Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lütfen Dikkat ! Paticik'i UO Sananlara...

karabocek

Öne çıkan mesajlar

Garbage e yazılan mesaj, açılan konu taşınan konu ve taşınan konuya atılan mesajı atan kişilere hep -1 olsa manyak olur :) Her thread e en az 3 kişi g-a-r-b-a-g-e yazıor deli oluom.[signature][hline]
Zed, 05 Haziran 2004 19:13 tarihinde demiş ki:
ben de geçen oto teybi çaldım satıyorum

PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlacKDagger, 08 Haziran 2004 21:33 tarihinde demiş ki:
post kasmak yasaklanmamismiydi? benmi yanlis hatirliorum

yasaklanmasına bile gerek yok abi
inmsan kendi düşünmeli bunu
madalya olunca noluyoki?[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti..
Nukem-Ulan nie konuşmuyosun?
0bs-Champteyiz abi..
Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz..
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman daha kotu adam acar bi acc sonra ilgilenmez gelir 1 2 sene sonra madalyali vs vs o zaman anlami olmaz toptan kalsin daha iyi ama bne sole dusunuyorum madalyali uye sonucta %99u akili bilinç uyedir biraz daha ilgili bakarsin sözlerine gibi ayrica garbein kalkmamasindan da yanayim sora nereye gitcek butun konular konu disina fln kalkmasin ama abartilmasin ne guzel 'su ictim' topiclerimiz vardi :) onlarsiz olurmu :)[signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle ....
Mephisto D'loethe

-Bitmeyen sarki istiyoruz !!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grom_Hellscream, 08 Haziran 2004 21:58 tarihinde demiş ki:
en iyisi post kasana madalya değilde ne kadar uzun süre önce paticik e üye olmuşsan ona göre verilmeli madalya

hmm grom yeni görüyorum mesajını,gerçekten mantıklı,ayrıca diğer arkadaşların garbage hakkındaki düşüncelerinede katılıyorum.Buradan en özet mesaj.

Garbage kapatılmamalı ki çöpler dışarı çıkmasın,garbage'a çöpçüler seçilmeli,hoşgörüyü hor görenlere anladıkları dilden davranılmalı,garbage'a atılan mesajlar nötr sayılmalı ( ne eksi ne artı .). , mesaj sayısına göre değilde üyenin eski üye olmasına göre madalya verilmeli ( daha iyi bir sistem olur .).Sanırım bunların hepsi olduğunda paticik.com forumları dahada oturacaktır.[signature][hline][b]»»» Admin Bloody «««
E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Sosyal ağlarda paylaş

grom iyi demiş :D

bir ara "grandmaster master" olayı vardı madalyadan çok önce.
o zamanlar "su içtim" gibi topiclere alışmıştık.
title olayı kaldırılınca bu tip topicler de kaldırıldı.
şimdi madalya geldi mertlik bozuldu. :-P[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum
Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki:
marduk gelicek hepimizi s.kecek

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 08 Haziran 2004 22:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bence attigimiz mesaj sayisini gorelim ara sira acip bakiyorum ben kac mesajim olmus diye insan merak ediyor.
madalyaya gelince aptal saptal mesaj atana cakilir bir eksi 500 mesaj bak bakalim bir daha kasiyormu.[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Sosyal ağlarda paylaş

bence süreli olmamalı benim ocak 2003 de alınmıştıre acc ama ben forumları 2 ay once kulanmaya başladım ve bence ben kendimi daha madalyaya layik gormuyorum. (benim acc min ocak 2003 de alınmış olmasını nedeni ultimatr ve swg forumlarıdır. yani madalya mantığı felan değildir)[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek,
ölmeden önce cesur olmak gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman birşey diyeceğim ama abarcak biraz çok ciddiye almayın konsey gibi birşey olsun pati konseyi işte madalya verilceklere şu kadar sene üyesin mesela madalya alıcaksın incelicekler kaç senedir üye ne kadar çok sitede yorumda bulunmuş acc le ilgilenmiş nası birisi ne kadar boş konuşmuş ne kadar site kurallarına uymuş gibi vs vs..
Sosyal ağlarda paylaş

Heleşükür birisi bu konuya değinmiş.

Paticik'i sadece UO Emülatörleri bölümü sananlar var.

"BAĞANE GARDEŞİM BEN BURAYNAN İLGİLENİRİM" diye herif.

İşte klasik türk zekası,yani paticikte olup Müziğe,Konudışına,İnternetine vs. bakmamak, Ankaranın Alakasız bi köyünde oturupta şehire inmemek gibi bişey.[signature][hline]
_o_ _o_ _o_ _o_
..| ....|.....|.....|
./ ./ ../ ../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..