sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 ...böyle kase görmedim" furyasına bir html şeysi: http://kaseler.googlepages.com/kase.htm Bu da olayın kökeni: http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=k%C4%B1rk+y%C4%B1ll%C4%B1k+yo%C4%9Furt%C3%A7uyum+b%C3%B6yle+kase+g%C3%B6rmedim http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=m+x+lik+t+yim+boyle+z+f+medim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 cok "salla"mışlar yalnız yaw "altmış günlük sadrazamım böyle kedi yalamadım " kedi yalama nedir abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 KAJHSFLKJASFLŞKASŞDL çok iyiymiş abi "bir saniyelik halterciyim böyle kedi istemedim" "kirk aylık atım böyle köpek yemedim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 çok klasik bir bağdat caddesi hikayesi vardır. ışıklarda bekleyen iki kazmadan biri önde bekleyen hatunlardan birine laf atar, "kırk yıldır yoğurtçuyum böle kase görmedim", bunu farkeden hatun da geri döner, "kırk yıllık orospuyum, böyle orospu çocuğu görmedim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 " kirk gecelik arkeologum böyle lahit yalamadım. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stinger Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Nedense en çok şuna güldüm. Kırk yıllık hatırım böyle kahve görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldaros Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 bana ard arda cikanlar bir aylık sadrazamım böyle tabak okşamadım altı dakikalık faşistim böyle halı yalamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 seksen asırlık godfatherım böyle motor duymadım on milenyumluk astronotum böyle anten sevmedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Kırk yıllık Romalıyım böyle sutun görmedim ne demek ya ahaha. Bir de kırk yıllık hamalım küfeye böyle patlıcan yerleştirmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 yedi gecelik levazımatçıyım böyle bizon sevmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 on nanosaniyelik faşistim böyle vites kutusu yalamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 doksan nanosaniyelik kabzımalım böyle biber gazı özlemedim uauaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Komikmiş ama ben de buna çok güldüm: "dört asırlık pratisyenim böyle winamp okşamadım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 10 yıllık ameleyim böyle tuğla görmedim ben yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 ahah şunlara çok güldüm bende "bir yıllık hipopotamım böyle hidrofor özlemedim " "üç yıllık sadrazamım böyle winamp özlemedim " "yetmiş asırlık dümbüğüm böyle devekuşu düşlemedim " "iki yıllık faşistim böyle hidrofor okşamadım " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 otuz aylık vikingim böyle biber gazı yalamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 bin yıllık şumaherim böyle rehine ısırmadım Mind F.ck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 her sene acın bu konulu topici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 kirk asırlık kovboyum böyle hidrofor okşamadım ahaha iki milenyumluk ferrariyim böyle işaret fişeği yalamadım OMFG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 sys64738 said: ahah şunlara çok güldüm bende "bir yıllık hipopotamım böyle hidrofor özlemedim " "üç yıllık sadrazamım böyle winamp özlemedim " "yetmiş asırlık dümbüğüm böyle devekuşu düşlemedim " "iki yıllık faşistim böyle hidrofor okşamadım " AHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 "seksen dakikalık astronotum böyle bizon ısırmadım" "altı dakikalık halterciyim böyle işaret fişeği görmedim" "altmış senelik levazımatçıyım böyle anten okşamadım" ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar