MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Domain işini de halledebileceğim yönetim paneli kolay kullanımlı, makul fiyatlı, mümkünse yerli host önerilerinizi istiyorum... Bandwidth in bitti siteyi kimseye göstermem diyen server kiralayıp hosting satan uyduruk yerler olmasın lütfen =) teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 domain en güzeli godaddy'den almaktır, alırken bir de promo code gireceksin (godaddy promo code diye arat) $7,15'den alıyorsun bir .com'u. hosting de imzamda yazar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Yerli olarak Kebirhost, yabancı olarak Bluehost kullandım, ikisinden de ayrı ayrı memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 www.fsbnetwork.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 ben brigandın hostunu satın aldım. hatta 3 ay önce aldım heralde bugün parasını gönderebildim :p şimdilik sorun yok teşekkürler reklamlar bitti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 GKG kullanıyorum ama biraz yavaş. http://www.gkg.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 natro.com başka birini düşünme bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 www.isimtescil.net domain ve host u aynı yerden almak avantaj saglıyo rahatlık açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Beyt said: www.isimtescil.net domain ve host u aynı yerden almak avantaj saglıyo rahatlık açısından yok o öyle diil Pek celiskili olmus. hehe. Host konusunda bulamazsan bir yer ben de yardimci olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 niyekine? Edit: Valla anlamadım çelişkiyi ondan soruyorum sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Aynı yerden almamakta fayda var, tamam alırken yenilerken falan rahat da, sonra host değiştireyim desen zor oluyor. Çoğu yabancı hosting sitesinde de şey var, ilk üyelikte bir sene ön ödemeli alınca falan deli gibi indirim yapıyorlar, bir sene bitip de yenilerken tam fiyatı geçiriyorlar ama. Öyle olunca da domaini başka bir yerde tutup, yeni hosting pakedi alıp her şeyi yenisine geçirmek pek şahane oluyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Beyt said: niyekine? Edit: Valla anlamadım çelişkiyi ondan soruyorum sdfsdf imza ile yazi birbirini tutmuyor diyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 kesinlikle natro.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Natro'nun panel yamuk geldi Cpanel olmadan host olunmazzzz!!bironbir1! Arkadaş almadıysa önerebilirim kendisine host. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 pratixi tavsiye ederim, özellikle müşteri memnuniyetine önem veriyolar, gecenin 2 sinde bile cevap aldığım olmuştur iletişim kısmından ve her ne sorduysam açıklayarak yardım ettiler, biz hallettik ok bb demek yerine sebebini falan açıkladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 di said: Beyt said: niyekine? Edit: Valla anlamadım çelişkiyi ondan soruyorum sdfsdf imza ile yazi birbirini tutmuyor diyorum =) XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Robert_Poche said: www.fsbnetwork.com Buradan aldım. Merkezleri Ankara'da diye bir de hostbul.net te yorum ve puanları iyiydi... Almaz olaydım. Hosting kurulumu maksimum 12 saat demişler siteye, 1 günden fazla sürdü açılması hostingimin. Hani işimde acil ya, ondan çok sıkıntı oldu bana. Haftaya yapılacak bir organizasyon için site açıyorum, 1 gün kaybettik kaldı 6 gün... Canlı chatten "neden hala açılmadı?" diyince "Fatih bey tatilde ben telefon edeyim" diye de cevap veriyolar. Sanki ben Fatih bey nasıllar nerelerde hiç göremez olduk yaw dedim. neyse şimdi açtılar hostingi, hızı falan iyi. kontrol paneli de kullanışlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 ben 50 liradan veriyom 1gb alan + 10gb bwyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 ixwebhosting kullandım ben , memnunum yıllık ücreti 120 lira civarı. Temiz, hoş. edit: pardon linki burda http://www.ixwebhosting.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 MasterHapLo said: 50 lira iyi fiyatmis linux mu senin host? yeap 100mbit bağlantı edit: bide londrada, yakın yani pingi iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 imzamda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 www.Netinternet.com.tr kullanıyorum (Wordpress) Güzeldir iyidir güvenilirdir. Turhost'u bilmiyorum ama kullandıkları panel Plesk(Version 8).Plesk panel'i kullanmanı tavsiye etmem.Cpanel çok daha kullanışlıdır. Buraya dikkat : %18 KDV Sipariş sonunda eklenecektir.Turhost'ta hosting fiyatlarına %18 dahil değil.Almayı düşünürken onuda eklemeyi unutmayın fiyat üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar