Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PvE Resto Shaman, Crit mi? Haste mi?


deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Üzerimde 2 parça t8 ve ulduar heroic itemleri var şu an, buffsız 2.5k sp , 26.5 crit , 500mp5 (ws ile beraber) , 400 haste var. Ortaya karışık gibi bu haliyle. Gemleri 9sp 8 haste taktım genel olarak, mavilere de mp5 doldurdum ama dikkatimi çeken ulduar heroic itemleri crit veriyor haste yerine. Ben de gemlere 16 crit ya da 9sp 8 crit takayım, criti yukarı çekeyim diyorum.
Bir yandan da tabii hasteten kısmak istemiyorum.

Şu an maksimum performansı hangisi gösteriyor? Crit yoğun mu haste yoğun mu?

Son olarak glyph olarak ne kullanıyorsunuz ve chain heali ne kadar sık kullanıyorsunuz? (Bir kaç fightta chain yerine lsw'yle grup healliyim dedim kafa kafaya çıkıyor sonuçlar neredeyse.)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Haste derim ben. Neden diyecek olursan, guildındaki memberlar'ın durumu nedir bilmiyorum ama, muhtemelen Naxxramas-Ulduar itemları karışık giyiyordur insanlar daha, Tier 8 - 8.5 set yapmış olan kişi sayısı azdır ( diye düşünüyorum ) Ulduar bossları da bildiğin üzere DPS ya da Tankın en küçük yanlışında Healerlar heal atayım diyene kadar tek atma potansiyeline sahip. Onun için her saniye önemlidir, Haste iyidir diyorum Shaman için. Ben Paladin'im mesela, Ulduar'a kadar hep crit ön planda oynadım, ama crit ne olursa olsun her zaman tutmuyor. Yüksek Haste ise daha garantili bir heal yöntemi Ulduar için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

haste cap'e ulas once, 620 yani. ondan sonrası arttırmıyo pek. haste tamamlanınca mp5'e yonel derim ben. crit gear ayrı olarak kenara koyabilirsin ama single target healer gorevi alıyosan raidlerde. ya da farklı bosslarda crit gearı kullanabilirsin ama mp5'ten sonra gelir. mesela vezax'da.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
Bende 630 haste var haste totemle bırlıkte 1.8 cast tıme ıle chaın atıyorum.Son patchle Chaın heal da %30 sansla shıel ın patlamasına ımkan saglıyo.Haste ı cap ledıkten sonra crıt mp5 dengelı olarak arttırmak ıyıdır bence.

Vezax,Thorım,Hodır,IC gıbı Hard mode fıghtlarda pek mp5 lazım olmuyo chaın ne kadar crıtlerse o kadar faydası olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yenı Glyph gelmedı.Eskılerı kullanmaya devam edıyorum ben.
Water Mastery , Chaın Heal ve Mana tıde.

Talent e Healıng Way eklenmesı ıyı olur.

Rıptıde lesser ın cast tıme ını azaltmadıgı ıcın 1.2 sec da lesser atılcagına 1.4 sec da healıng wave atılabılır duruma gore.Healıng Wave kullanırsan Improved Water Shıeld ında proclama sansı artar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...