Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 cnbc-e gece 12 de yayına giren vampir/polisiye dizisi. ilk 3 bölümü izledim pek beğendim. cnbce said: Vampir efsanesine taze kan! Uzun boylu, karanlık ve ölümsüz... Moonlight'ın özel dedektifi Mick St. John ile tanışın. Onu diğer dedektiflerden ayıran özellik vampir olması. Sinemada devrim yaratan “Matrix Üçlemesi”nin prodüktörlerinden Joel Silver imzalı Moonlight’da bugüne kadar alışmadığımız tarzda bir dedektifle karşı karşıyayız. Mick St. John adlı bu özel dedektif bundan 60 yıl önce, evlenmek üzere olduğu Caroline adında bir vampir tarafından baştan çıkarılıyor ve ısırılıyor. Bu ısırık onun kaderini belirliyor aynı zamanda. Artık o, sonsuza kadar genç, yakışıklı ve karizmatik kalacak bir ölümsüzdür. Mick St. Joh’un bugünkü yaşamındaki en önemli kişi; aşık olduğu Beth Turner adındaki başarılı bir gazeteci. Sıra dışı cinayetlerin üzerindeki sır perdelerini aralamakta ustalaşmış bir gazeteci olan Turner, kahramanımızın aksine bir “ölümlü”. Mick’in çıkmazı da burada başlıyor. Bir tarafta kendisi gibi ölümsüz yaratıklarla savaşı sürerken, diğer taraftaysa kendisine yaşama sevinci veren aşık olduğu kadını ve diğer insanları koruması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 bi numarası yok ya. bu tiwilight, yakışıklı vampir gazından ekranı doldursun diye almıştır cnbce; nasıl olsa bi szeonda iptal edildiği için ucuzdur muhtemelen. eleman niye paso vampir olmaktan yakınıyor onu da anlamadım. güneş gözlüğü takıp gündüzleri dolaşıyor, içki içiyor filan... eksisi yok resmen vampirliğin dizide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Ben sırf Mick st John için izliyorum hehe :P ama dizi her bölüm daha iyi oluyor,iptal olması kötü olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 valla televizyonda ilk bölümünü yakalayıp izleyebildiğim ilk dizi.tesaduf 1. bölüm ilk dakkasında yakaladım.sora dedim hazır yakalmısken izliyim suan izlicek dizimde kalmadı sanırım bugun 8. bölüm var.saat 12 bana uygun oldugundan kaçırmıyorum 2. sezon daha çekilmedi benim bildiğim.iptal mi olmus dizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 evet ya iptal etmişler. tek sezon sade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 fenris said: bu tiwilight, yakışıklı vampir gazından ekranı doldursun diye almıştır cnbce; nasıl olsa bi szeonda iptal edildiği için ucuzdur muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 sarışın hatunu pek beğendim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 çok sıkış bi dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 coraline güzel hatun ama.beni vampir yapmasına izin veririm çıtır çerezlik bi dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 gerçek hatayya vampir mi olurmuş gidin yatın bebeler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 DOĞRU SÖYLÜYO DİNLEYİN BABANIZI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 angelın yandan yemişi olmuş dizi 1-2 kere gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Sonlara doğru senaryo derinleşmeye başladığı için güzeldi fakat bu grev varmış galiba o yüzden devamı çekilmeyen dizilerden birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Farinal said: angelın yandan yemişi olmuş dizi 1-2 kere gördüm Abartma angeldan daha kötü değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 DeaN said: Sonlara doğru senaryo derinleşmeye başladığı için güzeldi fakat bu grev varmış galiba o yüzden devamı çekilmeyen dizilerden birisi.edit:ha evet ondanmış... angel da güzeldi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 spoilerla karışık; 12. bölümde mick insan olduktan sonra yemek yerken yatarken falan arkadaş çalan şarkının söyleyeni adı nedir bilen var mı? stars are falling down diyip duruyor sürekli, en azından aklımda kalan kısmı bu sadece =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Zeppelin said: spoilerla karışık; 12. bölümde mick insan olduktan sonra yemek yerken yatarken falan arkadaş çalan şarkının söyleyeni adı nedir bilen var mı? stars are falling down diyip duruyor sürekli, en azından aklımda kalan kısmı bu sadece =/ Şuradakileri bir dinle belki bulabilirsin: http://www.youtube.com/results?search_query=mick+human+song+moonlight&search_type=&aq=f Yada şunlar olabilir mi ? http://www.youtube.com/watch?v=XAd9kw--h08 http://www.youtube.com/watch?v=9vWJx11x1Zo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 tek tek dinliyorum şu an.. just like everyone değil, acting as if değil, another chance değil, One Republic - All Fall Down.. bu abi. eyvallah çok teşekkürler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Rica :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 şimdi güzel mi bu başlayayım mı izlemeye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 angel the gay vampire dan kesinlikle daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 valla izledim 1. sezon.ama boşuna izledik 2. yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 BabacumMostors said: gerçek hatayya vampir mi olurmuş gidin yatın bebeler! ahah agzinin payini vereyim derken inanilmaz typolar yapmak! bunu izlemedim, bilmiyorum da true blood in üstüne baska vampir dizisi koklamam. hele twilight lafi gecti mi, naslaaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Dizi çok yalan ya Dandirik. Kaydı hızlandırma efektleri falan... Senaryo falan da bişeye benzemiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 soundtrack yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar