Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

itunes store kredi kartı problemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
itunes storedan kartımı onaylatamıyorum. "your payment method was declined" hatası alıyorum.
internette araştırdım, insanlar alabiliyorlar. nerde hata yapıor olabilirim, burda kullananlar varsa, hangi banka ile nasıl başardığınızı yazabilir misiniz.
işbankası ile fail oldum. tenkyu.
Mesaj tarihi:
Ben işbankasıyla failsiz alabiliyorum oyun ve application iphone için. Kredi kartı limitinle alakalı olabilir ya da kredi kartı bilgilerini falan yanlış girmiş olabilirsin. Bunları kontrol etmişsindir gerçi de aklıma farklı bir ihtimal gelmedi şu anda.
Mesaj tarihi:
ya adres bilgilerini falan da giriyorum doğru ama bilemiyorum çözemedim nerde hata var. limitide var kartın. bi şekilde kayıtlı adres bilgilerimden farklı bişi mi giriyorum anlamadım.
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
aynı sorun bende de var emin degilim ama sanki soyadindaki türkce karakterle ilgili gibime geliyor. aynı hata mesajını veriyor ve bir türlü itunes hesabı acıp firmware güncelleyemiyorum ..
Mesaj tarihi:
Büyük ihtimalle internete kapalı kartın. Garanti, yapı kredi falansa internet bankacılığından sanal kart açıp onla alabilirsin alcaklarını. Böylece şifre çalınmasına karşı da korunmuş olursun.
  • Yeni Oluştur...