Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bütün Türk Warcraft oyuncuları mutlaka baksın

JFAMAP

Öne çıkan mesajlar

Mashed said:

Siz ne seviyesiz insanlarsınız.Dota bilginiz yok we bilginiz yok w3 bilginiz yok hayatınızda world edit dosyasını açmamışsınız oyunu oynamamışsınız bile aptal aptal konuşuyorsunuz.Utanmadan birde garena ya laf atmış bazı akıllı olduğunu sanan kişiler.garena dünyanın en iyi playerlarının olduğu yerdir.Hadi weplaya gidin apem31 oyunlarınıza geri dönün JFA sizi aşar..

yaşın kaç sincap
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

Kitlenmeden bir mesajım olsun. Baktım haritayada, homam3 deki, random map lere benzemiş, o da olsun, bu da olsun, şundan da biraz olsun gibi.

homm3 ün custom map generator ına laf yok :d

bu mapi yapan arkadaslar bence gidip ciddi ciddi map ypımıyla ugrasmıs adamlardan gdip bir mapte simetrinin önemi, esprli yerler nasıl yapılır falan gidip öğrenmeleri lazım.

bu arada sc veya wc3 icin map yaparken map i çizip üstüne doodaddir scriptleri eklemektir bunlarla ugrasılırken yapılması gereken 30 cesit ince esprili olay var. bunlar öyle öküzbaşının kale kapısına vurması gibi gidip "lank" die map yapmaya kalkmışlar map yapmanın inceliklerinden haberleri yok.

birde utanmadan fahi$e madness gibi efsane maplere laf atıyorlar falan.

pazartesi-salı tatilden dönüyorum döndügüm zaman taa 2 sene önce 14 yasında bir bebeniin yaptıgı cakma dotayı getireyim (bu bebe o zamanlar ankarada anadoluöğretmen okulunda okuyordu yanlıs hatırlamıyorsam) gene bu sacma map e 10 basar.
Sosyal ağlarda paylaş

Marty said:

Malfurion Stormrage de açıklama yok hero secerken.Repickliyince hero gidiyo yerine başkası gelmiyo.
Heroların skilleri çok sıradan.
Map çok karışık.
şimdilik bu kadar

8 sayfalık konuda konu ile alakalı mesaj attığın için sağol. sağol diyorum çünkü öbürleri hala adamın arkasından konuşuyorlar.

bilgi için sağol yapımcıya ileteceğim bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...