Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sessiz kalamam artık

Privhunter

Öne çıkan mesajlar

"Üzüleceğin bir hareket yapma Burcu" Meriç'i sendeki tam. Takmamaya çalışıcaksıni kendine güvenin olcak sallamıcaksın, herifi de ezme kızın yanında, bak hayatına ilişkine gitsin. Çok sorun edersen de sen vurup kırma, rica et bir arkadaşından, yolda geçerken kazayla omzuna çarpıp mevzu çıkarıp azını burnunu kırsın. 1 hafta sora başka biri kırsın, 1 hafta sora bir başkası. Bu arada sen kız arkadaşınla yara saran adam olursun. Aaa noldu vah vah canım benim, hay bunu yapanın elleri kırılsın :D.
Sosyal ağlarda paylaş

Kazanan sensin zaten o gereksiz heriflerle uğraşmana gerek yok.Ha uğraşıcam diyorsan küçük küçük ibnelikler yapacaksın adamın gözüne sokacaksın bazı şeyleri durumu öyle bi yere getireceksin ki sonunda çocuk dayanamayıp saçmalayacak sonuçta sende ya ben ya o seviyesine getireceksin.

yada şimdiden tekme ve kız adam olur geri döner dönmezse zaten iş yoktur

Konuyu ilk okuyunca aa ne kadar bize benziyor dedim abi var mı böyle bişey :D :D :D
Sosyal ağlarda paylaş

Aynısı başıma geldi, pek çok kişinin geliyor zaten. Hatta buraya da yazmıştım. Valla arkadaşım sana ne yaptığımı söyleyeyim, tepem attı, gider yaptım kıza. Dedim ya o ya ben. Ki gerçekten tekmeyi basıcaktım artık. Sonuç olarak çocukla bütün ilişkisini kestim, msn blocklandı telefon silindi vs. Gider yap, seni seviyosa o çocuk umrunda olmaz ama tersiyse zaten bi bokluk vardır ortada. O zaman da uğraşmaya değmez. Çocukla ilişkisini seninle ilişkisinin bozulmasını bile göze alarak koruyosa sal gitsin.
Sosyal ağlarda paylaş

bicaklasin bi de gidip istiyosan, kiza belli etmediysen rahatsiz oldugunu senin hatan, kizin bunu dusunememis olmasi tamamen hiyarlik, sen rahatsizligini belli edip kiz hala devam ediyosa, zaten kizin niyeti baskaymis, ayrica diger elemanin kotu niyetli oldugunu nerden biliyoruz? kiz, arkadasiyla olan iliskisini neden kessin senin icin?
Sosyal ağlarda paylaş

senn yanındayken sürekli kızı arayacak kadar yüzsüzse git kır agzını burnunu yasagı da koy bi daha ararsan daha beter olur de. zamanında facede böyle biri vardı kız arkadasımın arkadası. yasakları koydum cocuga o da söz dinledi pasa pasa bi daha haber alamadım cocuktan. mutlu oldum rahat uyudum

anlayıslıyım kıskanc bile denemez bana ama yüzsüz tiplere tahammülüm yok yani. seni de bu kadar sıkıyosa bu sıkıntıyla yaslanmak yerine yapacagını yap.

kız arkadasına da payını ver ama tek taraflı değil sonucta kız da rahat
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...