Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Winamp Skin Version 1.0 is Released! (:P)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
wınampı asaga atamıyorum bı turlu ok ısaretını almıyor sanırım bug yada yeteneksızım[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 04 Haziran 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
şahane ama düzeltilirse çok manyak olur
da winap 3 e yokmu:(

Winamp3 için uzantısını wal yap[signature][hline]icQ=135954330
Joe, 25 January 2004 02:03 tarihinde icq dan demiş ki:
Estel sen uyku ne biLiyon mu?
Estel, 25 January 2004 02:03 tarihinde icq dan gözü dönmüş şekilde demiş ki:
Evettt.Yataghh.
Mesaj tarihi:
biri screenshot koysa ?[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
.. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers ..
Mesaj tarihi:
Bence çok hoş olmuş kötü eleştirileri kendin haketmişsin ilk mesajda kötü oldu fln diyerekten insanlarda önyargı oluşmuş ama ben çok beğendim hakkaten çok hoş.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Mesaj tarihi:
ooo cok hos.. Biri de xmms skini yapsin ben de kullanayim hehe.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
Mesaj tarihi:
Yok baba ona yapınca çöküyor sen media player'a geç :-P

ps: Bir önceki taşım db çöktü falan filan olayına güme gitmiş, bakalım bu sefer ne yapacaksın? :D [signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:
lol. xmms mi cokuyormus ? peeeeh. Bende hic cokmuyor ? Media Player da neymis. Sacma sapan :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
Mesaj tarihi:
Hayır niye ferrero yazdın oraya anlamadım en ufak bi emeğinmi geçti ki adam skini yaptığı halde biyerine köşesine adını yazmamış[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Mesaj tarihi:
karpuzcum teşekkürler uğraştığın için bende eğer başabilirsem şu moden skinlerden yapmaya çalışıcam. çalışıcam diyorum çünkü xml kısmı hakkında pek bilgi bulamadım.[signature][hline]mesela beş
Mesaj tarihi:
abi işte demiştim zaten aşırı amatör diye... bu arada "çok kötü olmuş" yerine "şurası olmamış şurası şöyle olsaymış bana bi tane kahve yap" gibi daha güzel eleştiriler yaparsanız sevinirim...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
çok güsel olmuş bence.. eğer daha profesyonel bi program kullanarak skin yaparsan senden daha çok güsel skinler çıkar:) bu arada winamp 5 kullanıyorum ve daha ilk tıklamamla çat diye açıldı valla[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
  • Admin
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 04 Haziran 2004 22:13 tarihinde demiş ki:
ulan be ben böyle bişi yapsam bi allahın kulu çıkarda böyle bana hak verirmi be:(

chem sen böle bişiler yap hak veriris merak etme
en azından camdan aşadan geçenlerin kafasına asit dolu balon atıp adamın nasıl da şaşırdıgını fotograflayıp topic açmaktan iyidir[signature][hline]Grandmaster Hamburger
irc.quakenet.org // #gecevardiyasi
Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411
Mesaj tarihi:
yaparsan verir be chemicalım... dyna doğru söylüyo... valla ben senin bazı yaptıklarını beğeniyorum (bi pati bannerı yapmıştın da o süperdi mesela)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
  • Yeni Oluştur...