Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Age of Empires 4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nette 1-2 yerde dunya savaslari uzerine olacak geyigi donmus, discuss.

Valla abi ben 1 ve 2 gibi olacagini sanmiyorum ya, direk Rise of Nations esintisi bol olacak gibime geliyor hatta.
Keske 1-2 gibi olsa :(
Mesaj tarihi:
3. sünde bi kağıt çıkmıştı. ama bulamadım bi türlü. 5 farklı resim vardı. 1 ve 2 de eski AoE leri gösteriodu. 3 de yenisini. 4 de birinci dünya savaşı vardı 5 de astronot vardı... resmi aradım ama bulamadım tekrar...
Mesaj tarihi:
Big Huge yapar heralde, cok sey bilmiyorum MS Game Studios hakkinda ama Big Huge baya seyle ugrasiyo bildigim kadariyla, ondan oyle dedim.
Bi de world war diyince ister istemez RoN geldi aklima :)
Mesaj tarihi:
birinci dunya saaşı bayık ondanyok zaten,

uzaktan top atıyosun , siper kazıp icinde uyuyosun. Komutan sıkılınca cıkıp surgu hucumuna gecıyosun. ana fikri bu olan bi savaş...
Mesaj tarihi:
paladinleri buffladilar zaten "beni nerfliyor QQ" yok yani class rol filan konusundada sam gibi aglamiyorum "cakma cleric olmam ben!!!1111" diye

ben GC nin vizyonsuzluguna ve TBC nin ortasinda katildigi ve ksia surede basina gectigi bir oyun konusundaki bilgisizligine kiziyorum

age of empires 2 multisi feci zevkli bir oyundu misal millet deli gibi oynardi unite cesitleri zengindi filan

efendim oyunlar cok uzun oluyor oyuncu bayiyor daha fast paced olsun bunlar felsefesi ile bir kerede tek orderla 5 unite basma, kaynaklarin asiri basitlesmesi haritalarin kuculmesi ve "efendim oyuncular oynadiklari yerleri onceden bilsin" diye ozgun random maplerin icine edilmesi filan var

wowda arenayi drain takimlarini resilience in etkisini kaldirip burste dayanan hizli maclara ceviren gene ayni adam, adamda "fast paced" takintisi var ama derinlikten ve taktikten hoslanan, oynama hizi veya bala kazandigi bonuslarla dusmani dakikalar icinde bogmaktan hoslanmiyan oyunculara zulum bu direk, anca casual lar seviyor

paradox oyunlari es kaza bunun eline kalsa yeni HOI yi multiplayer i hizli olsun diye risk e cevirir bu adam
Mesaj tarihi:
ben bitek şeyi soliycem vanilla aoe cooook vahim bir oyun yanı multi olarak , yoksa campaini ozellikle warlordsla birleşince fena değil. ama mutli için cok zayıf.

ama expensionlarla beraber bira kebndine geliyor oyun ozellikle warlords cok tat katıyo.

ast paced mevzusunuda bole bı yerınden fıkır uydurup cozen firmalara bende hastayım, bak wc3 de creep koydular hero koydular 3 dakkadan sonra ister harassını yap ister creepini yap.

COH'a bakın miss gibi ilk dakkadan itibaren capture peşinde koş kilit noktalara tel cek kum torpası dik mayın dose, hatta zaten 2. dakkadan ilk catışma baslıyor.

bide supreme commander'a bak....
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...