Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tekrardan WaR

preas

Öne çıkan mesajlar

Tekrardan WaR a dönme kararı aldık ama aklımızı kurcalayan sorular var =)

Öncelikle serverlar arası ciddi bir popülasyon farkı var mı ve eğer varsa hangisi en kalabalık çünkü biz en kalabalık serverda oynamak istiyoruz

İkinci olarak Order-Dest arasında güç dengesizliği varmı çünkü bizim oynadığımız dönemlerde nedense Order olarak hep kaybediyorduk =)

Birde biz oynarken 40 levela falan kasamamıştık o yüzden tam olarak bilemiyorum sadece PvP ile level kasılabiliryomu yoksa illa public quest falan yapmak gerekli mi?

Zamanınız için teşekkürler önceden 50 kere sorulan sorularsa özür dilerim ama çok spesifik bir konu başlığı bulamadım bu sorulara yönelik =)
Sosyal ağlarda paylaş

sadece pvp ile 40 olursunuz. order eskiye nazaran daha iyi, dest de biraz nerflendi. eskisi gibi uçurum yok en azından. nüfusu dengeli bir yer ya da order'ın %20 xp & renown bonus aldığı bir yer seçebilirsiniz. bonus alan yerlerde siz 40 olana kadar nüfus dengelenmiş olur yeni gelenlerle.
Sosyal ağlarda paylaş

janis said:

EA 'nın Order'a olan zaafını anlayamadım hala. Tamam Orderlarda noob sayısı fazla olabilir fakat Destlerinde bu oyuna para verdiklerini unutmamak lazım. EA malesef BOT gibi görüyor Destleri. Ama ne olursa olsun DEST 4tw !

seviyorlar ve order olarak oynuyorlar diyorum ben her seferinde. :D
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

evet order'ı kayırdıkları için 6 ay boyunca dest açık ara güçlüydü gameplay olarak ki millet order oynamak için neden göremiyordu idealizm hariç. o yüzden nüfus böyle dengesiz zaten.

adam kayırmadıkları icin heryerde defalarca yazmamıza ragmen ezen order'ın bonusunu kaldırmadılark8p'de. adam kayırmadıkları icin biz defalarca %98 de kalırken altdorfta; order tıkır tıkır 1 saat icinde stage 2 yaptı. kayırmadıkları icin pet>wl dmg diyoruz. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

destro senaryoya girmekten tırsıyorsa order napsın, anca moonlapse 60 kişi zerg halinde dolaşıyo 1er 1er adamlara saldırıyorlar olay bu, destro kötüyse orderın suçu n e

sc ne alaka? ml ne alaka anlayamadım ben sadece hala % 20 bonus +%10 bonustan söz ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Anason said:

Arkadaslar K8p deki bazi dest arkadaslar 13- (ama cok tecrubeliler kendilerine gore), o yuzden cok fazla gerilmeden, he canim demek lazim.

de bana he canım de hatta he gülüm de. gevşet beni. :D
tecrübe demedim birşey yazmadım o konu ile ilgili hatta noobum dedim diyorum derim. ben sadeeeceeee bonusunuz daha halaaaaaa devam ediyor diyorum server'ı bu kadar domine etmenize ragmen diyorum. daha başka bisi demiyorum. :D gerilmeyelim germeyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Cevap yazıyordum dedim Sam varsa ben de banlanmiyim hahaha iyi ki mesajı yollamamışım :D

dakro, Mythic o bonusları verirken t1-2-3'ü de sayıyor, rank1'i de sayıyor. Ne varsa sayıyor yani. O yüzden böyle. Dediğim gibi son grab bag'de sayma sisteminin değişeceğini söylediler.

Kariyerlere gelince nerf stick değil nerf staff yemişti Witch elf, Marauder ve Black Orc, o derece overpowereddı. O günleri unutmuş olmalsınız. Ha bu şirket faction tutuyor mu demek? Hadi belirli bir kariyeri çok seviyorlar desek yine mantık süzgecinden geçer de faction, eh...
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

dakro, Mythic o bonusları verirken t1-2-3'ü de sayıyor, rank1'i de sayıyor. Ne varsa sayıyor yani. O yüzden böyle. Dediğim gibi son grab bag'de sayma sisteminin değişeceğini söylediler.

valla t1 t2 t3 her sekilde aynı order elinde duruyor. alt tierlarda sc yapmıyorum mu sanıyorsunuz? yapıyorum. alt tierlarda kasıyorum görüyorum hali sürmenali ki öyle yazıyorum. hala bonus olması anlamsız diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...