wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 itunes storedan kartımı onaylatamıyorum. "your payment method was declined" hatası alıyorum. internette araştırdım, insanlar alabiliyorlar. nerde hata yapıor olabilirim, burda kullananlar varsa, hangi banka ile nasıl başardığınızı yazabilir misiniz. işbankası ile fail oldum. tenkyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Ben işbankasıyla failsiz alabiliyorum oyun ve application iphone için. Kredi kartı limitinle alakalı olabilir ya da kredi kartı bilgilerini falan yanlış girmiş olabilirsin. Bunları kontrol etmişsindir gerçi de aklıma farklı bir ihtimal gelmedi şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 ya adres bilgilerini falan da giriyorum doğru ama bilemiyorum çözemedim nerde hata var. limitide var kartın. bi şekilde kayıtlı adres bilgilerimden farklı bişi mi giriyorum anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 kredi kartın internete kapalı olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 internete kapali derken, normal internet kullaniminda kartimla ilgili bi problem yasamamistim ama sanirsam bankayla cozmem gereken bi konu oldugu kesinlesti gibi. tesekkur ederim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emokhan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 aynı sorun bende de var emin degilim ama sanki soyadindaki türkce karakterle ilgili gibime geliyor. aynı hata mesajını veriyor ve bir türlü itunes hesabı acıp firmware güncelleyemiyorum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Büyük ihtimalle internete kapalı kartın. Garanti, yapı kredi falansa internet bankacılığından sanal kart açıp onla alabilirsin alcaklarını. Böylece şifre çalınmasına karşı da korunmuş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 eger birsey almayacaksan kredi karti olmadan da uye olabilirsin bu arada apple store'a. http://support.apple.com/kb/HT2534 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Kredi kartın kurt dışı harcamalara kapalı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 http://www.cinemastrikesback.com/news/reviews/tarkan/tarkan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 kartin maestroysa mabul etmiyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar