eight Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Allah diye bağıran map görenleri şok etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 bizim kiler cok pis trollemis bide baska yerlerde trolle mucadele diyip duruyolar... evet yanlis yere gelmis mapi yapan arkadaslar. garena super yav cod 5-4 ve ra3 yuzunden tanismistim grn la baya iyi basarili bir platform veya herneyse.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Mashed said: Siz ne seviyesiz insanlarsınız.Dota bilginiz yok we bilginiz yok w3 bilginiz yok hayatınızda world edit dosyasını açmamışsınız oyunu oynamamışsınız bile aptal aptal konuşuyorsunuz.Utanmadan birde garena ya laf atmış bazı akıllı olduğunu sanan kişiler.garena dünyanın en iyi playerlarının olduğu yerdir.Hadi weplaya gidin apem31 oyunlarınıza geri dönün JFA sizi aşar.. yaşın kaç sincap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Omnipotent said: perulular portekizliler avrupalılar malezyalılar almanlar ruslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 nasılsınız garenacılar sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Kitlenmeden bir mesajım olsun. Baktım haritayada, homam3 deki, random map lere benzemiş, o da olsun, bu da olsun, şundan da biraz olsun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 elini korkak alıştırmamış işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Türk haritasında eksik var mı dedirtecekti lan çaşıtlar?!?!!!?!?!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Yuh ya. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 dreagloth said: Kitlenmeden bir mesajım olsun. Baktım haritayada, homam3 deki, random map lere benzemiş, o da olsun, bu da olsun, şundan da biraz olsun gibi. homm3 ün custom map generator ına laf yok :d bu mapi yapan arkadaslar bence gidip ciddi ciddi map ypımıyla ugrasmıs adamlardan gdip bir mapte simetrinin önemi, esprli yerler nasıl yapılır falan gidip öğrenmeleri lazım. bu arada sc veya wc3 icin map yaparken map i çizip üstüne doodaddir scriptleri eklemektir bunlarla ugrasılırken yapılması gereken 30 cesit ince esprili olay var. bunlar öyle öküzbaşının kale kapısına vurması gibi gidip "lank" die map yapmaya kalkmışlar map yapmanın inceliklerinden haberleri yok. birde utanmadan fahi$e madness gibi efsane maplere laf atıyorlar falan. pazartesi-salı tatilden dönüyorum döndügüm zaman taa 2 sene önce 14 yasında bir bebeniin yaptıgı cakma dotayı getireyim (bu bebe o zamanlar ankarada anadoluöğretmen okulunda okuyordu yanlıs hatırlamıyorsam) gene bu sacma map e 10 basar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 pronoit said: fahişe madness yapsanıza w3 e lan uzun zamandan sonra ilk defa mantikli bişi demiştim. adam hakaret kabul etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Doğuş'suz tadı yok buraların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Omnipotent Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Marty said: Malfurion Stormrage de açıklama yok hero secerken.Repickliyince hero gidiyo yerine başkası gelmiyo. Heroların skilleri çok sıradan. Map çok karışık. şimdilik bu kadar 8 sayfalık konuda konu ile alakalı mesaj attığın için sağol. sağol diyorum çünkü öbürleri hala adamın arkasından konuşuyorlar. bilgi için sağol yapımcıya ileteceğim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 hala burda mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 adam intahar etmiş burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar