huun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 bu gece manavgat tarafından aldığımız rüzgarın son gecesiydi. rüzgar o bizimdi bir haftadır, nem yoktu ve serin takılıyorduk ama bu gece gg yarından itibaren kemer tarafında, dağlardan rüzgar alacaz. evleri toz basacak venem o biçim olacak. heeayt ulan, yanacasz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 salı günü antalyada olcak olmam beni geriyo burda hava gayet güzel direkt denize iniş yapmayı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 gelmiyorum lan o zaman. rüzgar getirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Abi şuan Antalyada hayvan gibi rüzgar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 EY ANTALYALI ŞANSLI İNSANLAR BENIM YERİME DENİZ GİRİN. POGODİİİİ GİDİNCE 2 KERE EN AZ,BAK EN AZ BENIM YERİME DE GİR DENİZE. 3 KERE DE KUMDA ZIPLA. EVET. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 BEN GEÇEN YAZ HEP ANTALYADA OLMAMA RAĞMEN 5 KERE DENİZE GİRDİM ama bu yaz ........... bu yaz başka ............... 15 kere bile girerim seninçin kum yok, taşta zıplarım dicem de ayaklarım acır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 oy kıyamam. yirink seni ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 olimposa gidince kayadan atlarım ama yih ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 larada gir orası kum, örnekköy falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 uncalıya taşıncaz şimdi kalk oraya git zor ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 abov boşver, antalyanın öbür ucu orası laraya kıyas =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 seks varmı seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 sabah antalyadayım, şimdi istanbuldayım. antalyada sıcaktan geberiordum, buraya geldim hafif üşüdüğümü hissettim harika bir şeymiş. antalya allah belanı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Greeny ile Adrasan'dayız rüzgar bir türlü bitmedi burada. Daha evvelinde rüzgardan masalar uçmuş. Her rüzgar estiğinde depara kalkıp şemsiyeleri topluyoruz o derece. pogodi olimpos a geliyomuşun galiba eğer empat ı bize geri kazandırabilirsen Adrasan da sana nargile ısmarlıyabiliriz asdf(:P) edit: olympos nedir arkadaş ne günlere kaldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Kundu tarafı çok iyi püfür püfür esiğ. Ama az önce çarşıya bi indim maşallahı var. arabada bile durulmuyor leyn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 antalyada değilim lan ama 2 gün sonra dönüyom =/ olm ankara felan ne kadar serin memleket yağmur yaıyo lan bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 meret öyle bir kurutuyor ki adamin yüzünü, beş dakika maruz kalmayasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 SodomVsGomore said: Greeny ile Adrasan'dayız rüzgar bir türlü bitmedi burada. Daha evvelinde rüzgardan masalar uçmuş. Her rüzgar estiğinde depara kalkıp şemsiyeleri topluyoruz o derece. pogodi olimpos a geliyomuşun galiba eğer empat ı bize geri kazandırabilirsen Adrasan da sana nargile ısmarlıyabiliriz asdf(:P) edit: olympos nedir arkadaş ne günlere kaldık ahahahah ben empata naptım ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 baslıgı gorunce aklıma hayri gulle geldi.o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 çok pis poyraz vardı bugün bi dışarı çıkayım dedim ağzım yüzüm heryerim kurudu 2 dakikada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 pogodi said: SodomVsGomore said: Greeny ile Adrasan'dayız rüzgar bir türlü bitmedi burada. Daha evvelinde rüzgardan masalar uçmuş. Her rüzgar estiğinde depara kalkıp şemsiyeleri topluyoruz o derece. pogodi olimpos a geliyomuşun galiba eğer empat ı bize geri kazandırabilirsen Adrasan da sana nargile ısmarlıyabiliriz asdf(:P) edit: olympos nedir arkadaş ne günlere kaldık ahahahah ben empata naptım ki? Ben bilmem arkadaşım konusu kitlendi kızın asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Sevgili Bursalılar, Yazın en bunaltıcı zamanlarını yaşadığımız şu günlerde şehrimizde travesti yoğunluğu her zamanki gibi yüksek seviyede. Özellikle Merinos ve Çarşamba mevkiinde yoğun travesti trafiği gözlenmekte. Araç sahipleri ve yayalar bu konuda daha dikkatli olmalılar. Güvenli sexler dileriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar