Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir hatuna..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Leopar said:

Vingthor said:

dün 5 ay oldu tam olarak fakat hala inandıramadım düşüncelerimin gerçekliğini. yatmak için kandırıyormuşum gibi tripler yiyorum zaman zaman falan.

5 aylik iliski
1 aydan uzun bir suredir ayni evde yasiyorsunuz
yatmak icin kandiriyorsun tripleri atiyor

ben burayı atlamışım.
yapılması gereken ilk şey
ekşisözlük'e girip author nickli şahsın kezbanoloji hakkında engin bilgileriyle yazdığı yazıları okumak, öğretileri sindirmek.
kezban hastalığı dönemimizin en büyük sorunlarından.
Mesaj tarihi:
abi salak mısınız? soranda kabahat. nerden tutup ne anlaşılmış. kız arkadaşıma kezban falan denmiş. aptal mısınız lan aynı evde yaşayıp beraber olmicaz falan ohoo. öf.
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

yatmak için kandırıyormuşum gibi tripler yiyorum zaman zaman
hiç yatmadıgın anlamına da cıkar, sürekli yattıgın anlamına da cıkar. o kadar geniş. sövmeden önce oturaklı cümleler kur, ha bu kadar insan salak aptal demekki %80'i aynı tepkiyi verdigine göre.

kızla da en küçük bi anlasmazlıkta böyle konusuyorsan soğumustur senden sözlerin bos geliyodur artık ona.
Mesaj tarihi:
kızların piç erkek sevmesi kuramından yola çıkarak bir şeyler dene olmazsa.

bilmiyorum piç erkek olmayı henüz başaramadım o yüzdendir belki yalnızlığım...
(şiir tadı yakalayarak ilgi çek, sonra dur)
Mesaj tarihi:
Kız ayrılmak istiyor ama tam da cesaret edemiyor , bu tip zamanlarda sebepsiz yere sert (hakat sert) bir tartısma cıkart baya bi sert filan yap evden at , o sana geri donecek ve bi daha ses cıkartmayacaktır , beklediğide bu zaten sonra o sana geri doner kafa yorma.
  • Yeni Oluştur...