scorch Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/12084692.asp?gid=229 Ukrayna Birinci Futbol Ligi takımlarından Shakhtar Donetsk'in Rumen teknik direktörü Mircea Lucescu kalp krizi geçirdi. Bir dönem Galatasaray ve Beşiktaş'ın da çalıştırıcılığını yapan Lucescu'nun, sabaha karşı kalp krizi geçirdiği ve ameliyat edildiği bildirildi. Takımı Shakhtar Donetsk ile Avusturya'da kampta bulunan 64 yaşındaki teknik adamın, son zamanlarda kalbinden şikayeti olduğu, ancak doktora gitmediği belirtildi. Rumen teknik direktörün ameliyatının başarılı geçtiği kaydedildi. Mircea Lucescu, 200 yılında Galatasaray'ın başındayken UEFA Süper Kupası'nı kazandı. Lucescu, bir süre sonrada Beşiktaş'ı çalıştırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 aman abi o giderse, gazeteler ne dedikodusu yazacak her alınan mağlubiyetten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 scorch said: 200 yılında Galatasaray'ın başındayken UEFA Süper Kupası'nı kazandı. ben gs yi milattan önceye dayanıyo diye biliyodum sümerler felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 hürriyet abi ne bekliosun ki :D türkçe özürlülüler sdf yannız benim de eşşekliğim direk c/p itelemişim sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 scorch said: Mircea Lucescu, 200 yılında Galatasaray'ın başındayken UEFA Süper Kupası'nı kazandı. Lucescu, bir süre sonrada Beşiktaş'ı çalıştırdı. multiple fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 scorch said: Mircea Lucescu, 200 yılında Galatasaray'ın başındayken UEFA Süper Kupası'nı kazandı. Lucescu, bir süre sonrada Beşiktaş'ı çalıştırdı. AHAHAH. yetmemiş bi de dalga geçmişler feneri çalıştırmamış diye. Geçmiş olsun. iyi adamdı vesselam yine iyi olmaya da devam etmesini diliyorum.amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 doktora gitmemesi ama kendisi için büyük sakınca , kalbinden ağrısı olan adam gitmez mi doktora be. geçmiş olsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar