Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 http://www.turksolu.org/91/foto/perincek_kursude.jpg eski dostuyla fi tarihinde verdigi resimleridemi amarikadan izin almakdigindan olay yapiyorlar http://www.turksolu.org/91/foto/ordu_orman.jpg taraf gazetesinin babasi iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Ayrıca şöyle birşeyde var. Bu fotoğraflar Jitem'in ders kitaplarında yayınlanıyor, Doğu Perinçek'te Pkknin kurucusu olarak lanse ediliyor. Bunun üzerine Doğu Perinçek Jitem'e dava açıyor, kitaplar toplatılıyor, o bilgiyi oraya yazan Jitem görevliside 8 yıl hapis cezasına çarptırılıyor. Viktor@ Ciddi anlamda TİKP Bilançosunu okumanı öneririm, kendini küçük düşürüyorsun. Birde şöyle bir vidyo buldum. 2000e Doğru Dergisi ve onun devamı olan Aydınlık Dergisi ile ilgili birşey. htt p://www.facebook.com/posted.php?id=719318151&share_id=108200561151&ref=nf#s108200561151 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Çokakıllıadam açıklamalar için teşekkürler.Yalnız bu 2000e doğru dergisinin içeriğine filan bakmak gerekiyor kullandıkları dile filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Bunun için TİKP Bilançosu en güzel kaynaktır. TİKP'in öz eleştirisi niteliğindedir. Mesela 2000e Doğru dergisinde Kıbrısa çıkan Türk askerini işgalci olarak tanımlanmış ve Kürt Sorununa Atatürk ilkelerine ters düşen çözümler üretilmiştir. TİKP Bilançosunda Doğu Perinçek bunların özeleştirisi verir. Söylemlerinin yanlış olduğunu kabul eder, "Atatürk'ü yeniden tanıyorum." der. Kürt sorunu ancak Atatürk döneminde uygulanan politikalarla çözüme kavuşturabileceğini söyip hatasını kabul eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 TİKP Türkiye İşçi ve Köylü partisi oluyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Koskoca herif bu yaşına kadar atatürkü tanıyamadıysa bu yaştan sonra tanıyacağı atatürkden de hayır gelmez.Şimdi bu yola koymuşlardır adamı 180 derece işte.Siyaset böyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Neden tayyibim değişti.Doğuda değişebilir pek tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Soris said: Koskoca herif bu yaşına kadar atatürkü tanıyamadıysa bu yaştan sonra tanıyacağı atatürkden de hayır gelmez.Şimdi bu yola koymuşlardır adamı 180 derece işte.Siyaset böyle birşey. Soris birşey sorucam. Daha önce geçmişte yaptığı birşeyin hata olduğunu kabul edip, özeleştirisini verip bunu kitap haline getiren bir siyasetçi gördün mü? Doğu Perinçek futbol takımı savunur gibi ideolojisini savunmaz eğer hata yaptıysa özeleştirisini verir çünkü bu bir İP geleneğidir. Ayrıca dediğin gibi Doğu Perinçek CIA Ajanı olsa, Amerika neden uğraşsın bu kadar bu adamla. Ergenekondan neden içeride tutulsun, Pkk tarafından hedef alınsın. Neden Atatürkün Bütün Eserler diye 30 kusur ciltlik ansiklopedi çıkartsın. Neden Lozanda Ermeni 'Soykırım'ını inkar etmek suç kabul edildiği zaman Lozana gidip Ermeni 'Soykırım'ını inkar edip bu nedenle yargılansın. Neden Uğur Mumcunun abisi Ceyhan Mumcu bu adamın avukatlığını ve İP'in Genel Başkan Yardımcılığını yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 bu ülkeden şunu öğrendim kim hapise giriyor lanetleniyorsa o adamda bir şeyleri biliyor ve buda hükümetle uyuşmuyor demektir.şu hal itibariyle adıgeçen şahıs, tayyip ve onun fethullahperest ahalisinden daha iyidir.en azından vatan millet sakarya edebiyatı ile ülkemi pazarlamakla görevlendirildim, ırakta milyonlarca müslüman ölürken gazze olayı ile davosta artistik hareketler ve israile oneminute diyerek suriye sınırını israile pazarlamıyor.perinçeke laf uzatıncaya kadar önce ülkenin sınırlarını peşkeş çekenlere ve 2002 de sıfır terörle devraldıkları ülkeyi şimdilerde apo ile pazarlık masasına oturacak hale getirenlere laf uzatın.gerçi akpartililer kusursuz hatasızdılar değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Valla sırf Çin'e karşı ayaklandılar diye öldürülen Uygur Türkleri için akıllı olun Rusya'nın Tatarlara yaptıkları sizinde başınıza gelmesin diyen bir partinin benim gözümde hiçbir ulusalcı yanı yoktur. Olayların aslına bakmadan hemen cia yaptırdı ölenler ABD adamıydı demek ne derece doğru. Doğu Perinçek'in meşhur Mao'su Japonlar'a karşı savaşırken çok güzel bir şekilde emperyalist ABD'den yardım almıştır. Bunu neden söylemezler acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 ip hiç bir zaman başa gelemez çünkü ne olduğu belli değil. sosyalist görünümlü mhp nin bi beden ufağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Max Damage eee ataturk isyan girisimine girdiler diye kurtleri dere kenarina toplayip binlercesini katletmedimi???? valla turkler olarak biz oldurmeyi cok iyi bilriiz o yuzden kimseye laf atmayalim pls bknz ermeni soykirimi. kurt katliyamlar ve alevi yakmalari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 herkes katliam yapmış, bir tek bir kişi öldürürseniz cinayet, 1 milyon kişiyi öldürürseniz istatistik olur diyen jozef stalin katliam yapmamış.ne iyi adamdı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 bi kere soz oyle deyil anti-komunist kaynaga gore stalin eyer 1 kisi olurse kiyamet kopar ama binlercesi olursa pek ses seda cikmaz gibi bir seydi. valla ben bi kisinin dusmaninin yazdigi en ufak bi bilgiye inanmam cunku tarafsiz olamaz. diyer kismi dinleyince bizimkilerden baya iyi biriymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 stalin'e iyi diyen sizinkilere selam söyle o zaman. helal olsun cidden, öldürülen adamlar devrim için öldürüldü!!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 GEd said: Bu fotoğraf her 6 ayda bir sorulur , her 6 ayda bir birisi açıklar , 6 ay sonra gene birileri sorar ama. maksat kin dökmek abicim. Doğu Perinçek'i kötüle, akıl karıştır felan, tek olan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 tck'ya aykırı mesajlar atmayın, banlanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 cengizhan666 yolda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Vay be forumda çokmuş İşçi Partili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Çokakıllıadam said: Soris said: Koskoca herif bu yaşına kadar atatürkü tanıyamadıysa bu yaştan sonra tanıyacağı atatürkden de hayır gelmez.Şimdi bu yola koymuşlardır adamı 180 derece işte.Siyaset böyle birşey. Soris birşey sorucam. Daha önce geçmişte yaptığı birşeyin hata olduğunu kabul edip, özeleştirisini verip bunu kitap haline getiren bir siyasetçi gördün mü? Doğu Perinçek futbol takımı savunur gibi ideolojisini savunmaz eğer hata yaptıysa özeleştirisini verir çünkü bu bir İP geleneğidir. Ayrıca dediğin gibi Doğu Perinçek CIA Ajanı olsa, Amerika neden uğraşsın bu kadar bu adamla. Ergenekondan neden içeride tutulsun, Pkk tarafından hedef alınsın. Neden Atatürkün Bütün Eserler diye 30 kusur ciltlik ansiklopedi çıkartsın. Neden Lozanda Ermeni 'Soykırım'ını inkar etmek suç kabul edildiği zaman Lozana gidip Ermeni 'Soykırım'ını inkar edip bu nedenle yargılansın. Neden Uğur Mumcunun abisi Ceyhan Mumcu bu adamın avukatlığını ve İP'in Genel Başkan Yardımcılığını yapsın. Daha önce geçmişte yaptığı birşeyin hata olduğunu kabul edip, özeleştirisini verip bunu kitap haline getiren bir siyasetçi görmedim çünkü siyaset acımasızdır ve tutarlı insanları ister.Hatasını kabul edip etmeyebilir peki biz şimdi şu an yaptığını 20 sene sonra hata olarak kabul etmeyeceğini nereden biliyoruz :) Tayyip nasıl değişiyorsa doğu perinçekde o şekilde değişmiş olabilir.Bu konu hakkında detaylı bilgim yok o yüzden olabilir diyorum veya tayyip gibi değişmemiş ve bir oluşum başlattıysa bu oluşumun başarıya ulaşması için zaman ve iyi bir çalışma gerekir. Ayrıca dediğin gibi Doğu Perinçek CIA Ajanı olsa demişsin ben öyle birşey söylemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 'Şimdi bu yola koymuşlardır adamı' derken başka birşey kastettin o zaman ben mal olduğum için anlayamadım. Tamama abi haklısınız siz ne diyim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar