Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acil host tavsiyeleriniz

MrMarvelous

Öne çıkan mesajlar

Aynı yerden almamakta fayda var, tamam alırken yenilerken falan rahat da, sonra host değiştireyim desen zor oluyor.

Çoğu yabancı hosting sitesinde de şey var, ilk üyelikte bir sene ön ödemeli alınca falan deli gibi indirim yapıyorlar, bir sene bitip de yenilerken tam fiyatı geçiriyorlar ama. Öyle olunca da domaini başka bir yerde tutup, yeni hosting pakedi alıp her şeyi yenisine geçirmek pek şahane oluyor :p
Sosyal ağlarda paylaş

Robert_Poche said:

www.fsbnetwork.com

Buradan aldım. Merkezleri Ankara'da diye bir de hostbul.net te yorum ve puanları iyiydi...

Almaz olaydım. Hosting kurulumu maksimum 12 saat demişler siteye, 1 günden fazla sürdü açılması hostingimin. Hani işimde acil ya, ondan çok sıkıntı oldu bana. Haftaya yapılacak bir organizasyon için site açıyorum, 1 gün kaybettik kaldı 6 gün...

Canlı chatten "neden hala açılmadı?" diyince "Fatih bey tatilde ben telefon edeyim" diye de cevap veriyolar. Sanki ben Fatih bey nasıllar nerelerde hiç göremez olduk yaw dedim.

neyse şimdi açtılar hostingi, hızı falan iyi. kontrol paneli de kullanışlı
Sosyal ağlarda paylaş

www.Netinternet.com.tr kullanıyorum (Wordpress)

Güzeldir iyidir güvenilirdir.

Turhost'u bilmiyorum ama kullandıkları panel Plesk(Version 8).Plesk panel'i kullanmanı tavsiye etmem.Cpanel çok daha kullanışlıdır.

Buraya dikkat : %18 KDV Sipariş sonunda eklenecektir.Turhost'ta
hosting fiyatlarına %18 dahil değil.Almayı düşünürken onuda eklemeyi unutmayın fiyat üstüne.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...