arcane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 /facepalm Bundan sonra censusu dakro'ya sorarız, herkesi saymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 arcane said: /facepalm Bundan sonra censusu dakro'ya sorarız, herkesi saymış. sor saydım hatta çetelesini tuttum. flight masterın yanına durup uçanları kaydediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 ezen order demişsin, bu destronun dengesizliğinin sorunu, bi gün bakıyorum 3 zone da birden 2-3 wb destro var bi gün bakıyorum bomboş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Sparkcaster said: ezen order demişsin, bu destronun dengesizliğinin sorunu, bi gün bakıyorum 3 zone da birden 2-3 wb destro var bi gün bakıyorum bomboş 2 satır yazı yazdık ne dengesizl dest kaldı ne noobluğumuz kaldı ne ahkam kesişimiz kaldı ne alt tierlardakilerin cetelesini tutuşumuz sayışımız kaldı. biz neymişiz arkadaş yahu! tmm tmm herşey şukela herşey yolunda adam kayırmaca yok. order eziliyor. dest canı istediğinde oynuyor canı istemediğinde de yatıyor. order a gelen bonus az. 1.3.0b ile getirmeyi planladıkları exp ve renown bonusunu daha fazla vermeliler. ve hatta her zaman söylediğimiz ama artık söylemememiz gerektiğini anladığımız şeyleri hep bir kenara bıraktık. zaten doğru düzgün işe yaramayan bu marauderler çok olsa oyunu bırakır... vuslat başka mmo'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Bosver Kalith,sen rr74 olmussun oyunun betasından beri oynuyorsun, dun lvl 40 olanlar senden iyi biliyorlar tabii.Senin mirror white lion dimi? cok esitsiniz abicim.onumde full conq DoK lvl 39 WLnin petine kesılıyor,oyun dingonun ahırı gıbı,hala burdaki orderlar destro soyle boyle dıo .O yuzden oyundaki destro haldır haldır oyunu bırakıyor dimi ?? O yuzden milyonlarca oynıyan BW var,3-5 tane WL varken birden etraf WL doldu ?? Saat 18:45 Order:Medium,Destro:LOW ama orderda %30 bonus var,birde oyundaki duruma bakın order IC nin kapısında.Hala bonusa mı ıhtıyacınız var dogru sizin T1deki elemanların sayısı azdır ondan. Destroda Cok nadir Black guard var,cok nadir Black orc var,cok nadir marauder kaldı.Oturun bu classların mirrolarına bakın derim.Esitlik var diyen insanlar. Bilmeden de konusmak icin konusmayın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 ben destruction tarafındaki accountumu tekrar açtırınca order'ı bufflıyolar işte, denge şart :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 abi pardonda kalit 20 küsürlerdeyken ben black orcumu 31 yapıp üstüne kalit 40 olmadan marauder 40ladım oyunun ilk ayı, komik olmuş biraz dün 40 olanlar demen, white lion un hiç bir iş yapmadığı zamanları da oynadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Bir zamanlar bir şeyler yapamayan karakterleri, daha sonra güçlü yapmak mantıklımı denmek istendi anlayamadım. White lion lara daha aktif oynayacakları bir kaç skill versinler kimse rahatsız olmaz. Tutupda peti bufflamak mantıklı gelmedi. Atağı ver, buff değiş pet skilleri kullansın. Bu tarz bir karakteri oynatmaya çalışmaları, hakaret neredeyse :P. Tüm karakterleri bir şekilde, birbirlerinin aynısını yapsınlar. 2 tarafta rahat etsin. Tek savunduğum budur bu oyunda :D. Bir kere, ordera kesinlikle kıyak var. Land of the dead e giriyorum, bizim heykelleri hepsi hayvan yada erkek. Ama order tarafındakiler hep kadın. Olmaz böyle, eşitlik istiyoruz :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Sparkcaster said: abi pardonda kalit 20 küsürlerdeyken ben black orcumu 31 yapıp üstüne kalit 40 olmadan marauder 40ladım oyunun ilk ayı, komik olmuş biraz dün 40 olanlar demen, white lion un hiç bir iş yapmadığı zamanları da oynadım ben Ben meclise konustum direk sana degil yukarda yazdıklarımı oku,kımseye laf filan sokmaya calıstıgım yok.Oyundaaki sacmalıkları anlatıyorum sen bana tutup ne yazıyorsun.Amma illaki bır cevap ıstıyorsan, lvl kasmakla oyun bılgısı artsaydı,cinliler başa gecerdi.var mı bi rr74? Polemige girmeye gerek yok ben oyun hakkında yorum yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 @Mina Ben oyuna yeni döndüm. Karakterim 26, o yüzden 40lar şuan ne alemde bilmiyorum. Belliki sen o seviyeye çoktan çıkmışsın, o yüzden bir soruma cevap verebilrisin. 40 seviyesinde GOD modda dolaşan bir class(özellikle BW ve WL için soruyorum) var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Ac bir WL sal petini cayıra mevlan kayıra modunda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Bu soruya pek cevap olmadı. Bir classın oynanışının kolay oynanabilmesi GOD olarak dolaştığı anlamına gelmez. WL yi zorlanmadan yada normal bir şekilde alabilen hiç bir class yok mu bu yunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 çok iyi oynayan bi wl u sadece heavy armor classlar alabilir şu an.o kadar iyi oynayan bi wl da 1 tane tanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 WL petler 1.3 patchinden sonra kısa bır surede misal 4-5 saniye icinde 4-5k dmg veriyor.Saniyede 4-5 kere vurdugu ıcın. Petler buglı da oldugu ıcın kımı zaman detaunt yıyor kımı zaman yemıyor ve sacma bir sekilde rootlandıgında da portluyor yanına..Ehh bughammer ve enstanteneleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Bug kısmını saymazsak(bir kalıcılığı yok) WL okadar da imba bir class değil. Sonuçta çok iyi oynasa bile başka classlar tarafından kesilebiliyor. Hiç WoW oynadın mı bilmiyorum ama bir dönem warlock diye bir class vardı. Bir warlocku sadece başak bir warlock kesebiliyordu ve herhangi bi bug avantajları da yoktu. Biraz ararsan sanırım çıplak lockla adam kesenlerin videosunu da bulabilrisin. Bir classın belli bir class türü üzerimde daha güçlü olması o classı imba yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Kusura bakma bu WoW deil bizde WoW playerları degiliz. karakter yerine bi pet saniyede 2k dmg veriyorsa bunu healerlar overheal edemiyorsa bu barizinden classta yapılmıs bi hatadır.Bu kınayt online degil yahut pvp-rvr olmadıgı sade item farma dayalı WoW hic degil,pvp-rvr oynunda playerlar bu tarz class hatalarını ve bugları kalddırmaz.Ha burda sadece bizmi konusuyoruz zannediyorsan,bir de war-europe.com,warhammeralliance yahut warhammer heralda gir derim, en azından lvl 40 olunca neyle karsılasıcagını anlarsın.Hoş order oynuyorsan bi sorunn yok.%30 bonusunla verdigin paranın karsılıgını alıyorsun demektır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Sinirlenmene gerek yok. Ben haksızsın demedim. Sadce WoW gibi yıllanmış bir oyunda bile böyle class dengesizlikleri yapıalbildiğini(ve hala yapıldığını) söylmeye çalışıyorum. Bunlar zamnala düzeltilebilecekşeyler. Ayrıca oyunda playerlar bu tür hataları kaldıramaz demişsin ama WoW'da bunlar yıllardır oyuncular tarafından(bazen sindirilmeden) kaldırılıyor. Dediğim gibi insanın sinirini bozmasına gerek yok. NoT: Hep WoWu örnek vermemeden hayranı olduğumu düşünmeyin. En iyi bildiğim MMO WoW, bu nedenden örnek veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Sinirlendigmiz filan yok abis bizim sadece, catır catır arkadaslarımız, beraber oynadıgımız insanlar oyunları bırakırken burda, order oyniyan bazı insanlar hıcbır sey yok class balance var, orderın nufusu az o yuzden %30 bonusumuz var gibi bir takım gereksiz konusmalar yapıyor.Olay bu:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragazzo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Mina said: WL petler 1.3 patchinden sonra kısa bır surede misal 4-5 saniye icinde 4-5k dmg veriyor.Saniyede 4-5 kere vurdugu ıcın. Petler buglı da oldugu ıcın kımı zaman detaunt yıyor kımı zaman yemıyor ve sacma bir sekilde rootlandıgında da portluyor yanına..Ehh bughammer ve enstanteneleri.. Root snare islemeyen berzerk moda sokan skill var mina bilgin olsun. Ayrıca fand and claw 3 saniyede 4 kere vuruyor leonine frenzy ve bural pounce ile aynı anda kullanırsan her vurdugu attack icin extra 500 dmg yazıyor tooltipte bu 4 ataga bunlarıda ekleyince ancak bu sekilde vurursun onlarında 30 snye cooldownu var. Umarım peti nerflerler beni bufflarlarda ben de bi kere vurunca 3 k critlerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 İnsallah en azından sana detaunt cekebiliyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 yanımızda oynayanlara bakmak yetiyorsa ben de order charını silip dest'e geçen çok insan gördüm. denge var diyen yok, dengesizlik gameplay olarak dest lehine. :) nüfus da değişiyor, eight peaks'i bilemem ama bariz dest nüfusu fazla norn'da şu aralar. gayet haklı bir bonus alıyoruz, yoksa goa laf olsun diye vermiyor o bonusu. knight'ın güya counterpart'ı chosen ondan kat kat daha kuvvetli, aynı build ile, aynı stat ile ben adama 1 vuruyorsam adam bana 2 vuruyor. bunu da değiştirmenin yolu yok. sorc'un en azından öyle bir derdi kalmadı bw'ye karşı. ben bw sorc'u ezerken oynadım, gene sorc'lar burada sayfa sayfa yakınıyordu, anlamıyordum niye. o halinde bile gayet iyiydi ki şimdi çok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 sam sen ayrı serverdasın sanırım nufus konusunda norn ne durumda hıc bır bılgım yok,bır ilgim de yok..+nie inatla sorclardan bahsediyorsun bunuda anlamıyorum ama neyse.. Sorc hakkında yazan mı var ? lol..Konustugum seyler Black guard,black orc,marauder su an classlar bitmis durumda pıyasada en azından bzım serverda oynıyan cok az ama mirrorlarına bakalım.Swordmaster baya var,ironbreaker zaten zibil gibi.White lion lafını bile etmiyorum.K8Pte su an nufus son 2-3 haftadır cok dusuk ve yabancı forumlarıda okursan dest guildları devamlı olarak oyunu bırakıyor.Tartısma bunlarla ilgili.Sorcla deill umarım anlamıssındır. Bırde yanımızda oynıyanlara bakmıyorum dılersen bıraz yukarda saydıgım forumları oku K8Pte hangı guıldler bırakmıs ogrenırsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 swordmaster nası baya var ya berk , en az populasyon olan char 1 archmage 2 swordmaster orderda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Ben K8Pke gore konusuyom Emre,Azgalı bılemıyorum.Ama sen K8Pteki duruma bak gül.. Cumartesi 21:44 Server durumu K8P Simdide kral roomdalar,Order keserse mytic bi %20 bonus daha vericekmis :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Zegna said: swordmaster nası baya var ya berk , en az populasyon olan char 1 archmage 2 swordmaster orderda Oha, çok ilginç. Swordmaster değil de Archmage. Norn'da her yer Archmage, özellikle WP'den rerolleyenler ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar