Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 "Üzüleceğin bir hareket yapma Burcu" Meriç'i sendeki tam. Takmamaya çalışıcaksıni kendine güvenin olcak sallamıcaksın, herifi de ezme kızın yanında, bak hayatına ilişkine gitsin. Çok sorun edersen de sen vurup kırma, rica et bir arkadaşından, yolda geçerken kazayla omzuna çarpıp mevzu çıkarıp azını burnunu kırsın. 1 hafta sora başka biri kırsın, 1 hafta sora bir başkası. Bu arada sen kız arkadaşınla yara saran adam olursun. Aaa noldu vah vah canım benim, hay bunu yapanın elleri kırılsın :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 basliktan aklima su geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 allah askina birak kizi gitsin allah askina oyle yaparim ben bence.siz allah askina naparsiniz bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 ibadet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 inziva. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Kazanan sensin zaten o gereksiz heriflerle uğraşmana gerek yok.Ha uğraşıcam diyorsan küçük küçük ibnelikler yapacaksın adamın gözüne sokacaksın bazı şeyleri durumu öyle bi yere getireceksin ki sonunda çocuk dayanamayıp saçmalayacak sonuçta sende ya ben ya o seviyesine getireceksin. yada şimdiden tekme ve kız adam olur geri döner dönmezse zaten iş yoktur Konuyu ilk okuyunca aa ne kadar bize benziyor dedim abi var mı böyle bişey :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Aynısı başıma geldi, pek çok kişinin geliyor zaten. Hatta buraya da yazmıştım. Valla arkadaşım sana ne yaptığımı söyleyeyim, tepem attı, gider yaptım kıza. Dedim ya o ya ben. Ki gerçekten tekmeyi basıcaktım artık. Sonuç olarak çocukla bütün ilişkisini kestim, msn blocklandı telefon silindi vs. Gider yap, seni seviyosa o çocuk umrunda olmaz ama tersiyse zaten bi bokluk vardır ortada. O zaman da uğraşmaya değmez. Çocukla ilişkisini seninle ilişkisinin bozulmasını bile göze alarak koruyosa sal gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 abi gider yap ne ya barzo musunuz nesiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Ama burda senin de suçun var. Sen eski kızla mesajlaşırsan kız da istediğiyle görüşür konuşur yani. Objektif olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 sevgiline sen o kadar güvenmiyorken o neden sana güvensin ki bu bir. kendi göstermediğini bekleme. "gider yap" ne konusunda 2 üstteki mesaja katılıyorum bu da iki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 üsluba dikkat biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 bicaklasin bi de gidip istiyosan, kiza belli etmediysen rahatsiz oldugunu senin hatan, kizin bunu dusunememis olmasi tamamen hiyarlik, sen rahatsizligini belli edip kiz hala devam ediyosa, zaten kizin niyeti baskaymis, ayrica diger elemanin kotu niyetli oldugunu nerden biliyoruz? kiz, arkadasiyla olan iliskisini neden kessin senin icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 ya siz erkekler bazen o kadar büyütüyorsunuz ki, ottan boktan nem kapabiliyorsunuz. gercekten kankasidir belki. ama sen kiskandigin icin gözünde büyütüyor da olabilirsin. bilemeyiz. burdan konusmak kolay. he hic rahatsiz oldugunu söylemediysen de hakkaten gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 rahatsız olduğumu heralde 50 defa söyledim yakında çocuklada konuşucam da konuşmanın sonu ne olur bilemem.. edik: türkçeyi katletmeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 vaniLLe said: ya siz erkekler gerisini okumadım. ;< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Bazı seyler konusarak cozulmez , tepkini ortaya koyman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 abi en kötü çocukla konuş telefonda falan. atar koyarsa bak beyle beyle dedi ben de o yüzden girdim çocuğa dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dumtýs Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 komikmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 ben ona bişi hissetmedigim surece problem degil ne demek lan bişi hissetmeni mi beklicem YANINA KODUUM dyieceüsün üsturuplu bi şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Elemanla konus önce akıllı ol adam ol de(Normal bir dille tabi XD) Baktın atar yapıyo çıkar cebinden kızılcık sopasını ya da vazgeçtim odunu çıkar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Privhunter said: rahatsız olduğumu heralde 50 defa söyledim yakında çocuklada konuşucam da konuşmanın sonu ne olur bilemem.. edik: türkçeyi katletmeyelim iyi de cocukla konusmaya gerek yok ki. senin kiz arkadasin ona yüz veriyorsa cocugun kabahati yok kusra bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 yoo çocuk gayet sinsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 cocuk isterse ferhunde olsun, durup dururken gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 senn yanındayken sürekli kızı arayacak kadar yüzsüzse git kır agzını burnunu yasagı da koy bi daha ararsan daha beter olur de. zamanında facede böyle biri vardı kız arkadasımın arkadası. yasakları koydum cocuga o da söz dinledi pasa pasa bi daha haber alamadım cocuktan. mutlu oldum rahat uyudum anlayıslıyım kıskanc bile denemez bana ama yüzsüz tiplere tahammülüm yok yani. seni de bu kadar sıkıyosa bu sıkıntıyla yaslanmak yerine yapacagını yap. kız arkadasına da payını ver ama tek taraflı değil sonucta kız da rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar