Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Abov adrenalin var,atar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Topicte mevzu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 kermitde o kadar kaş o cücük saç yok bir kere ha bu arada unutmadan dory said: rahatlik guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 elemanın tipi tamam ofsayt.. adam belki cahil okuduğu şiir (ya da herneyse) eğlenceli olsa da saçma... ama yine de tipiyle alakalı bu kadar ağır sözler sarf etmenizi kınıyorum. madem o insanı küçük görüyorsunuz, onun tipine okadar laf ederek bilmiyorum siz ne kadar büyüyorsunuz.. üstteki bi mesajda bi ikiye ayırma olmuş ya, ben ona katılmıyorum. 5 e ayrılıyor bence. 1-hakkatten parası olup da lüks yaşayanlar, bi gömleğe 500 TL sayıp içi acımayanlar =) 2-1. gruptakilere özenip onlar gibi giyinmeye çalışıp çakma fason giyinenler, konuşmalarını da deişme sokanlar. 3-2. gruba kendilerini dahil etmek istemedikleri için ankaragüçlü,delikanlı geçinip, asarım keserim lafları edip fıss olanlar. 4-aynı bu videodaki çocuğun anlattığı gibi olan insanlar. 5-bu 4 gruba da dahil olmadan normal yaşamaya çalışanlar =) benim de böyle gardaşş diye gezen, adam kesmiş doğramış içeriye girmiş çıkmış arkadaşlarım war. yaptıkları bazı şeyleri kesinlikle desteklemiyorum. ama ne yalan söyleyim, şu an bulunduğumuz şu sosyal ortamda, en güvenebilcek insanlar olarak onları görüyorum. alem g*t olmuş afedersiniz, 10 senelik arkadaşım kardeşim dostum dediğin adam karı kız yüzünden, para yüzünden seni anında satabiliyorsa, 2 kere canını kurtardığın insan ufak bi hata yaptın diye seni silebiliyorsa, kardeşim dostum diyen insan paran bittiği zaman seni unutuyorsa.. ÇOK KOLPA Bİ ORTAM BU OKUL ORTAMI !!!!!!11111111111111111 off kustum resmen. mucx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 olay adamın tipte değil aslında bi metalci çıkıp kızlar illa kro olup cebimize paramı dolduralım die şiir okusa böyle o da aynı tepkiyi yer tahminimce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 kesinlikle. olgunlaşmamış beyinlerin işi bunlar. arabesk, metal, pop, punk falan, ne olsa hikaye. eğlenceli de değil bence bu. dart vader / mc hammer topicine bakın bunun yerine, unutun bu topici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 nedense bu mevzuda bizler dahil herkes konuşuyor ama bir tek cebine para doldurup kro kro gezenler suskunluğunu koruyorlar ahah.. neden ? çünkü adamlar öyle ya da böyle icraattalar, konuşmaya ihtiyaçları yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 kro ama para onda. adam rahat tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 mesela bu deli hatun götürür... ya da bu son model arabaya her kız hasta olur: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Zenginin malı, züğürdün çenesini yorar. Asıl tehlikeli olanlar, bu adamı ciddiye alanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 dory said: ya tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 olm ciddi ciddi kafama takıldı ben kro değilim böyle bana bu tarz ithamlarda bulunmayın canım sıkılıyo. hakaret ederim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 sana nie kro diolar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 adam videodaki elemana kermit değilmi bu yazmış lan =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 saçlarını uzat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 dagilin kermit kro degil. hem kiro olsa nolcak, ibne olsa daha mi hosunuza gitcekti ajsdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Benim gidebilir :D:D:D:D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 hadi kaşı geçtim allah vergisi da bu saç nedir yahu. böyle bir saç var mıymış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Black-ice said: hadi kaşı geçtim allah vergisi da bu saç nedir yahu. böyle bir saç var mıymış? KAŞI GEÇTIM ALLAH VERGISI MI? maymun gibi gezelim o zaman allah vergisi deyip.insan olan herkes o kaşı alır.metroseksüellik homoseksüellik meselesi değil şu kaş insanlık meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 abi adamda sakal gibi kaş var nereye kadar alıcak ssdjfhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 kermit said: adam videodaki elemana kermit değilmi bu yazmış lan =/ oha, ayıp lan. ne alakası var gökalple ? olm hep böyle albüme kafa güzel resimlerini koyarsan olacağı bu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar