burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 adama yazık, meriç değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Ne yapsam bilmiyorum elimde oyniycağım 3 tane koz var ve bunları saklıyorum.. Akşam arıyıp sorucam inşallah iyi bi açıklaması vardır yoksa bye demekten başka çarem yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 hala koz moz diyosun ayrıl gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Privhunter said: bu adam zaten pek yüz vermiyomuş benim hatun bu konuşmayınca küsüyomuş falan? meersem burası bizim evimizmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 adam kütür kütür yalan söylüyor da olabilir yalnız, her ne kadar "tamam ben anladım" desen de biraz daha düşün o konuyu. ha ama iş "elimde şöyle şöyle koz var" a geldiyse ayrıl cidden, kozla bilmemneyle kimsenin huyunu suyunu değiştiremezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Yavuz sen ne zaman öğüt veren bilge abi oldun? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 inanmışsın adama hemen,kız arkadaşına ne kadar güveniyormuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Bu kızların hepsi aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 bu erkekler de hep ayni. 2-3 arizaya rastliyosunuz diye bütün hatun milletine bok atiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 kızlar sucks erkeklerde sucks... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 o benım lafım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 kızlada konuş bence hemen çocuğa inanma kız sana yalan söylerse anlaşılır halinden hemen savunmaya geçer "aradın mı çocuğu çok ayıp olmuş inanmıyorum sana" falan diyip konuyu değiştirir ben iki kere o kız oldum bi kere erkek arkadasımda da böyle bi kız vardı aynı anda çocuğa kızla görüşme demiştim çünkü kız çocuğa hayatla ayrılın falan diyodu ben görüşme dedim çocuk görüştü bende ondan ayrılıp meriçe gittim gerçi sonra pişman oldu ama çok geçti ikincide erkek arkadasım meriçi çok sevdi anlayışlı davranalım çocuk üzülmesin falan dedi beni meriçle yemeğe falan yolladı sonrada almanyaya üniye gitti ayrıldık şimdi meriçleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 aa rayka gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Epic Yazi Dragonutopia said: -Ya madem el attik kendimce bi yorum yapmak istiyorum.. Bu olay bir strateji meselesi..hic kimse cikipta yok ask mesk canim yavrum bebegim olaylari yapmasin..4s kuralini biliceksin,cok deger veriyorsan minimumda tutucaksin,kiz dedigin fizyolojik olarak zayif yaratilmis olup duygusal ve hissel olarak bu zayifligini gidermistir,ve south parktan duydugum super bi lafida soyliyim;her ay kanayipta olmeyen birseye guvenemezsin..(Biraz agir ama dogru: bu ay gulduklerine obur ay aglayip sonraki ay kizip sonraki ay duygusuz kalabilen canlilardan bahsediyoruz)bu gercekleri kafanda tut ve unutma sonradan isimize yariycak,once mucadele ettigin seyi ogren..simdi iliski konusuna gecelim.. -Yuzlerce iliski yasadik duyduk kulak misafiri olduk okuduk gorduk ve yasadik(yasadik iki tane oldu)..%95 oraninda,ki bu iyimser bi oran,birazdan yazacaklarim tutacaktir..%5 asla sen olmazsin simdiye kadarda olan olmamistir..olanlar evlenmis ve sonsuza kadar mutlu olmustur.. -Kiz gayet bu heriften kil oldugunu biliyor,ve ozellikle gorusmeye devam ediyor bunun uc sebebi olabilir ucude kotu; 1-Kiz seni elde tutabilmek ve ilgini korumak icin 'bak beni isteyen multiple eleman var ilgilen benle' olayina surukluyor olabilir.Bu adamida masa olarak kullaniyordur 2-Kiz biraz baymistir,kafasi karisiktir,sarmisak yemistir ve erkekler tarafindan begenilmeyi ve sevilmeyi ilgi gormeyi istiyodur,kiza yetmiyosundur,kizi baymissindir,kiz icten pazarliklidir ve 'yedekler' hazirliyodur elemanida asil yedek olarak sakliyodur. 3-Kiz adamla cidden iyi arkadastir(ve isin kotusu bu secenekler arasindaki en kotu secenektir..birazdan anlaticam) Su lafimi bi yere yaz; Bir kiz bir erkek asla dost olamaz..arkadas olabilirler ama dost olamazlar cunku dost dedigin kisiyle paylastigin seylerle sevgili dedigin kisiyle paylastigin seyler arasinda hic bir fark yoktur tek sey disinda..cinsellik..biraz dusun hak vereceksin..o yuzden sakin benim dostum canim kankam die gelen kizlara ok cekme sonradan pisman olursun.. Peki nasil bu sorunu halledebilirim.. -Mukemmel iliski denen bisey yoktur..mukemmel olmamasi o iliskinin mukemmelligidir..yani tartismayan,kavga etmeyen ayni seylerden hoslanan yuzde yuz uyumlu iliski bir iliski degildir.Bunu bilerek bi rahatla once -Icten pazarlikli bir erkek bile olsa su an kizin arkadasi..sucsuzdur ve kesinlikle hatasizdir..butun hata kizdadir,disi kopek kuyruk sallamazsa erkek kopek gitmez..kizin her sekilde etkilenemez durumda olabilmesi lazimdir sayet senin gibi bir sevgilisi varsa bunu unutma.. -Erkekler iliskilerde 1-0 yenik baslarlar..ve sakin ha onunla gorusmeyeceksin bununla msjlasmiycaksin gibi seyler soyleme..direk kayiptir ve ayiptir,daha hin ve daha mantikli yollar var.Kizlar zekidir ama strateji konusunda ve bulus konusunda zayiftir bunu kullan..sen hic askeri basarisi olan yada bulus yapmis bir kiz gordunmu(istisnalar haric)bunu kullan..Git eski kiz arkadasinla mesajlas..hatta bulus,3 4 tane yakin kiz arkadas yap caktirmadan..hayali bile olabilir ve onlarla surekli olarak gorustugunu bilmesini sagla..sakin ha ilgini sevgiline karsi eksiltme tam tersine sinema-yemek-muzikli ortam-hediye-toplu arkadas grubu-ev icindeki beraber yemek yapma duzenleme durumu-sex-daha cok sex-ve daha cok cinsel icerikli seyi yapmayi arttir..sevecen ve mutlu ol onu sevdigini soyleme ama belli et..arada opucuk kondur vs. centilmen,saygili,sevgili,guvenilir ve secenekler arasindaki en iyisi oldugunu goster bunun yaninda sosyal oldugunu ve istersen istedigin kizi da goturebilecegini belli et.. Bu stratejiyi kurdugun vakit kiz buyuk ihtimalle triplere ve kavgalara surukleyecektir..nie o kizla gorusuyosun,ne msji bu,neler oluyor vs. sudan sebeplerle girismeye calisicaktir..sayet yeteri kadar ince gorduysen olayi elemanin ismini bile kullanmayarak: e kizim senin yakin erkek arkadaslarin oluyorda benim yakin kiz arkadaslarim olmuyormu? yada o benim eski sevgilim olabilir ama onunla duygusal biseyim olabilecegini nasil dusunursun gibisinden tamamiyle laf politikasi ile ustte cikmaya basla..ve icten ice kiza ' bak sen biriyle gorusuyorsun bende gorusuyorum olay budur' haberini ver. 3 hafta sonra adamin adini bile duymazsin.. yada yollari ayirirsiniz.. ikiside senin icin hayirli olur.. Privhunter said: @dragonutopia: dediklerinin hepsini yaptım eski kız arkadaş vs mesajlaştım görüşrüm bunları bildi aynı şekilde bu sebeplere çekti dün kavga ettik ve olay halloldu bitti gitti bugünde buluştuk gayette süperdi (: keşke 2 gün önce yazsaydın kafamda planı hazırlamaya uğraşmazdım :D @dragonutopia hocam okul felan acarsan ilk ögrencin ben olmak isterim müthis bir analiz olaya yaklasim harika bir final söylenecek bir kelime yok Mericleride aslinda yazinda suclu bulmamissin sana o konudada katiliyorum sonuc itibariyle mericleri yaratan ve besleyenlerde onlar. southpark sa ayri bi güzellik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 basimdan aynisi gecti karsidaki meric de ayni seyi soledi o konusmak isityor konusmiyimmi tarzi bi cevap verdi bende konusmicaksin dedim, niye diye sordu sebebmi solicem lan tarzi cikisinca erife meric olmasindan dolayi bunlar tirsak olur sustu. Sonrada alaka bi anda bitti. Kizin hatasida olabilr ama agiarligini koy rahatsiz oldugunu sole, baktin devam ediyorlar adami dov kizdan ayril ibret olsun mericlere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar