Llama Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 wınampı asaga atamıyorum bı turlu ok ısaretını almıyor sanırım bug yada yeteneksızım[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 said: Chemical, 04 Haziran 2004 22:00 tarihinde demiş ki: şahane ama düzeltilirse çok manyak olur da winap 3 e yokmu:( Winamp3 için uzantısını wal yap[signature][hline]icQ=135954330 Joe, 25 January 2004 02:03 tarihinde icq dan demiş ki: Estel sen uyku ne biLiyon mu? Estel, 25 January 2004 02:03 tarihinde icq dan gözü dönmüş şekilde demiş ki: Evettt.Yataghh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 biri screenshot koysa ?[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. .. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 walla ben yukledim gusel bişie benzio bunu nası duzeltioz ama :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Aa pek güzel bu işte emeği geçen herkesin eline sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Bence çok hoş olmuş kötü eleştirileri kendin haketmişsin ilk mesajda kötü oldu fln diyerekten insanlarda önyargı oluşmuş ama ben çok beğendim hakkaten çok hoş.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 [signature][hline]Karadon, 23 Ekim 2003 21:04 tarihinde demiş ki: Merak etme, kısırlık kalıtsal değildir: oğluna geçmez...PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 ooo cok hos.. Biri de xmms skini yapsin ben de kullanayim hehe.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. .. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Yok baba ona yapınca çöküyor sen media player'a geç :-P ps: Bir önceki taşım db çöktü falan filan olayına güme gitmiş, bakalım bu sefer ne yapacaksın? :D [signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 lol. xmms mi cokuyormus ? peeeeh. Bende hic cokmuyor ? Media Player da neymis. Sacma sapan :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. .. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Hayır niye ferrero yazdın oraya anlamadım en ufak bi emeğinmi geçti ki adam skini yaptığı halde biyerine köşesine adını yazmamış[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Ss koydum adımı yazdım ss ye adım geçsin diye sözcüğü açık değilmi?[signature][hline] Karadon, 23 Ekim 2003 21:04 tarihinde demiş ki: Merak etme, kısırlık kalıtsal değildir: oğluna geçmez... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 karpuzcum teşekkürler uğraştığın için bende eğer başabilirsem şu moden skinlerden yapmaya çalışıcam. çalışıcam diyorum çünkü xml kısmı hakkında pek bilgi bulamadım.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barasar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 güzel işte.hiç olmazsa kıyısında paticik yazıyo.[signature][hline]*!Herkes bakar ama çok azı gerçekten görebilir...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 abi işte demiştim zaten aşırı amatör diye... bu arada "çok kötü olmuş" yerine "şurası olmamış şurası şöyle olsaymış bana bi tane kahve yap" gibi daha güzel eleştiriler yaparsanız sevinirim...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 ya biragh karpuz süper olmuş ishte takma sen onları :))[signature][hline]Karınca nedir ki abi ?? Toplasan 5 hücreden oluşuyo!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 gayet hoş olmuş ellerinize sağlık.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 çok güsel olmuş bence.. eğer daha profesyonel bi program kullanarak skin yaparsan senden daha çok güsel skinler çıkar:) bu arada winamp 5 kullanıyorum ve daha ilk tıklamamla çat diye açıldı valla[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 said: Chemical, 04 Haziran 2004 22:13 tarihinde demiş ki: ulan be ben böyle bişi yapsam bi allahın kulu çıkarda böyle bana hak verirmi be:( chem sen böle bişiler yap hak veriris merak etme en azından camdan aşadan geçenlerin kafasına asit dolu balon atıp adamın nasıl da şaşırdıgını fotograflayıp topic açmaktan iyidir[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 cok güzel olmus karpuz eline saalık[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 yaparsan verir be chemicalım... dyna doğru söylüyo... valla ben senin bazı yaptıklarını beğeniyorum (bi pati bannerı yapmıştın da o süperdi mesela)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Güzelmiş, efendi sade bişii olmuş. Kullanıyorum şu anda, renk seçimi de benim gibi iyi "turuncu tema sever" bir insan için ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 ben elm@ lısını yapıcam en kısa zamanda bekleyin dönüşüm muhteşem olucak walla[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 vallaha güzel olmuş karpuz gayet güzel.. başka aktivitelerde bekliyoruz :)[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 ana müthiş olmuş valla..amatörce falan demişin ama çoook iyi olmuş gerçekten..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar