Bone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 önerin var mı? ne zaman diablo modu işine girsem kalabalıktan bunalıp bırakıyorum. şöyle güzel ve "total conversion" tadında birşey varsa direk indiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 şuanda evde olmadıgım için malesef yazamıycam evde arşivimde var 22-3 tootal conversion. ancak google a diablo 2 total conversion veya best diablo 2 mods diye ararsan (hos bunda biraztweak yapak gerekebiliri non-item gibi yoksa bi ton item modu çıkabilir) ardındanda modların reviewlarını okursan hoş bir kaç moda denk gelebilirsin. üstelik nwnw ve expleri dedigim gii powerplay olarak oynarsanda rp si agır basan bir hack and slash tadında oynayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 titan quest , immortal throne + camera hack ile , diablo2 den çok daha rahat ve sürükleyici bi jack and slash oluyor velhasıl oyunu ilk bitirirken hiçbi zorluk çekmemek ve bir sonraki zorluk seviyesinde gerçekten savaşmaya başlamak biraz can sıkıcı ama meslek seçim sistemi bakımından hack & slashler içinde ayrı bi yeri vardır benim için.. indirip bi daha mı oynasam acaba? ayrıca , titanquest fansitesinde oyunun 2 adet ciddi büyük modları var bi tanesi tamamen yeni bir senaryo , diğeri ise meslekleri tamamen değiştiriyor. ikisi de sanki farklı oyun oynarmış hissi veriyor. titan seni en az 2 ay idare eder bone , hatta oynayacak olan varsa multi bile atarız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 "hack" olcaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Ah Westwood ah ne guzel oyunlar yapardin RA oyununu gidipte yurt disindan orjinal almistim ama degmisti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Viktor said: diaplo 2 neden kimse dememiş diyecektim ki........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 ihtiyaç duyan adam "bone" , hani biraz eskidir buralarda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 camera hax steam'le uyumlu mu acaba, ihtiyaç duyulabilecek bişi mi. dur bir düşünüyüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 kamera hakcsiz bence olmuyor cunku kamera cok yakin karaktere, kamera hackiyle uzaklastiriyor ve daha cok alani goruyorsun. bence olmazsa olmaz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar