Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İbrahimovic-Barcelona & Eto'o-İnter

Masticore

Öne çıkan mesajlar

İnterle 88 maçta 57 gol atmış.İtalya liginde oynuyor.20 takımın nerden baksanız yüzde 70 i kapalı oynuyor.Hele İntere karşıyken yüzde 80-90 arasına kadar çıkabiliyor bu oran.Etoo hızlı oyuncu sizce İtalya liginde boş alan bırakmayan takımlara karşı İbrahimovic kadar başarılı olabilecek mi?İtalya da fark yaratan oyuncular teknik oyuncular.İspanya gibi dünyanın en hızlı ve hücum futbolu oynanan bir ligte İbrahimovic şov yapar.Dar alanda bu kadar kolay adam geçebilen bir adam boş alanda neler yapmaz.Barcelonaya gelirse yada geldiyse çok büyük bir iş yapmış bence Barcelona...
Sosyal ağlarda paylaş

Asriel said:

İnterle 88 maçta 57 gol atmış.İtalya liginde oynuyor.20 takımın nerden baksanız yüzde 70 i kapalı oynuyor.Hele İntere karşıyken yüzde 80-90 arasına kadar çıkabiliyor bu oran.Etoo hızlı oyuncu sizce İtalya liginde boş alan bırakmayan takımlara karşı İbrahimovic kadar başarılı olabilecek mi?İtalya da fark yaratan oyuncular teknik oyuncular.İspanya gibi dünyanın en hızlı ve hücum futbolu oynanan bir ligte İbrahimovic şov yapar.Dar alanda bu kadar kolay adam geçebilen bir adam boş alanda neler yapmaz.Barcelonaya gelirse yada geldiyse çok büyük bir iş yapmış bence Barcelona...

+1 harikasın.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız olayın inter yönünü de unutmamak lazım. italyada etoo pek aratmaz ibrahimovici. tek başına gol atamıyor falan bilmemne , ama mourinho sisteminde drogba da tek başına çok fazla gol atmıyordu. ibrahimovicin rakip defansı yıpratma eksikliğini etoonun mücadeleci zenci ruhuyla kapatıcaklar.

iki taraf için de karlı anlaşma. henry ibra messi 3lüsüne dikkat asfadasd
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

Asriel said:

+1 harikasın.

Sanırım bu forumda ilk kez Asriel'e katıldım :D:D
Sosyal ağlarda paylaş

Dostum bir senin attığın msjlara bak birde benimkine.Futbol köşesinde attığın her 3 posttan 2 sinde Fenerbahçeye laf sokma çabası gösteriyorsun.Ben ise sürekli objektif davranmaya çalışıyorum.Eh allahtan bu konunun bizim takımlarla alakası olmadığından katılmışsın.Hoş yine bu konuda dahi Fenere laf sokmaya çalışmışsın.Gözlerden kaçmadı:)
Sosyal ağlarda paylaş

raistftw said:

Feda olsun ibo'ya. Az bile verdiler. CR9'un 100M'a gittiği transfer borsasında 40 değil 80 bile verseler az =)

Ama üzerine Etoo ve Hleb i veriyor.Yani biraz fazla veriliyor ama Christiano Ronaldo+Kaka ya karşılık İbrahimovic+Messi kapışması izleyeceğiz bir nevi.Zaten İbrahimovic ile Ronaldo reklam filminde kozlarını paylaşmışlardı.Bir de sahada görelim onları:)
Sosyal ağlarda paylaş

PZero said:

ibo kariyeri boyunca kaç gol atmişsa eto onu 1 sezonda atar .
barca tarihinin en yanlış transferini gerçekleştirmiş . bu sene işleri zor dua etsinler cl de bizim gurubumuza düşmesinler harcarız bu barcayı ..
Arkadaşım bu ibrahim senin bildiğin ibrahimlere benzemez fena çarpar adamı :D

Epey uzun bi yorum yapasım var ama daha kesinleşmediğinden kesinleşmesini bekliyorum transferin
Sosyal ağlarda paylaş

takastaki tüm oyuncuları ve parayı toplasan kazım etmeyeceği aşikar, o konuya girmiyorum o açıdan.

eto'o huzursuzdu, bir sene bekleyip bonservissiz gitmek istiyodu falan gibi laflar çokça döndü bu dönemde. geçen sene transfer döneminde kendisine yapılanların intikamının peşinde gibi yansıtılıyor adam da ne derece doğru bilemiyorum. eğer öyle bir durum varsa transferde kullanabiliyoken kullanmak lazım. bir de bu webster kuralı falan derken delikanlılık iyice bozuldu. o hesaplara da ayrıca girmek lazım eder mi etmez mi derken. transfer piyasası delirdi zaten, ayrı konu o.

ibrahimovic çok daha sansasyonel bir oyuncu orası açık. barça'ya ne kadar faydası olur -veya eto'o kadar faydası olur mu- bilemiyorum, ama serie a'dan çok sağlam bir forsu var orası da kesin.

40 milyon euro da çok iyi bi oyuncu bence, milli takımdan arkadaşları 60 ve 90 milyon euro gibi dünya yıldızları arasında yer almasa da gelecek vadediyor. sıkı çalışması ve faize yatması lazım. zorlu bir sene olacak onun için bu kriz ortamında.
Sosyal ağlarda paylaş

seneye gs şampiyon olamazsa üyeliğimi sildiricem demiştim. buna real madrid'i de ekleyin, barça bu hamlesiyle ligi kaybetmiştir. bağıra bağıra söylüyorum arşivleyin isterseniz sizin bileceğiniz iş..

GALATASARAY VE REAL MADRID SENEYE LİGLERİNİ ŞAMPİYON OLARAK BİTİREMEZLERSE, BU ÜYELİĞİ SİLDİRECEĞİME ŞEREFİM VE NAMUSUM ÜZERİNE YEMİN EDERİM.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...