Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 kazanana antisosyal title ı verilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Aket-Atum said: delikanlılarsa char silmesine oynasınlar!!!1111 hatta hardcore açsınlar, ölen gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 nihlathak said: Buyse said: baklavasına olabilir. 2 litrelik kolasına olur. hesabı ödemesine olur. olur yani. Baklava varsa GERI DONERIM fsdfsd :P Biraz out of subject takilayim, marmarise gittim 1 hafta, ortalik yikiliyor ya, dondum geldim forumlara bakiyorum bizim, hala ayni konular, deli gibi raid yapiyor adamlar araliksiz filan. Gun itibariyle anladim ki benim icimdeki istek bitmis, unumu eleyip elegimi asmisim yani resmen. Ama baklava varsa yeminimi bozarim orasi ayri haha :) Method vs Ensidia konusuna gelirsek, warlocksuz Method'un isi zor, kimse kalmadi, dubby 5 hafta yok, ben biraktim, bi kimzao diye bir trial vardi gecen hafta en son, zaten o zamandan beri girmedim ki istesemde giremem format attim wow'da kurmadim :) Prototype ve Fear 2 oynuyorum arada, guzelmis tavsiye ederim. lucibalda noldu :O biraktimi yoksa oda ? coktandir alakasiz kaldim bende oyunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 AMO ben gidiyorum 2 arkadasla aldim bilet. Telefonlasiriz zaten msnden söylicem az sonra. Buraya yaziyorum ki gidemeyenlere nispet olsun diye. Hadi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ulan pveyi de esport yaptılar ya yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Aluriel said: nihlathak said: Buyse said: baklavasına olabilir. 2 litrelik kolasına olur. hesabı ödemesine olur. olur yani. Baklava varsa GERI DONERIM fsdfsd :P Biraz out of subject takilayim, marmarise gittim 1 hafta, ortalik yikiliyor ya, dondum geldim forumlara bakiyorum bizim, hala ayni konular, deli gibi raid yapiyor adamlar araliksiz filan. Gun itibariyle anladim ki benim icimdeki istek bitmis, unumu eleyip elegimi asmisim yani resmen. Ama baklava varsa yeminimi bozarim orasi ayri haha :) Method vs Ensidia konusuna gelirsek, warlocksuz Method'un isi zor, kimse kalmadi, dubby 5 hafta yok, ben biraktim, bi kimzao diye bir trial vardi gecen hafta en son, zaten o zamandan beri girmedim ki istesemde giremem format attim wow'da kurmadim :) Prototype ve Fear 2 oynuyorum arada, guzelmis tavsiye ederim. lucibalda noldu :O biraktimi yoksa oda ? coktandir alakasiz kaldim bende oyunla Anointed'a geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Kaynak: dvoturk Basın Bildirisi: Sıralamada en üst pozisyonlarda yer alan 4 World of Warcraft guildı, 2009 yılının ilk sıradışı yaz etkinliği Games Convention Online 2009'da karşılaşacak. 1 Ağustos saat 16:00'da (CET), Irae AoD ve For the Horde, Almanya'nın en iyi WoW guildı ünvanı için karşı karşıya gelecek. Kendinizi heycanlı, yüksek kaliteli bu maç için hazırlayın. Canlı yayın standında For the Horde'dan Christan "Sahtras" Sachse, Irae AoD'dan ise Payam "Sanilas" Astheimer yerini alacak. 2 Ağustos saat 15:30'da (CET) ise seyirciler Games Convention Online 2009 Leipzig'in en önemli etkinliğini izleme şansına sahip olacak: Ensidia vs Method, diğer bir deyişle dünyanın #1 numaralı guildı, #2 numaralı guildine karşı. Allvatar.com, özel konuk olarak sizlere Ensidia Guild lideri ve bir WOW-ikonu olan Thomas "Kungen" Bengtsson'ı canlı olarak GCO Leipzig'de takdim edecek olmaktan gurur duymakta. Kungen, canlı yayın standında yeni guildı Ensidia'nın saflarında yerini alacak. Buna karşılık Method, guild liderleri Scott "Sco" McMillan Leipzig'e gönderecek. Aşağıda Battle of Best @ Games Convetion 2009 hakkında bazı bilgileri bulabilirsiniz: Battle of the Best konsepti, allvatar.com tarafından geliştirilen ve iki World of Warcraft guildını süre kısıtlamalı karşılaşmalarda biraraya getiren bir etkinlik. Leipzig'de ki etkinlikte guildler (guild başına 10 kişi) Ulduar time-run'da karşılaşacak. Ulduar, 4 zonea ayrılacak ve her iki guildde aynı zone'dan başlangıç yapacak. Zone'un son bosunu rakibinden önce kesen guild puan alacak. Zone'lara göre verilen puanlar değişecek ve Yogg-Saron'a giden yolda oldukça eğlenceli bir yarış izleyeceğiz. Daha fazla puan ile etkinliği bitiren guild, kazanan olarak lanse edilecek. Battle of the Best Kuralları: Son olarak Battle in Naxxramas'ta yaptığımız gibi Ulduar zonelara bölünecek ve her bir zone ayrı ayrı puanlanacak. Kısıtlı zaman nedeniyle, guildler yarıştan önce Flame Leviathan'ı kesip, opsiyonel bossları es geçecekler (Ignis,Razorscale,Iron Council). Puan Dağılımı: The Siege of Ulduar (sadece XT-002): 1 puan The Antechamber Ulduar (sadece Kologarn ve Auriaya): 2 puan The Keepers of Ulduar: 3 puan The Decent to Madness: 5 puan Kurallar: Toplam 6 puana ilk ulaşan guild maçı kazanacak. Mimiron'un Hard Mode'da (Firefighter) kesilmesi gerekmekte. Diğer bosslar normal mod veya hard modda kesilebilir. Auriaya pullanmadan önce, sadece sağdaki ve solda ki trash grupları temizlenebilir. Antechamber-Wing'i tamamlamak için Storm Tempered Keeper'ların temizlenmesi gerekiyor. Kullanılabilecek consumablelar konusunda kısıtlama yok, her türlü potion, flask ve benzeri şey kullanılabilinir. Guilder Zone'larda ki bossları istedikleri sırayla temizleyebilir. Her zone'a iki guildda aynı anda başlayacak. Hızlı olan guild, diğer zone geçmeden önce rakibini beklemesi gerekebilir. Guild'ler moderatörlerden "pull" komutunu beklemek zorunda. Trash'lerin temizlenmesi gerekmiyor (Storm Tempered Keepers dışında). RAID sırasında oyuncu değişimine izin verilmemektedir. RAID setup istenildiği gibi yapılabilinir. RAID dışında ki oyunculardan herhani bir yardım (örneğin instanceın önünde bekleyen oyuncular vasıtasıyla soul-stone rotation yapmak) kural dışıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 e otomatikman descent into madness'ı devre dışı bırakmış olmuyor mu bu kurallar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Aket-Atum said: e otomatikman descent into madness'ı devre dışı bırakmış olmuyor mu bu kurallar? hayır.mesela fantastik birseyde denenebilir sadece mimiron kesilerek vezax normal yoggy ise hard mode a da gidilip o sekildede alınabilir.6 puan amaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 nerden izlioz bugünkünü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 hardmode kesmek extra puan verio mu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Sadece mimi hm yapmak zorunlu diğerleri onlara kalmış. Mesela freya hm yapmak daha kısa sürer normalinden. Ekstra puan vermiyor diye okumuştum ben. Bu arada izlemek isteyenlere link http://wow.allvatar.com/rex/1221-0-Plantronics-Battle-of-the-Best-GCO-Leipzig-Ensidia-Method-English-Facts.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Auriaya da wipe yedi irae haha. Adamlar xt yi for the horde e kaptırdılar diye trashle birlikte bossu çektiler gaza gelerek haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 irae yine wipe'ladı trash'de lolz... bu arada fth elemanı ekran yapıyor =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Pyro said: Sadece mimi hm yapmak zorunlu diğerleri onlara kalmış. Mesela freya hm yapmak daha kısa sürer normalinden. Ekstra puan vermiyor diye okumuştum ben. Bu arada izlemek isteyenlere link http://wow.allvatar.com/rex/1221-0-Plantronics-Battle-of-the-Best-GCO-Leipzig-Ensidia-Method-English-Facts.html ha doğru hepsi daha kısa sürüo zaten evet mantıklı. sonucu bilidirn burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Ahaha o ekran olayı çok komik, sürekli bakıyor eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 oha abi FTH nasıl imbaydı adamlar sonradan başladı mimirona ve 4 kişi öldü kapışırken ona ramen önce kestiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 For the Horde kazandı, gec basladı adamlar mimiron'a bir de ehueh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 kungen de geliyomus yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 bende açılmıyo vidyo ya yükleniyo paso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 bitti stream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Soyle bisi var method kazansa da ensidia nin ucurum kalite onde oldugu gercegini degistirmez. Ne bilim en basitinden bi algalon first kill videolarina bakin. Ensidia oyle veya boyle 20+ survive edebiliyo, hersey tamamen kagit ustunde cizildigi gibi devam ediyor. Method'a bakiyosun kestigini bile anlamiyo karambol hop chest geliyo falan. Cidden player kalitesi cok yuksek ensidia'nin, saka gibi fln. Fanboi felan da degilimde gercekler bunlar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 zeytinler haklı cidden. ama ensidia bunu bırakmaz methoda yani öyle bir tartışmaya gerek kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Hain kungen ve mek guild masterımızı çaldı fail olurlar inşallah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 saat kaçta şimdi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar