06 Mart 2003 16:29 tarihinde demiş ki: Guilde vermeniz lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 O film de Brad Pitt oynamasaydı izlemezdim.[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 bende bi an sevindim bu akşam diye,tarihe bakınca hayallerim yıkıldı[hline]help me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 claire forlani o bi kerem :P[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Bradd Pittin Snatch de oynamak icin Guy Ritcihiye yalvardigi hatta üstüne para vermek istedigini duymustum ne kadar dogru bilmiyorum?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar