Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Geliyor efendim. Detay metay bilmiyorum ogrendigim kadariyla yaz sonuna kadar duyurulacak, 2010'da cikacak. Beni de ne zaman aticaklar acaba sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 ya lutfen pls lutfen 3 gibi boktan olmasin yok tren bilmemne 2 gibi olsun paladindir fildir basip saldiralm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Nette 1-2 yerde dunya savaslari uzerine olacak geyigi donmus, discuss. Valla abi ben 1 ve 2 gibi olacagini sanmiyorum ya, direk Rise of Nations esintisi bol olacak gibime geliyor hatta. Keske 1-2 gibi olsa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 3. sünde bi kağıt çıkmıştı. ama bulamadım bi türlü. 5 farklı resim vardı. 1 ve 2 de eski AoE leri gösteriodu. 3 de yenisini. 4 de birinci dünya savaşı vardı 5 de astronot vardı... resmi aradım ama bulamadım tekrar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 3 berbar birşeydi bir menü yapmışlardı ekranın yarısını kaplıyordu kapatılmıyordu fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 O ne demek şimdi Rise of Nations Age of 2'nin çakması zaten ehueh. Kim yapacak var mı bir bilgi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Big Huge yapar heralde, cok sey bilmiyorum MS Game Studios hakkinda ama Big Huge baya seyle ugrasiyo bildigim kadariyla, ondan oyle dedim. Bi de world war diyince ister istemez RoN geldi aklima :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 abicim birinci dunya savasi olsun ya bole canakkale savunmasi yapalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 harbi ha o kadar 2. dünya savaşı ile ilgil şey var bi delikanlı gibi 1. dünya savaşı oyunu yok, atatürk gelsin objektif versin bize falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 abi 1 dunya savasi biraz boktan bi konu sanirim tank yok ucak yok gemi war bide saatlerce siper savasi war yane charge blitzkrieg yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 birinci dunya saaşı bayık ondanyok zaten, uzaktan top atıyosun , siper kazıp icinde uyuyosun. Komutan sıkılınca cıkıp surgu hucumuna gecıyosun. ana fikri bu olan bi savaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 5 bildiğin halo strateji olur heral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Ensemble kapatıldı diye hatırlıyorum, bu resimdeki plan halen geçerli midir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Gangren said: Ensemble kapatıldı diye hatırlıyorum, bu resimdeki plan halen geçerli midir ki? adam küçükyumuşakta çalışıyor dostum haber içerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 oyundan umitlerim var cunki age of empires 3 un icine eden greg street yada cogunuzun bildigini nicki ile ghostcrawler efendi su an WoW un icine etmekle mesgul durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 vay iiiit 3 o kadar kötü değildi, genel olarak o çağın tırtlığı mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Viktor sevemedi gitti şu GC'yi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 viktor samleşiyor muntazaman zaten paladin oynaya oynaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 paladinleri buffladilar zaten "beni nerfliyor QQ" yok yani class rol filan konusundada sam gibi aglamiyorum "cakma cleric olmam ben!!!1111" diye ben GC nin vizyonsuzluguna ve TBC nin ortasinda katildigi ve ksia surede basina gectigi bir oyun konusundaki bilgisizligine kiziyorum age of empires 2 multisi feci zevkli bir oyundu misal millet deli gibi oynardi unite cesitleri zengindi filan efendim oyunlar cok uzun oluyor oyuncu bayiyor daha fast paced olsun bunlar felsefesi ile bir kerede tek orderla 5 unite basma, kaynaklarin asiri basitlesmesi haritalarin kuculmesi ve "efendim oyuncular oynadiklari yerleri onceden bilsin" diye ozgun random maplerin icine edilmesi filan var wowda arenayi drain takimlarini resilience in etkisini kaldirip burste dayanan hizli maclara ceviren gene ayni adam, adamda "fast paced" takintisi var ama derinlikten ve taktikten hoslanan, oynama hizi veya bala kazandigi bonuslarla dusmani dakikalar icinde bogmaktan hoslanmiyan oyunculara zulum bu direk, anca casual lar seviyor paradox oyunlari es kaza bunun eline kalsa yeni HOI yi multiplayer i hizli olsun diye risk e cevirir bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 ben bitek şeyi soliycem vanilla aoe cooook vahim bir oyun yanı multi olarak , yoksa campaini ozellikle warlordsla birleşince fena değil. ama mutli için cok zayıf. ama expensionlarla beraber bira kebndine geliyor oyun ozellikle warlords cok tat katıyo. ast paced mevzusunuda bole bı yerınden fıkır uydurup cozen firmalara bende hastayım, bak wc3 de creep koydular hero koydular 3 dakkadan sonra ister harassını yap ister creepini yap. COH'a bakın miss gibi ilk dakkadan itibaren capture peşinde koş kilit noktalara tel cek kum torpası dik mayın dose, hatta zaten 2. dakkadan ilk catışma baslıyor. bide supreme commander'a bak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 multi oynarken mitolojide şifreler geçerli olmuyor olması için bi püf noktası varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 abi şifrelerin özelliği o zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 deathmatch acın, mytologyde şifre gibi o zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 yok benim bilmem gerek onların bilmemesi gerek:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar