Llama Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 kullanan varmi bu mouseyi tasarım yaparken nası bi mouse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 XL-740K bu elde fln baya rahat oluyor agirlik ayarlamasida mevcut. Sitesindeydi sanirim 3d angle olarak bakabiliyordun yada baska yerde tam hatirlamiyorum suan. Ama ben kullaniyorum gayette memnunum. O senin gosterdigin elin(Parmaklarin) terleyince tuslarin orasi kayganlasiyor fln diye sikayet edenler vardi bi donem. Anormal bir fiyat farkida yok 5-6 TL oynuyor. Edit: Fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 tasarım yaparken trackball felan kullanmanı tavsiye ederim mouselar sanki yeterince hassas değilmiş gibi geliyor. ya da ben fazla tembelliğe alıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar