pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 çok takdir ettim killer sana puanım 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 KARI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 piyy maganda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Leydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 niye abi hatun güzel bi sözdür erkek değer verdiği kıza hatun der , kıymetli kadın anlamına gelir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 blöf yap trip atarsa o zamaan blöf yap bsg o zaman de. ya yalnız kalırsın ya da full house yaparsın (mecazi değil sdfds) kuracagım cümleye montla .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Leopar said: Vingthor said: dün 5 ay oldu tam olarak fakat hala inandıramadım düşüncelerimin gerçekliğini. yatmak için kandırıyormuşum gibi tripler yiyorum zaman zaman falan. 5 aylik iliski 1 aydan uzun bir suredir ayni evde yasiyorsunuz yatmak icin kandiriyorsun tripleri atiyor ben burayı atlamışım. yapılması gereken ilk şey ekşisözlük'e girip author nickli şahsın kezbanoloji hakkında engin bilgileriyle yazdığı yazıları okumak, öğretileri sindirmek. kezban hastalığı dönemimizin en büyük sorunlarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=moAOpPnUdYY&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 senko said: Leydim? ha şöyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 abi salak mısınız? soranda kabahat. nerden tutup ne anlaşılmış. kız arkadaşıma kezban falan denmiş. aptal mısınız lan aynı evde yaşayıp beraber olmicaz falan ohoo. öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 5 aydır ornitorenklerle ters ilişki yaşıyorum. onlara onları sevdiğimi nasıl anlatırım? ferrero. abazoloji plix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 4 sayfa teori çöpe gitti. öneri : sen de ona trip at. cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Vingthor said: yatmak için kandırıyormuşum gibi tripler yiyorum zaman zaman hiç yatmadıgın anlamına da cıkar, sürekli yattıgın anlamına da cıkar. o kadar geniş. sövmeden önce oturaklı cümleler kur, ha bu kadar insan salak aptal demekki %80'i aynı tepkiyi verdigine göre. kızla da en küçük bi anlasmazlıkta böyle konusuyorsan soğumustur senden sözlerin bos geliyodur artık ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 evet ben de öyle bi çıkarım yapmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 kız kısmısı boş yere trip atmaz(?) (no*offence) aklın seyindeyse yatmak için kandırıyormuşsun tripleri boş değildir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 genel söylenme arasında geçen birşeydi o 'için'. sevmiyosun sadece beraber olmak için benlesin falan gibin bir cümle kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 salak olduk birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 1 aydir beraber yasiyonuz da simdimi aklina gelmis bole sorular sormak.. eve tasinirken aklin nerdeydi demezlermi adama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 kızların piç erkek sevmesi kuramından yola çıkarak bir şeyler dene olmazsa. bilmiyorum piç erkek olmayı henüz başaramadım o yüzdendir belki yalnızlığım... (şiir tadı yakalayarak ilgi çek, sonra dur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Kız ayrılmak istiyor ama tam da cesaret edemiyor , bu tip zamanlarda sebepsiz yere sert (hakat sert) bir tartısma cıkart baya bi sert filan yap evden at , o sana geri donecek ve bi daha ses cıkartmayacaktır , beklediğide bu zaten sonra o sana geri doner kafa yorma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 |Joker| said: neyse. iyi de görebiliyoruz biz mesajların editlenmeden önceki halini neyse şikayet falan yok, bu seferlik "neyse" olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 böyle mod olmaz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Ben şikayetçiyim, gereken yapılsın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar