Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Meet Joe Black

Aegean

Öne çıkan mesajlar

said:
Khirsah, 17 April 2003 17:54 tarihinde demiş ki:
tek üzüldüğüm şey Brad Pittin bu dfilm için kariyerimin en büyük hatasıydı demesi

Ama oyle. Bu sözü bilmiyordum ve gercekten Bratt Pitt' i bir kez daha takdir ettim. Çok iyi bir özeleştri yapmış. Altta da Prad Pitt' in filmografisinde de goreceginiz gibi bu film onun yukselisindeki durak noktalarından bir tanesidir.
[hline]

Confessions of a Dangerous Mind (2002)
Ocean's Eleven (2001)
Spy Game (2001)
Mexican, The (2001)
Snatch. (2000)
Fight Club (1999)
Meet Joe Black (1998)
Dark Side of the Sun, The (1997)
Seven Years in Tibet (1997)
Devil's Own, The (1997)
Sleepers (1996)
Twelve Monkeys (1995)
Se7en (1995)
Legends of the Fall (1994)
Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles (1994)
Sosyal ağlarda paylaş

Antony Hopkins zaten çok iyi bir oyuncudur. Bugune kadar çevirdiği filmlerden bir çoğunda filmi onsuz olamıyacağı düşüncesini yaratır insanda. Çok bilinen bariz bir örnek vermek gerekirse herhalde aranızda Silence of the Lambs filminin Hannibal karakterinde Antony Hopkins dışında bir oyuncu hayal edebilen biri olmamıştır. İşte bu şekilde bir oyunculuk kalitesi sergiler oyunlarında. Ama maalesef Meet Joe Black bu filmler arasında değil. Ne Brad Pitt ne de Antony Hopkins' in oynayıp oynamaması bu filmde bir fark yaratırdı. Yerine dandik birer oyuncu da konsaydı film çok da farklı olmazdı. Tek farkeden hasılat olurdu. Daha önce ne de olsa Guy Ritchie Lock Stock and Smoking Barrels ile Snatch arasında fark olarak Bradd Pitt' i koyarak bir ismin getirebileceği hasılat farkını net olarak da görmüştü. Maalesef ikisi de iyi bir oyun sergileyememişlerdi bu filmde ama bence suç kendilerinde değil filmin kendisindeydi.
Sosyal ağlarda paylaş

ya özet olarak eğlencelik bi filmdi
bu yüzden pitt ve hopkins in yaptıkları rollerin pek bi değeri yoktu. hopkins i hannibal karakterinde izledikten sora ben başka performansını yorumlamayacam :)
ama brad pitt bence bu filmde iyi iş çıkarmış .. azrail olduğunu bana bakışlarıyla yaşatmıştı

bu arada silence of the lambs de hopkins in yerine kimse düşünülemez denmiş .. doru olağanüstü bi performans
ama ben o rolde bi de marlon brandoyu denemek isterdim[hline]so much to live for
so much to die for
Sosyal ağlarda paylaş

Hopkins ne yaptıysa kuzuların sessizliğindeki Hannibal Lecter roluyla yapmıştır =).Gayet iyi bir oyuncudur severimde hehe.

Film çok güzel bence dvd kolleksyonumda duruyor zaten.

Ready & Steady...[hline]Alexi Septimus , Necromancers
Cold as Corpse.

kalima, 06 Mart 2003 16:29 tarihinde demiş ki:
Guilde vermeniz lazım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...