Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lütfen Dikkat ! Paticik'i UO Sananlara...

karabocek

Öne çıkan mesajlar

Bu konuya bir aydınlık getirelim.Geçen gün internet kafeye gittim ve orada paticik.com'da bir üye gördüm ismine bakmadım uzaktaydı,biz arkadaşlarla cs oynarken bi yandanda adamı süzüyorum.

Adam Ultima-Online oynamakla,Paticik'i karıştırmış.

Ne alaka mı ? İşte alaka ;
Şimdi post kasınca biliyorsunuz madalya veriliyor otomatik olarak,bazı arkadaşlar bu madalya olayını söz sahipliği veya karizma sanıyor...Bakın daha demin yeni gelenler bölümüne baktım 1 aylık üye 1000 mesaj madalyası almış...
Yani paticik.com'da forumlara aynı şu hesap.
wın wın wın hmm okudum neymiş oymuş ( sadece ilk mesajı okur.). " hmm güzel " der bitirir.

Yani böyle post kasanlara hiçbir şey demiyeceğim , hakkımda yok ama sadece şunu anlatmak istedimki ben 1 buçuk yıllık üye olmama rağmen ondan öncede pepelek.com'da hesabım vardı ve farkederseniz daha 1000 msglık üye damgası yemiş değilim.

Hepsi bir yana ben söyleceğimi söyledim,mesaj alınsın sadece,neden böyle bir topic açma ihtiyacı duydum onuda söyleyeyim artık SUYU çıktı.Garbage'a bakarsanız artık utanmadan gelin post kasalım diye laflar,topicler var.Uzun lafın kısası kimse size geyik yapmayın demiyor ama bununda sınırlarında olun,ne bu yahu eline ne geçecek madalya alınca,Bilgi paylaştıkça güçlüdür,biraz bilgi paylaşımı yapalım...

Not:Lafım gereken noktaya ulaştı,lütfen kimse üstüne alınmasın,ortaya attım :).[signature][hline]»»» Admin Bloody «««
E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Sosyal ağlarda paylaş

Direk madalya olayı kalksa ?[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Volfied, 08 Haziran 2004 21:11 tarihinde demiş ki:
Garbage kapatilmamali
o pislik, o çöp orda kalsin ki baska yerlere tasmasin
asil yapilmasi gereken garbage daki her mesajin -1 koymasi madem o dilden anliyolar
ya da madalyanin tamamiyla kapatilmasi

O zaman şöyle bişey olsun, garbage a topic açılmasın bari.[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic.
I still feel the pain, i still feel your love...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada garbage'a -1 olayı cok ii bence de ayrıca bu post kasma olayını yapanlar heryerde ben bi uo serverında forumlarda 1k msj yaptım 6-7 aydır forumlarına takılırım ve ne yazsam post kasma diyolar ve bunu diyenlerin genel cevapları "evet , bence de , +1 " vb. oluyor ..

Yeni moda bu beyler pati etkilenmez bu tip $eylerden ne nukleerba$lıklıkızlar gecti bizim ba$ımızdan :P[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /

puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Abi tamam da, sanki orası harlem'de giremiyoruz biz veya adminler oraya ve denetleyemiyor. Bence kesinlikle ve kesinlikle kapanmalı, hatta post kastığı anlaşılan(onlara layık bi ceza) -2000 msg alsın. Bakın bakalım bir daha yapıyolar mı. Kapanmıycaksa da kesinlikle topic açılmamalı abi. Benim uğramadığım 2-3 bölümden biri paticikte, bir çok kişi için de öyle.Bandwith e yazık.[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic.
I still feel the pain, i still feel your love...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ZeuZ, 08 Haziran 2004 21:18 tarihinde demiş ki:
Bu arada garbage'a -1 olayı cok ii bence de ayrıca bu post kasma olayını yapanlar heryerde ben bi uo serverında forumlarda 1k msj yaptım 6-7 aydır forumlarına takılırım ve ne yazsam post kasma diyolar ve bunu diyenlerin genel cevapları "evet , bence de , +1 " vb. oluyor ..

Yeni moda bu beyler pati etkilenmez bu tip $eylerden ne nukleerba$lıklıkızlar gecti bizim ba$ımızdan :P

bu az biras banada dokunduruo " +1 " olayı genelleme yapmasaydın ke$ke[signature][hline]|Forever Alone|
|Pyro|
Sosyal ağlarda paylaş

Ha lafım sna diildi prdn yannı$ anla$ılma olmasın (:[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /

puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Volfied, 08 Haziran 2004 21:11 tarihinde demiş ki:
asil yapilmasi gereken garbage daki her mesajin -1 koymasi
FRP_Master'a sonuna kadar katildigim gibi, Volfied'in bu mesajinin altina da parmak basmak geldi icimden. En azindan post sayilmamali Garbage'dakiler, -1 almasa da.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

evt arkadaş çok mantıklı düşünüyor.. garbage bölümüne gönderilen msjlar kişisel msj hanesine eklenmesi.. O zman garbage de hafifler, post kasma olayı da orda bitmiş olur.. Gereksiz geyik olayı bir hayli azalır.. Ama millet bu seferde konudışına ve diğer bölümlere saldırırsa diye düşünüyorum.. önüne gelen abuk bi konu açıcak.. Moderatörler yetişemicek fln.. Ya hakkatten her yerde işin suyunu çıkaranlar oluyo ya bu ne reziiliktir kardeşim...[signature][hline]Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar!
AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pyr0, 08 Haziran 2004 21:27 tarihinde demiş ki:
garbage e atılan topicler direk locked olsun cvp atılamasın bölece post kasanda olmaz olmadı volfied ın dedıgın -1 olayı yapılsın.yapılsında yapılsın 2 sınden bırı mutlak...

kitlenirse bi esprisi olmaz bana göre, işevini yitirebilir garbage. Ama atılan postlar rakamsal olarak yazılmassa hakkaten çok güzel olur, bide çok post kasanlara -2000 msg gibi bir ceza tadından yenmez:) bana kalsa direk banla derdim ama böyle işler kolayına kaçarak sadece geciktirilebiliyor malesef...[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grom_Hellscream, 08 Haziran 2004 21:29 tarihinde demiş ki:
bencede madalya olayı kalksın ya garbage ve o sistem geldi saçma sapan postlar arttı

İyide Güzelim Bu Sistem Hep Vardı."Garbage" Olmasa Bu Sefer Saçma Konular ba$kayerlere Sıçrar Merak Etmesen.

Bence "Garbage"ye atılan Postlar Nötr Olmalı.[signature][hline]Tıklayalım yardim edelim.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...