senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 reca ederim efenim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 sys64738 said: suBzer0 said: eagle_dnz said: suBzer0 said: eagle_dnz said: Bella said: suBzer0 said: eagle_dnz said: BloodyBeast said: bu topicte potansiyel var var ya olmaz mı valla tohumu attım elele uçuruma devam ederseniz her türlü gelirim :D var mı harbi potansiyel? olabilitesi var. hem de öyle bi var ki böyle voltranlık tam abi yapmayın ya ban yicez şimdi lütfen... bak rica ediyorum... yemeyiz ya hem elebaşı bloodybeast ona atarız suçu eminmisin hocam? sakata gelmeyek Bu topiki sikayet edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 hayvan gibi banlanirsiniz insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 en permasindan umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 IBTL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 banlar nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 ban hammer inc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Ben de ne olcak deyip yapıp banlanmıştım. Geçmiş olsun şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 ben de ban yemiştim nan hala açılmadı o acc heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 hmm.. peki başkalarını quote lamasan, kendi mesajında zilyon tane değilde hadi milyon tane quote içine quote koysan yine ban mı ?? örn. said: said: said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 abi öyle bi yörünge dışına atıyorlar ki bi daha gelemiyorsun ama piramit çok güzel lan zor tutuyorum şu an hayır hyr yapmıcam yapamam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 stop. HAMMERTIME! http://i90.photobucket.com/albums/k271/Ambrey06/banhammer.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Flassh said: abi öyle bi yörünge dışına atıyorlar ki bi daha gelemiyorsun ama piramit çok güzel lan zor tutuyorum şu an hayır hyr yapmıcam yapamam :( ben tutamadım kendimi soru sorma ayağına yaptım ufak çaplı.. yok canım şaka diom hşş hammer yaklaşma !!11 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 firavunlar gelecek.. o piramitler gidecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Daha önce ilk yapanların, daha sonra yapanların ve daha sonra yapanların tamamı banlandığına göre demektir ki bir sonraki yapanlar da uçacak, neden denemeye karar verdiniz ki? Bilmem kaçıncı kez yazıyorum, quotelayarak piramit yapanlar BAN LA NI YOR. GİDİYOR YANİ 1 AY. AAAAA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar