rona Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 haklısın arkadaşım... hep destek tam destek[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: BlacKDagger, 08 Haziran 2004 21:33 tarihinde demiş ki: post kasmak yasaklanmamismiydi? benmi yanlis hatirliorum kardeşim zaten yasakta şöyle yapıyorlar saçma sapan konu açılıyor garbegada millette aha post kazacak yer konuda saçma sapan bişi zaten bişiler uydurim fln diyor öyle kasıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Garbage e yazılan mesaj, açılan konu taşınan konu ve taşınan konuya atılan mesajı atan kişilere hep -1 olsa manyak olur :) Her thread e en az 3 kişi g-a-r-b-a-g-e yazıor deli oluom.[signature][hline] Zed, 05 Haziran 2004 19:13 tarihinde demiş ki: ben de geçen oto teybi çaldım satıyorum PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 madalya kaldırılsa bu kasmanında onune gecılır ayrıca garbageda msg vermemesı olayına katılıyoruım[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Örnek : http://www.paticik.com/forum/view.php?id=78204 Garbage'de bunun gibi bir sürü topic var hatta bu en basiti,bunun böyle şakaya alınmayıp harbi harbi gelin kasalım olanları var.[signature][hline]»»» Admin Bloody ««« E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: BlacKDagger, 08 Haziran 2004 21:33 tarihinde demiş ki: post kasmak yasaklanmamismiydi? benmi yanlis hatirliorum yasaklanmasına bile gerek yok abi inmsan kendi düşünmeli bunu madalya olunca noluyoki?[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti.. Nukem-Ulan nie konuşmuyosun? 0bs-Champteyiz abi.. Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 en iyisi post kasana madalya değilde ne kadar uzun süre önce paticik e üye olmuşsan ona göre verilmeli madalya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 oda mantıklı bilmem kaç yıllık üye mesela yada 1k msgdaki madalya kalksın 2.500 5000 olsun[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti.. Nukem-Ulan nie konuşmuyosun? 0bs-Champteyiz abi.. Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 o zaman daha kotu adam acar bi acc sonra ilgilenmez gelir 1 2 sene sonra madalyali vs vs o zaman anlami olmaz toptan kalsin daha iyi ama bne sole dusunuyorum madalyali uye sonucta %99u akili bilinç uyedir biraz daha ilgili bakarsin sözlerine gibi ayrica garbein kalkmamasindan da yanayim sora nereye gitcek butun konular konu disina fln kalkmasin ama abartilmasin ne guzel 'su ictim' topiclerimiz vardi :) onlarsiz olurmu :)[signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle .... Mephisto D'loethe -Bitmeyen sarki istiyoruz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Grom_Hellscream, 08 Haziran 2004 21:58 tarihinde demiş ki: en iyisi post kasana madalya değilde ne kadar uzun süre önce paticik e üye olmuşsan ona göre verilmeli madalya hmm grom yeni görüyorum mesajını,gerçekten mantıklı,ayrıca diğer arkadaşların garbage hakkındaki düşüncelerinede katılıyorum.Buradan en özet mesaj. Garbage kapatılmamalı ki çöpler dışarı çıkmasın,garbage'a çöpçüler seçilmeli,hoşgörüyü hor görenlere anladıkları dilden davranılmalı,garbage'a atılan mesajlar nötr sayılmalı ( ne eksi ne artı .). , mesaj sayısına göre değilde üyenin eski üye olmasına göre madalya verilmeli ( daha iyi bir sistem olur .).Sanırım bunların hepsi olduğunda paticik.com forumları dahada oturacaktır.[signature][hline][b]»»» Admin Bloody ««« E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 grom iyi demiş :D bir ara "grandmaster master" olayı vardı madalyadan çok önce. o zamanlar "su içtim" gibi topiclere alışmıştık. title olayı kaldırılınca bu tip topicler de kaldırıldı. şimdi madalya geldi mertlik bozuldu. :-P[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 08 Haziran 2004 22:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Hayret Bonecrusher.Tebrik ederim seni madalya koleksiyonun olduğu halde sen bile bu sisteme onay veriyorsun ya tamamdır :D.[signature][hline]»»» Admin Bloody ««« E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 eski üyeyim olsun o kadar da :hmm: (eskiden bu kadar aktif değildim ama) [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 08 Haziran 2004 22:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 bence de madalya sistemi kaldirilsin. kayit tarihi ile ilgili bisey verilebilir illa ki eger isteniyorsa tabii ki garbagelar da sayilmasin olayina da katiliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 aslında kökten kaldırmak en iyisi mesaj sayısını görme olayı kalksın, süreye göre madalya verilsin.[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khezad Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 bence attigimiz mesaj sayisini gorelim ara sira acip bakiyorum ben kac mesajim olmus diye insan merak ediyor. madalyaya gelince aptal saptal mesaj atana cakilir bir eksi 500 mesaj bak bakalim bir daha kasiyormu.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ooo tharkas naptınya vur dedik öldürdün :p.[signature][hline]»»» Admin Bloody ««« E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 bence süreli olmamalı benim ocak 2003 de alınmıştıre acc ama ben forumları 2 ay once kulanmaya başladım ve bence ben kendimi daha madalyaya layik gormuyorum. (benim acc min ocak 2003 de alınmış olmasını nedeni ultimatr ve swg forumlarıdır. yani madalya mantığı felan değildir)[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Evet evet.. Zaman madalyası verilmeli.[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Benı ornek alın ıste 3 yıllık falam uyeyım belkı daha fazladır ne bılıyım 1000 msjmı ne vr farketmez benım ıcın valla kalksın kalsın yenı sıstem gelsın takılın :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 o zaman birşey diyeceğim ama abarcak biraz çok ciddiye almayın konsey gibi birşey olsun pati konseyi işte madalya verilceklere şu kadar sene üyesin mesela madalya alıcaksın incelicekler kaç senedir üye ne kadar çok sitede yorumda bulunmuş acc le ilgilenmiş nası birisi ne kadar boş konuşmuş ne kadar site kurallarına uymuş gibi vs vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 çok mantıklı katılıyorum garbage bişi almasın gereksiz, çöp işte ya![signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 abi devlete millete cevirmeyin surayi ya ne konseyi[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Heleşükür birisi bu konuya değinmiş. Paticik'i sadece UO Emülatörleri bölümü sananlar var. "BAĞANE GARDEŞİM BEN BURAYNAN İLGİLENİRİM" diye herif. İşte klasik türk zekası,yani paticikte olup Müziğe,Konudışına,İnternetine vs. bakmamak, Ankaranın Alakasız bi köyünde oturupta şehire inmemek gibi bişey.[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar