preas Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Tekrardan WaR a dönme kararı aldık ama aklımızı kurcalayan sorular var =) Öncelikle serverlar arası ciddi bir popülasyon farkı var mı ve eğer varsa hangisi en kalabalık çünkü biz en kalabalık serverda oynamak istiyoruz İkinci olarak Order-Dest arasında güç dengesizliği varmı çünkü bizim oynadığımız dönemlerde nedense Order olarak hep kaybediyorduk =) Birde biz oynarken 40 levela falan kasamamıştık o yüzden tam olarak bilemiyorum sadece PvP ile level kasılabiliryomu yoksa illa public quest falan yapmak gerekli mi? Zamanınız için teşekkürler önceden 50 kere sorulan sorularsa özür dilerim ama çok spesifik bir konu başlığı bulamadım bu sorulara yönelik =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 sadece pvp yapabilirsin kasmak için. oyuna yeni eklemeler geldi. karak8peak order vs destro adlı konudan pvp yi ve popülasyonu takip edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 sadece pvp ile 40 olursunuz. order eskiye nazaran daha iyi, dest de biraz nerflendi. eskisi gibi uçurum yok en azından. nüfusu dengeli bir yer ya da order'ın %20 xp & renown bonus aldığı bir yer seçebilirsiniz. bonus alan yerlerde siz 40 olana kadar nüfus dengelenmiş olur yeni gelenlerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Yanıtlar için teşekkürler birde bize Order ın gerçekten dominant olduğu serverları yazabilirmisiniz çünkü artık ço kvakit ayıramıyoruz ve açıkçası easy mode oynamak istiyoruz biraz oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tandagh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 K8P de şu anda balans söz konusu değil ve nerdeyse order her akşam ic yapmakta .Easymode istiyosan gelebilirsin Invadoria olarak easy mode order oynayanları kesmeyi çok severiz :p . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 K8P Yalnız o easy mode uzun sürmeyebilir, tam tersine dönebilir falan, bunu göze alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Level kasarken uğraşmak istemiyoruz açıkçası =) level kasma derdi bitsinde end gamede isterse chaos üstümüzden geçsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 norn tam öyleydi bizim için, kolay 40 olup 40'tan sonra zorlandık. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Norn hala öyle Order oynarım diyorsanız. 20% dengesizlik bonusu, 10% celebration toplam 30% XP/renown bonus var ordera. K8P'de de herhalde destructiona bonus vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 arcane said: Norn hala öyle Order oynarım diyorsanız. 20% dengesizlik bonusu, 10% celebration toplam 30% XP/renown bonus var ordera. K8P'de de herhalde destructiona bonus vardır. malesef deste herhangi birşey yok. hala bonus orderda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 EA 'nın Order'a olan zaafını anlayamadım hala. Tamam Orderlarda noob sayısı fazla olabilir fakat Destlerinde bu oyuna para verdiklerini unutmamak lazım. EA malesef BOT gibi görüyor Destleri. Ama ne olursa olsun DEST 4tw ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 janis said: EA 'nın Order'a olan zaafını anlayamadım hala. Tamam Orderlarda noob sayısı fazla olabilir fakat Destlerinde bu oyuna para verdiklerini unutmamak lazım. EA malesef BOT gibi görüyor Destleri. Ama ne olursa olsun DEST 4tw ! seviyorlar ve order olarak oynuyorlar diyorum ben her seferinde. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 EA değil Mythic o işe bakan. Gerçekden faction kayırdıklarını düşünüyorsanız diyecek lafım yok. Son grab bag'de bu konudaki başarısızlıklarını itiraf edip, farklı şekilde adam sayacaklarını bildirdiler. Herhalde bundan sonra daha dengeli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 evet order'ı kayırdıkları için 6 ay boyunca dest açık ara güçlüydü gameplay olarak ki millet order oynamak için neden göremiyordu idealizm hariç. o yüzden nüfus böyle dengesiz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Sam said: evet order'ı kayırdıkları için 6 ay boyunca dest açık ara güçlüydü gameplay olarak ki millet order oynamak için neden göremiyordu idealizm hariç. o yüzden nüfus böyle dengesiz zaten. adam kayırmadıkları icin heryerde defalarca yazmamıza ragmen ezen order'ın bonusunu kaldırmadılark8p'de. adam kayırmadıkları icin biz defalarca %98 de kalırken altdorfta; order tıkır tıkır 1 saat icinde stage 2 yaptı. kayırmadıkları icin pet>wl dmg diyoruz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 destro senaryoya girmekten tırsıyorsa order napsın, anca moonlapse 60 kişi zerg halinde dolaşıyo 1er 1er adamlara saldırıyorlar olay bu, destro kötüyse orderın suçu n e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Sparkcaster said: destro senaryoya girmekten tırsıyorsa order napsın, anca moonlapse 60 kişi zerg halinde dolaşıyo 1er 1er adamlara saldırıyorlar olay bu, destro kötüyse orderın suçu n e sc ne alaka? ml ne alaka anlayamadım ben sadece hala % 20 bonus +%10 bonustan söz ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Arkadaslar K8p deki bazi dest arkadaslar 13- (ama cok tecrubeliler kendilerine gore), o yuzden cok fazla gerilmeden, he canim demek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Anason said: Arkadaslar K8p deki bazi dest arkadaslar 13- (ama cok tecrubeliler kendilerine gore), o yuzden cok fazla gerilmeden, he canim demek lazim. de bana he canım de hatta he gülüm de. gevşet beni. :D tecrübe demedim birşey yazmadım o konu ile ilgili hatta noobum dedim diyorum derim. ben sadeeeceeee bonusunuz daha halaaaaaa devam ediyor diyorum server'ı bu kadar domine etmenize ragmen diyorum. daha başka bisi demiyorum. :D gerilmeyelim germeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
terian Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Anason karı gibi yarım ağızla konusma.Arkadaşlarının nicklerini yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Cevap yazıyordum dedim Sam varsa ben de banlanmiyim hahaha iyi ki mesajı yollamamışım :D dakro, Mythic o bonusları verirken t1-2-3'ü de sayıyor, rank1'i de sayıyor. Ne varsa sayıyor yani. O yüzden böyle. Dediğim gibi son grab bag'de sayma sisteminin değişeceğini söylediler. Kariyerlere gelince nerf stick değil nerf staff yemişti Witch elf, Marauder ve Black Orc, o derece overpowereddı. O günleri unutmuş olmalsınız. Ha bu şirket faction tutuyor mu demek? Hadi belirli bir kariyeri çok seviyorlar desek yine mantık süzgecinden geçer de faction, eh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 feyk ile kabadayılık yapanlara özel muamele sadece, np. (:P) ortam gerici ifadelerden kaçınalım, fikirler farklı olabilir ama had bildirircesine konuşmayalım arkadaşlar. mesajın alındığını sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 arcane said: dakro, Mythic o bonusları verirken t1-2-3'ü de sayıyor, rank1'i de sayıyor. Ne varsa sayıyor yani. O yüzden böyle. Dediğim gibi son grab bag'de sayma sisteminin değişeceğini söylediler. valla t1 t2 t3 her sekilde aynı order elinde duruyor. alt tierlarda sc yapmıyorum mu sanıyorsunuz? yapıyorum. alt tierlarda kasıyorum görüyorum hali sürmenali ki öyle yazıyorum. hala bonus olması anlamsız diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Sam said: feyk ile kabadayılık yapanlara özel muamele sadece, np. (:P) ortam gerici ifadelerden kaçınalım, fikirler farklı olabilir ama had bildirircesine konuşmayalım arkadaşlar. mesajın alındığını sanıyorum. kes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Anason said: Arkadaslar K8p deki bazi dest arkadaslar 13- (ama cok tecrubeliler kendilerine gore), o yuzden cok fazla gerilmeden, he canim demek lazim. de o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar